Дания изгони двама служители на Хуавей

Те били с нередовни документи и без право да пребивават в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това "рутинен контрол" ме разсмя искрено:))))))

tonk11

Ми така е. Като се е фанал Хуавей с бизнес дето най-голямата конкуренция е от американци е нормално да го прецакват по поръчка на големия брат. Ако правеше чаши примерно, няма проблеми! Щото сме в демократичен свят и свободата на търговията е гарантирана.

У нас е същата работа. За разлика от Дания у нас те имат покровители и проверките си затварят очите.

Така е, със западняшките камъни по собствените им алчни глави. Изнесоха си производствата в Китай от което китайската партия стана приказно богата. Китайците вече могат да си купят каквото и когото поискат.

Значи, китайците ВМЕСТО да осигуряват работа за Европейците, китайците ползват фирмите си като Център за събиране на китайски шпиони в Европа, и за завземане на Европа.... Първо идват богати китайци, с много пари, които искал ида правят фирма. И чрез тая фирма Китайците взимат/ Открадват бизнеса ан Европейските фирми и Европейските фирми и Бизнесмени ФАЛИРАТ.. А после Богатия китаец домъква Бедни китайци, които Взимат Работата на Европейците, и така ВСИЧКИ Европейци стоят ГЛАДНИ и без работа. А китайците завземат Европа.... В България НЕ ни трябват китайски магазини, Ресторанти и Болници, за да НЕ ни откраднат бизнеса и работата. Китайци може САМО да строят завод за стоки, които НЕ произвеждаме и да наемат работници- БЪЛГАРИ, на Земя под НАЕМ... Или може да ходят по ХОТЕЛИ... АКо някой продаде земя или къщи на китайци, най- добре да го утрепят, за да се запази България.

ами нямаш проблеми, тогава българските фирми ще работят с посредници, а не с китайци, и определени фирми ще забогатяват още повече, а цените ще са по-високи, такава е цената на национализма

САЩ изобщо не вършат такива работи. Само където с 5G нещо не им се получава, както и с хиперзвуковите ракети.

Ще си веят хуя в Дания...