Даниел Лорер обясни кога в страната ни би дошъл голям инвеститор

Агенцията за малки средни предприятия ще е към Министерството на иновациите и растежа, каза министърът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИКОГА, Още ли не сте го Разбрали... С тези пътища И с тази корупция, НЕВЪР. Казах!

Празни приказки! Аз друго до сега не съм видял. Трябва трябва трябва, ами хайде действайте! Нали затова пънахте? Или всъщност не, трябва да се изпълняват директивите на Божков. Тиквата Гешев, като ги изчегъртаме мисията изпълнена, започват пак протестите. Трябва да е хаос, за да може олигарсите да печелят!

Голям инвеститор- голям крадец.

Безработицата е рекордно ниска и това при памдемия и липса на чужди инвестиции. Изводът е прост - няма хора. Успяха да изгонят критична маса хора. Какви иновации, какви чужди инвестиции? Май едни шест милиарда има за прибиране само.

Тук освен Путин с войските си никой друг не възнамерява да идва, освен ако не го покани самия Лорел да го обузи заднешката.

Я, къде си се скрил Понокио. А аз те търся ли търся.

С какво държавата може да помогне на малки семеини фирми с НИЩО Само пречки трудости за документи и какво ли не още .

Отговор: никога!

На България и трябват български инвеститори. Чуждите са прикрити робовладелци с тях по-богати няма да станем а по-бедни.

Лорелчо при вашето правителство няма де е , да се надяваме следващото да е по адекватно и национално ориентирано !

Аз например при такава четворна коалиция не бих дошел. Коалиция от две партии става, но четери ? Неее...

абе лаурел ли си, друг смешник ли си... обяснявал поразника на "бай Ганьо". знаеш ли какво е голям инвеститор? а малък такъв? малките инвеститори инвестират повече от големите такива, а даже ппащат и повече данъци от "големите", лаурел. като бил гейс - психопата, който нищо не плаща, но е ебап ченге на лузърската мафия. или искаш да ни кажеш, че шепата големи инвеститори, като сорос, бил гейс, спейс на екс, черния камък и други ще се заврат у бай- гянювщината ви ли? пфффхахахаа. та вас ви употребяват да сте плацдарм за военни действия и първа, холокоствана линия. колко жалко, че един евреин не може да залуби народа си, а пак е хвърлил алчен погöед към печалбите. лорел. капиш?

при такава отдаденост зависимост и принадлежност към педераша - никога

Невероятно двама мунчовци единят от мъжки пол, другият от женски са един до друг на снимката. Явно клонирането в много действено в България. ЗА какво да дойде голям инвеститор в България, за да може ти да си вземеш процента ли?

Мокри сънища на измамник. Чагъртай нещастнико. Да видим кой ще инвестира при малоумници

Аааааа ние това си го знаем, слушаме го 30 години вече, пропуснал е да каже ДО КОГА обаче ще се случат тези промени, ама то и на малките деца е ясно така, че честито на чакащите...!!!!!

При вас никога!!! Справка - другарката до теб.