Да Силва и Русеф се обявиха за създаване на валути, единни за икономически съюзи

Президентът и експрезидентът на Бразилия в един глас поискат промени в разплащанията при търговията - в Южна Америка и между страните от БРИКС

Обратно в новината

Коментари - Да Силва и Русеф се обявиха за създаване на валути, единни за икономически съюзи | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде се бутате в тия пропаднали в държави в които и на екскурзия няма да отидете. долна рубладжийска измет.

някой се опитва да ни пробута като "новина" това което тези от БРИКС пропагандират вече трета година... вярно че още са на етапа проба-грешка... но все пак вървят в тази посока.

Много скоро в краварника ще преживят(някой няма) чудесата на хиперинфлацията.В исторически план,всички фиятни пари фалират.Идва времето и на долара.

Англосаксонската лицемерна мафия и откровенно мразеща славянството е наритват и утесняват все повече и повече. Само така!!!!

бай бай тоалетни хартийки $$$, тежки времена чакат краварника

Дилма е представител на глобалистите. Стана шефка на банката на БРИКС. Сега се сетете глоибалистките елити, кого си избраха. Г7, САЩ и ЕС /златният милиард/ или останалите 7 милиарда развиващи се държави. Мисля, че пак се оказахме от грешната страна на историята. :-)

Решат ли БРИКС да са независими, сащ и нато не могат да направят нищо ... и долара (а също и еврото)_постепенно ще оттекат в канала ... това не са ти Либия или Ирак да ги ""демократизираш" ...

Една държава е нищо без технологии и производство, колкото и да е богата на ресурси. Справка - Венецуела. Така че по-полека с партенките. Бразилския реал е загубил 20% през последните 3 години спрямо "загиващия" долар. Провери колко от валутните им резерви са в местана валута, колко в юани или рубли и тогава прави лаишки изказвания.

Човече, Китай днес не е онзи Китай в който мнозинството от хората се задоволяваха с една купичка ориз на ден. Днес те произвеждат собствени военни и граждански самолети, онзи ден изстреляха тайконавти към собствената си космическа станция ... като добавим Индия, Русия, Бразилия, Южно Африканската Република ... ще си проличи кой говори партенки и прави лаишки изказвания след 10 - 15 години!

"Една държава е нищо без технологии и производство", така е, правилно описа САЩ, само с печатане на долари и войни не става

Китай държи промишленото производство, Индия държи химическите продукти и лекарствата. САЩ само държи чиповете под 10 нм и космическата индустрия. При това са вързани с китайската СЗО и парижкото споразумение, което не е задължаващо за никой от Брикс. Ако към БРИКС се присъедини поне една арабска трана с долара е свършено.