Да се ускори процесът по внедряване на мерките и механизмите за енергийна бедност

Само така ще може да се използват предвидените средства от ЕС в подкрепа на уязвимите домакинства и да се стимулира преходът към климатична неутралност и либерализация, смята икономистът Йордан Димитров

Обратно в новината

Коментари - Да се ускори процесът по внедряване на мерките и механизмите за енергийна бедност | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите, трябва да се подготвим за Протести, както примера на зърнарите в България! Това би дало решителен отпор на идеята за високи сметки на българският потребител! Както виждаме, проблемите се решават, само с протести в България!

Първо няма фиксиран срок за либерализация . Второ , защо трябва да плащаме от 2-10 пъти по-скъп ток заради американските амбиции . Конфликтът в украйна само на тях служи и на украинците . Защо ние да плащаме сметката ?

Климатична неутралност- на майка ви п....а. целта е да плащаме огромни сметки за ток.

А колко по-лесно щеше да бъде просто цените на енергията да бяха адекватни и да няма "енергийно бедни"? Нали бе по..ар грантаджийски?

Защо преди 1989г. у нас нямаше понятие "енергийна бедност"?

Защото всички престъпници, измамници, шмекери, далавераджии, корупционери, лъжци, национални предатели, злодеи, крадци и спекуланти бяха натиквани моментално в пандизите и в кариерите. То затова сегашните крадци, лъжци, измамници, и корумпирани подлоги толкова силно реват срещу комунизма.

Трябва да се обърне процесът. че сега летим към енергийна пропаст с огромна скорост! При това си плащаме като попове за тази тъпотия!

Мъск дали не е чипирал хора - доброволци вече .

Специални благодарности на асена за това, че изкара частните потребители на свободния пазар. Слуша и изпълнява тя. А също и енергийната мафия нашата , общата . За нас ще има. А кой ще студува не ни интересува.