Covid кризата струва 300 милиарда евро на германската икономика

Ще минат години, преди да може да се компенсират загубите и да се балансират структурните отклонения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Мерките" срещу "пандемията" струват ...

Пълни глупости, милиарди са спестени по банките от тази измислена криза.

е, че много хора натрупаха повече спестявания през последната година и нещо, но за някои е ужасно - ресторанти, хотели са затворени от половин година, малките магазини и търговци бяха затворени също за месеци без идея кога биха могли да отворят... на всички тези бизнеси и работници е истински трудно. Сигурна съм, че някои затвориха завинаги и тепърва ще се отчитат фактори като безработица и намалени доходи в някои сектори.

Ами като си измисляте вируси, губите. Тъпи шваби.

PEYTSCH

300 милиарда евро струва Меркел на Германия от лятото на 2015. Допускането на тази паплач в Европа и в добавка измислената пандемия със скрити разходи и открити загуби ! Без Меркел ЕС щеше да продължи да е преуспяващ. Съд за бабето Анжела!

Махай маските за българи.. Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ. И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи.. Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА. Б.Борисов носеше маска за да си СКРИЕ грозната и противна тиква..

Само при нас няма криза каза герб даже сме в подем и без дефицит.

10000 трилиона струва макя ви дееа лъжлива и гнусна. Дано метеорит ви сравни със земята

Изкуственото завишаване на щетите с цел да се продават предпазни технологии и политики е застрахователен маркетинг или.. на български - чист рекет.