Коментари - COP26: Ще има ли сделка в Глазгоу за мощния парников газ метан | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията е чудесен пример за ала-бала журнализъм. Повърхностно информативната и грубо тенденциозна презентация води от самосебе си до убеждението, че се касае за поръчка, но неубедително изпълнена.

Дрън-дрън!!! Като издуе зимата и ще си натискат гъзовете в камината!!!

В цялата статия се говори за изкопаеми горива и тръби за пренос. Щели да ревизират кладенци и инфраструктура. А метанът е страничен продукт от разграждането на биомаса. Най-големият производител на метан в света не може да се види с просто око, защото е бактерия. Ако спрем на 100% използването на изкопаеми горива, ще намилим глобалните емисии метан с около 20%. (макс. 5% с оптимизиране) Ако спрем да произвеждаме и храна, ще намилим глобалните емисии метан с около 25%. (макс. 5% с оптимизиране) Ако избием всичко живо до последния микроорганизъм и разкараме останките ще намилим глобалните емисси метан на 100%, но е желателно да не стъпваме повече на планетата земя Можем да постигнем 30% намаление на емисиите от метан за 10 години, ако пратим половината хора на Марс :)

И как само тези бактерии взели че решили Атмосферните нива на метан да повишат със 150% точно през през последните два века. Какъв съвпадък, а? Абе вие "гениите" поне да имахте две клетки да свържат нещата в мозъка, а?

Ако има кво да ядат тези бактерии, ще си хапват и ще се множат. Ние им помагаме със селското стопанство и в допълнение вадим метана, който вече е произведен, но е останал заровен в земята по стечение на обстоятелствата. Да намалим 30% от емисиите ще е трудно постижимо за 10 години. Да кажем 10-15% е възможно с много лишения. За повече, трябва да се лишим и от човешки животи ;)

Пробваме заедно с ЕСто да си налагаме желанията, обаче вече не вървим. Само от България слушат. Златото на Дънки Прешъс Метъл. Въглищата на АЕС, щото като ги контролират, продават, горят, и печелят америкензите, тогава е най- най- най!

А статията започва: Близо 90 държави се присъединяват към усилията, ръководени от САЩ и ЕС, за намаляване на емисиите на мощния парников газ метан с 30% до 2030 г. спрямо нивата от 2020 г.... То било голям келепир да проваш въглища. Ама като гледам само Руслямска държава го прави, а Китай ги гори най-много

Да доказваш, че САЩ са нещо, щото Русия била еди каква си е все едно да доказва, че България е бедна и метреска, не защото е в ЕС и НАТО, а защото Бангладеш е обявил независимост от Британския Радж.

Пръцнах :(

Добре, че са робовладелците, колонизатори, империалисти, агресори, окупатори, наркотърговци от Северна Америка да ни кажат какво да правим! Иначе сме загубени. Както каза Боко Метанов Борисов - на българския премиер трябва да му се казва какво да прави от вън!!!

Добре, че са робовладелците, колонизатори, империалисти, агресори, окупатори, наркотърговци, изнудвачи от Русия за да ти казват какво да правиш! Иначе си загубен.

Само може да пише за Русия все едно, че има някакво влияние над вземането на решения от мутрите узурпирали властта и управляващи под командването и само в интерес на САЩ. Затова АЕС контролира въглищата, Дънди златото, и т.н.

АЕС не контролира никакви въглища, а ги купува. Само дето е третия по големина ТЕЦ у нас. Дънди не контролира златото, а го копа. 30 години никой не копа злато в Златогард и само Дънди, а те са канадци, а не от САЩ, се нави да го прави, като осигури работа на местните и носи приходи на общината там. В Челопеч беше същата работа. Никой не копа десетилетия и оп идва някой който може и знае как и после е виновен, затова че хиляди работници от Челопеч и околията са най-добре живеещите у нас. Ми иди в САЩ бе тъпак, да им контролираш златото - нито ще плащаш концесионна такса, нито ще искаш някакви разрешителни - купуваш земя и почваш - всички подземни богатства са твои.

Добре, че са колонизаторите от Северна Америка да ни покажат на нас туземците как се продава злато, че без тях не можем. Както навремето са помогнали на Ацтеките и Инките да си пласират тяхното злато. Ти глупав ли си? Необразован? Платен? Млад и зелен?

А кога ще има споразумение за водните пари??? Те са най-мощния парников генератор! Да искат квоти от Световния океан, ненаситниците!

И основното, по малко да пърдят !!!

Ще стане като с въглищните централи: ще забранят на чуждите да работят, а ще оставят собствените си. Ще наложат на другите държави да избият кравите си, защото пърдят много метан, но ще оставят и удвоят собствените си стада. Това ще решат в унисон на глобалната си политика за налагане на демокрация.

И данък въздух искат

Плащай Ганьо! Нали си евроатлантик с ценности. Колония на САЩ и ЕС е България!

Ти знаеш каквое било в Турско? Какъв начетен младеж! Яко, а?

Нарича се Турско робство. Явно не е било много хубаво. После Русия ни освободи! А сега сме изчезваща народност. А България е контролирана от Въшингтон и Бирюксел.

Налрича се Турско робства само у нас. Явно само ние сме били роби, а сърби, гърци, ливанци, сирийци, арменци и дума не казват за робство. Дошли да ни освобождават, заграбвайки. Добре че ги биха през ръцете. А на 3-ти март 1918 г. Ние освободихме от Руско робство Полша, Финландия, Украйна, беларус, Литва, Латвия, Естония, Грузия и т.н. Общо над 2 милиона кв.км заробени от Руския империализъм и агресия народи.

И сега България като и забранят да си ползва въглищата? Беднотия до шия, ама евроатлантизъм на колене!

Китай не присъстват в Глазгоу да слушат Америка да командва. България не присъства в Глазгоу, защото решенията касателно разграбената колония се приемат във Въшингтон и Бирюксел. Дънки Прешъс Метъл!

Китай, Индия, Русия замърсяват недемократично. От над 100 години управниците в България винаги са в съюз със Сатаната - Балканска лига, Централните сили, Третия райх, СССР. И сега САЩ и ЕС...

Кире Невинния и Мунчо Невнятния

Тасю Герджиков независимия и Бочо Борисов неподкупния. Шъ Съ Упрайм!

Най-много газ генерират кравите. Сещате се как. С 2 думи - стига сме яли полусурово кравешко (някои си мислят, че е телешко) и това ще оправи онези 30%. Това никак не променя факта, че горенето на въглища и нефт е примитивно и трябва да се минимизира.

Мунчо ке падне.

Воистина ке падне!

Ке падне! Някога де.

Ванге, клати ли се, клати ли се?

Няма да има бомби на колела

Краварите ще си трепят кравите ?