17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една добра новина ! ! ! НО.... това означава, че трябва час по-скоро да бъдат отменени привилегиите за 9 % ДДС в туризма. Време е щом туризма вече е укрепнал и за този бранш ДДС-то да е 20 %. Не е редно лекарствата за гладуващите пенсионери да са с 20 % ДДС, а за оядените хрантутници от туризма ДДС-то да 9 %. Алооо, къде е държавата, която уж трябваше да създава еднакви правила за бизнеса?

Слушайте Ангелкова, тя много разбира от туризъм.

Интересува ме българските туристи къде почиват ,5 пари не давам за чуждестранните.Първо трябва да си напишеш домашната работа и после да ходиш на олимпиада или на световно първенство.Ботев и Левски не са дали живота си за някакви си чуждестранни туристи , а за свободата на народа си.

Чуждестранните туристи, са прогонените Българи, ако се върнат от Великобритания, Буда и шайката му трябва да вземат румб към софийския централен затвор

Кви са тия туристи бе? 9 млн. посетили държавата - приходи 3,6 млрд.? Че са кво са ни тия прошляци?

всеки турист е похарчил 800 лева, без да броим търговските продажби. Малко ли ти се вижда. Като имаш предвид, че от руснаците приходи почти няма, защото не ползват хотели и ресторанти. То всеки друг турист е похарчил по 1000 лева.

И кви са приходите от данъци от туризъм?

Никакви. Поне от мен. За 10 дни в БГ похарчихме 5000 лева за двама. Никъде не приемаха дебит карти и никъде ни получих касова бележка.