17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега разбрах как работи квантовият генератор на Артекс

Ами най-добре да се въведе "Крумовото" наказание --на крадеца да се реже ръката!!! :) Обаче...как ще живеят политиците и управляващите с една ръка...незнам

Да не е на Цецо, що не кажте на коя улица е имота? Страх,страх,страх, е това ни е проблема!

Докато ГЕРБ е на власт кражби на токщв има.

те, богатите, на това са свикнали. краде, други му плащат и се чустват щастливи.

пълномощно?Що е то?Кривосъдието го е измислило ,за да не подвежда под отговорност големите мафиоти.Явява се този с пълномощно пред проверяващия ,но той няма как да знае ,че то е изтекло преди например 2дни.КРИВОСЪДИЕТО съсипа България

ЧЕЗ трябва да направи нужното да узакони сградите на промишлен ток , с общи /неконтролирани от тях / ел.табла и ще спрат кражбите и жалбите .

ЕРП тата да си направят труда да откриват кражбите на ток, вместо да искат постоянно увеличение на цените, а те не са никак малко.

Да се провери сградата на Артекс, защото асансьора на Цецо е голям консуматор, пък и той няма пари да си купи апартамент на нормални цели, логично да няма пари да си плати и тока!

По които тези крадци да бъдат подведени под отговорност! И законът да ги принуди да върнат парите, с които дружествата ни вдигат цената, заради кражби и загуби!

Просто можехте да напишете.. Богатите крадът. И без това няма конкретика и няма как да проверим новината.

В тази сграда римляни ли живеят?

галош, набе те бута циганина, дето се е вързал да отопли една барака да не му умрат децата от студ зимата, бутат те беличките милиардери, които крадат наедро директно от джоба ти десетилетия наред и ти измислят врагове, защото уплашено стадо най-лесно се лъже. циганите са проблем много по-малък от това, че сте еничари на бизнеси, изградени с пари от наркотици и корупция, които са толкова могъщи, че вече 10 години управляват държавата

Тия кабели със сигурност са положени по време на строежа. Актовете за скрити работи се съставят и подписват от представители на строителя, проектанта по съответната част и надзорника по съответната част. А сега да видим, кой ще го отнесе както се казва !? Това са правоспособни лица, така че няма незнам ! Още повече, че в правото незнаието не е оправдание. Или за ЧЕЗ е важно да си съберат парите само ?

ППМ

Хора, за мен това ще бъде фалшива новина, докато не се каже коя е сградата. Новини, като тази са си жив срам за авторите им.

Аз пари за глупости не давам. Ако ми спрат тока за личният асансьор, ще си го направя сауна и ще каня Цецка да топим заедно сланините, но пари за ток не давам, нито за апартамент.

Предполагам, че и в апартаментите на ЦЦ също се краде ток. И и в другите на тази сграда на ул.Латинка. Тях защо не ги проверите?

Кат не казват имената, начи са от нашите!

разбирай банка, хотел, хостел, мостел, златния рог

няма да са от герб! комундели ще са! комундела вика на чуждото общо и го ползва като свое!!

Като две капки боза са. Заради дребни далавери и зависимости закопават цялата държава, после си трошат скъпите коли в смотана инфраструктура, ходят да се лекуват в чужбина, пращат си децата да учат на запад и са като кукли на конци! Вече30 години ни държат в мизерия и сме винаги на опашката в Европа.

Ако 7000 лева на месец ви се струват много, представете си какво са 7000 лева на ден. Даааа, сериозна сума ... толкова получава изпълнителният директор на същото това ЕРП, което се оплаква, че клиентите крадат. Очевидно не са само клиентите! П.П. Въпросните 7 бона на ден или 200 бона на месец далеч не са единственият разход по този директор. Същият не плаща за транспорт и за жилище, които са му осигурени от компанията, т.е. от крадливите клиенти.

А частният асансьор от къде се е захранвал?

Липсва ли конкретика - ФАЛШИВА НОВИНА

Крадеца вика "Дръжте Крадеца!". Под разни неразбираеми формули, без ясна представа кое колко струва в нашите сметки ни ограбват съвсем легално...

В луксозните сгради са Цецо кумецо, ГЕРБ министри, тиквуний и шайката му ... малко им бе че окрадоха КТБ сега и ток взеха да крадат .. лакотмо ГЕРБ дупе няма наяждане и вечно осрано ходи

България има много богати с цървулски манталитет

ей тия цигани веее вече и луксозни сграда имат и пак крадат.

А ЧЕЗ когато краде от крайните си клиенти с повредени електромери защо полицията не разследва?

Смениха електромерите,сметката се вдигна.Но за тях може,е не ги оправдавам и крадците.Години наред плащаме и на циганите,тока все се вдига

Цигани и ГЕРБери не се "наядоха" да крадат!!!

Защо след като е разкрита далаверата не се казва конкретно къде и кой е собственика на сградата и снимка на обекта да ги знаят всички. Или дир са скрили информация за сградата чия е и къде е или чез. По добре ако ще се казва една жена ми каза да не се публикува информация. Или се казва всичко или въобще не се споменава. Или ще засегнат някой голем другар ?

Ами адреса бе, галфони? Четох, пак четох и не виждам ни адрес, ни фирма. Затва сме на 112 място по свобода на печата.

толкова по-крадливи.

"Кабел с голяма мощност" ... брейййй ...

Малко ви е бе само седем бона а на всеки 6 месеца вдигате цената даже мисля да направя една кука и директно на фазата на сълба нулата си ме е доставяйте.

Да не са се настанили в тази зграда цигани?

Учи си уроците бе смотльо.

Айде пак мащабират несретните дирници за мислене не чули, за знание не разбрали. В какъв мащаб, бе дирници? Попитайте някой батко, какво е това мащаб и поради что се срамите да употребите думичката "голям" и многобройните й синоними? Синоними, знаете ли что такое?

А за кражбите от ЧЕЗ никой, нито дума не споменава. Това са най-големите грабежи на национален капитал в новата ни история. Добре, че миналата година съдът на ЕС обяви арбитражите от държавни компании срещу държави от ЕС за незаконни, иначе щяха да ни ограбят с още около 500 млн. €.

оха може и да са копали биткойни, щом е тока без пари :)

И костюмите им Армани са с ластик в кръста. Тука е така.

Този тип кражба се нарича "квантов генератор" - като онзи в луксозната сграда на артекс - златен век. Нали там един им обеща ток по 2...3 стотинки - ето как става.

Когато токът беше по 2 стотинки, нямаше кражби или тук - там ! За по-голяма част от хората, токът е прекалено скъп !

сте абсолютно прав. Обаче в случая става дума за луксозна сграда на бул. България в София - много скъпи имоти, определено заможни хора...

За съжаление, у нас не са малко богатите, които крадат, щом има възможност...

Лъсва за пореден път истината за българския елит. Лайка необразовани, захлупени и крадливи нещастници. Няма толкова богатство на света да запълни празнотата между ушите им. Това е радвайте се на елита ни. Приватизаторката Нинова, агента по недвижими имоти Цецо, собственика на панаирите в Пловдив, кметове, кметици, министърчета, банкери, борци на корупцията и всякаква друга паплач. Боклуци!

Какво предлагаш?

Народен съд. Изпитана работа, гаранция 45 години.

lu4ka

На стадиона.

На какви цени вървят апартаментите в тази луксозна сграда? Че имам едно такова обосновано предположение ...

Има икономическа полиция, има криминална полиция, има прокуратура, има спец съд, има бързо производство! Имате съмнение или доказана кражба на ток, обръщате се към изброените по-горе, прави се внезапна проверка и по късата процедура се спира захранването с електроенергия на крадеца и същият принудително плаща и постъпва в дранголника! ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНЕТЕ ТАКА ДА СЕ ОТНАСЯТЕ КЪМ ВСЕКИ ЕДИН НАРУШИТЕЛ НЯМА ДА ИМА ОПРАВИЯ!

Боли ме фара, и аз крада и не само ток всичко каквото мога си го вземам без да плащам да не съм будала. Нали така ни учи нашата майка Великата Българска Комунистическа партия. Ама сега като са плъзнали едни проверки. Ех къде е едно време при бае ви Тодара крадяхме си на воля и никой не ни закачаше!

С тези цени кражбите ще зачестят

Ако ще класираме крадците на ток (пари от електрозахранване) то на първо място БЕЗСПОРНО е ЧЕЗ! После циганите, НО те не крадат, защото ние им го плащаме ...

И не са цигани, нали?!

В масовият случай българските бизнесмени са по-големи крадци от циганите. Кражбите са в пъти по-големи. Но кражбите на циганите са по-болезнени. Защото циганите взимат последните 10, 20 или 50 лева на жертвите си. И така ги обричат на гладна смър. Докато бизнесмените взимат всичко от заплатата надвишаващо 1000 лева месечно на жертвите и ги превръщат в съвременни роби. Като това става в комбина с партии, синдикати,... После реват, че нямало кандидати за роби в България и затова искат разрешение от политиците да внасят роби от вън. Но поти не намират кансдидати.

Не стига че апартаментите си купуват на половин цена (ако изобщо ги купуват) ами и тока гледат да откраднат....еййййй ненаяли се.

ППМ

Само някой да ми припомни какво значи ЧЕЗ . Моля .

ЧЕЗ - Частно електро заграбване!

А само циганите крадяли ток, а тези мутри в луксозната сграда май са по-зле и от цигани......