ChatGPT ни съветва как да пестим пари

Изкуственият интелект посочи няколко лесни начина

Обратно в новината

Коментари - ChatGPT ни съветва как да пестим пари | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам търпение да отмине този hype по chatgpt и хората да осъзнаят, че това е генератор на думи на база какво е индексирало. Интелект няма. Нито това нещо знае какво ни съветва.

" Гениални съвети ", направо открива топлата вода!

За 5 минути мога да запълня всяка колконка в рубриката Любопитно. Само че какво ще се случи с журналиста...той нужен ли ще бъде в този случай?

Тука има една рубрика - "Професия инфлуенЦър" със забранени коментари под нея. Тия, дето я списват, трябва да се притесняват за работата си.

дръпнете му кабела на интернета на тоя изкуствен интелект да видим колко е интелект...

И на теб да ти извадят сърцето и теб ще те видим колко си интелект.

GPT 3.5 не е вързан към интернета

По скоро да му го включат. Тогава ще стане страшно.

Никой не е станал богат от пестене Богат се става с предприемчивост Пример: В България ипотечните кредити все още са с никакви лихви Множество банки предлагат атрактивно ниски ФИКСИРАНИ лихви Апропо, цените на жилищата само растат

Баце, богат се става по два начина - с наследство и кражба

Естествения интелект ви съветва да си носите новите дрехи и ако ви попадне нещо чуждо знаете какво да правите.

Много оригинално.. трябваш чак 'изкуствен интелект' да питате за целта? Не харчиш - пестиш. Харчиш - не пестиш.

Яжте малко, тичайте много, изхвърлете колата - много цапа и заема място, спестявайте 5лв и не купувайте нищо импулсивно, защото... веднъж се живее! Ставайте в 5ч, работете усилено и един ден с тези 5лв ще можете да си платите сметката за тока, обърнете внимание! НАВЕДНЪЖ! Не разсрочено не на вноски, а на веднъж. И живота ви внезапно ще придобие смисъл. И така до следващия месец. А, и пропуснах, не водете жена си на Малдивите. Няма смисъл, убедете я че кварталната градинка и бирария предлагат същото изживяване! А и после 5г ще връщате кредита. Правете всичко това за да може Бил Гейт да се похвали на Джеф Безос с новата си 600 метрова яхта, ковято може и да лети в космоса. И всичко това докато пият кафе с Илон Мъск и си говорят колко живота ще е по-лесен от тук нататък, защото ChatGPT ще обяснява на плебеите колко са мързеливи, а не те!

CharGPT се състои от множество Регулярни изрази (шаблони).Това не е онзи изкуствен интелект който сме гледали в фантастичните филми. ChatGPT,не може да мисли самостоятелно,а отговаря чрез предварително вградени отговори (шаблони),в неговият сорс код. Разобличителя

Тц, тествах.

Много ги разбираш нещата, а? Или поне така си мислиш

Добре, че си кух като лейка, иначе щеше много да те е срам да пишеш за неща, от които очевидно нищо не разбираш. Между другото ChatGPT е вторият бот, успешно минал теста на Тюринг (ако изобщо знаеш какво е това).

ChatGPT се обучава до голяма степен със статии в Интернет. После в Интернет се пишат статии, базирани на това какво казва ChatGPT.

С тази статия dir поставя лошо начало - а именно, вместо да се създаде някакво ново съдържание, просто се пита ИИ някакъв въпрос и от отговора се сглобява статия. Въпросите може да са каквито и да е, например: "Какви на цвят яйца снасят синеоките кокошки?", "Ако астероид мине между Земята и Луната, това ще промени ли приливите?", "Какво би станало с вулканите, ако Земята беше плоска?", "Рептили ли са ръководителите на страните от Г7?", "Може ли читателите да разберат дали статия е писана от ИИ или от човек?" и т.н.

Това не е изкуствен интелект бе шматки неграмотни. Това е LLM калкулатор, който предвижда коя е следващата дума спрамо предишният текст. Колкото и да му се настройват параметрите резулатата винаги има риск от Халюцинация. За това му хакнаха плъгини към нета и математика. Ма карайте, тва е като с инфленцарите. Квото ви хвърлят корпорациите кльопате без да мислите.

Прав си до някъде, но не съвсем. Не е вярно, че ChatGPT няма нищо общо с т. нар. "Изкуствен интелект" (AI). Това, че той не може да "мисли" или да "разбере" това, което казва (поне не така, както човек би го разбрал и осмислил), е друга тема. За да разбере човек поне повърхностно какво се има предвид под AI, трябва да прочете поне каква е разликата между ANI и AGI. Вярно е, че в основата на ChatGPT стои LLM (и по-конкретно GPT 3.5 и GPT 4), но има и доста допълнения, така че да може да впечатлява повече, да са цензурирани отговорите и пр. Разбира се, т. нар. "халюцинации" са основен проблем, който няма лесен начин да бъде решен изцяло и е един от огромните проблеми пред тези технологии.

Един път в седмицата, прочистване на организма, никакво ядене, пием само хладка вода с изстискан лимон Един път в седмицата, уринотерапия, не се позволява нищо друго. Един път в седмицата, копрофагия. Започнете така, след няколко седмици ще прибавим съвети когато сте извън къщи и харчите пари. Засега просто определяте Един ден от седмицата, в който сутринта излизате без портфейл, пари и кредитни карти и карате така цял ден

Да умрем. Така ще спестим много пари.

"Използвайте пари в брой" - това го знае всеки изкуствен интелект. На бас, че скоро ще го ъпдейтнат да пуска реклами - плащайте с Револют. ДСК е с промоция и т.н

Револют е на Путин

Ще пестим от кое от заем до заплата и за какво?Няма да живеем 100 години.

Единствените твои пари са тези, които си изхарчил.

Единствената инфлация е тази, която си платил.

Пестенето е за да можеш да вземеш повече стоки със същите пари. А не както ти си го представяш да се трупат пари.

Истина - ако искате да оставите нещо на децата си . Кафе 5 лева и сандвич 8 лева = 5 000 лева годишно = това е енергиен вампир . Можете да купите 5 000 тухли и да направите една стая .

С 5000 лв тамън нищо няма да направиш

Че това са общоизвестни истини.... Трябваше изкуствения ЕнтЕлект ли да ви ги казва...?

Да караме на чекии, че жената и тя иска пари. Ама на ИИ му е лесно. Пуснат му повече волтаж и оргазъм :)

Един естествен интелект беше казал навремето: "Икономията е майка на мизерията ..."

Тоя ИИ започва все повече да ми прилича на папагал. Сто човека казват нещо, след това и той го повтаря. А тумба идиоти почват да се радват как това било ИИ.

Изключете изкуствения интелект защото харчи много ток :)

Да пестим? Защо? Да не би да сме бедни? на какво? Бедни ли сме на чист въздух? не. На богата почва, на вода, на природни богатства, на реки ли сме бедни? Или на планини? Сигурно територията ни е малка.. На гори ли сме бедни? На слънце? Студено ли е? Може би на сезони сме бедни.. Или сме бедни, щото някой си печати пари и ни убеждава, че без него сме прави умрели.. Събудете се, хора. България е богата държава!

1000+ България е с територията на Англия (не ЮК), и само в Лондон живеят 10млн по официални данни!!!Хората са в къщи с дворове, ако е блок е с градина, пълно е с паркове. Сега сравнете със София, където всички са натъпкани в грозни блокове, набутани един в друг. Вместо да развием ЖП транспорта и да увеличим зоната на бърз достъп, така че хората да живеят на широко….

Кел файда като са в къщи с дворове, като всеки втори е или пакистанец или негър, който всеки момент може да извади ножовката и да ти види сметката.

И тва какво общо има с развиването на ЖП транспорта и нас Българите живеещи на широко? Или ти се имаш за пакистанец или негър?

Богата е, ама е пълна с айдуци.