Чакаме покана за еврозоната през април

До края на октомври Законопроектът за държавния бюджет влиза в НС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкефи ме, репликата "до моя,.. РОЖДЕН ДЕН"????;( (на Владито Горанов) така го нарича НЕЖНО ...Боцето (ВЛАДИ)..;)) Тоест, "НЕГОВИЯТ РОЖДЕН ДЕН"...вероятно, ГЕРБ ще го обявят за НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК ли ???;)) Нарцисизъм , самовлюбване, мислене за ВЕЧНОСТ или нов КУЛТ на ЛИЧНОСТА !!??;)) ПОВЪРНАХ !! ОТВРАТ !!;((

Защо бе, защо? Англия, Чехия, Швеция... Всички те ли са толкова 'тъпи', че да не искат да имат нищо общо с еврото, ваш'та кожа ?! Защо бе, защо ?

Всеки си знае за себе си. Еврото е гаранция, че гнусните комуно-банкери няма да ни ошушкат още веднъж, като по луканово и виденово време

гаранция е само за кражбите на гербарите, които впрочем са същите така мразени от теб комуняги

ОТ 10 ГОДИНИ гербавите чакат покана за еврозоната и "Шенген". Паяжини хванаха. Замразили детските и социалните плащания; Гласували най-големия бюджет за ОТБРАНА И СИГУРНОСТ - 5.36 млрд. лв, но образованието им било приоритет... Полицейска държава...

Може да я дочакаме а може и да не

нема нужда - зона на джендъри, педали, либерал-толерасти, инцестофили и педофили и и крадци на деца - можем и без тези дегенерати да се оправим!

Нямам търпение всичко да стане по две(без заплатата разбира се) все пак сме европейци

Да влезем, да влезем, колко да влезем? Па докато влезем, те другите ще излязат ... Хубава работа ама циганска, демек българска.

Чака се на първи април да ни премат в чакалнята, ама друг път.

Ние сме като Леонардо Ди Каприо. И той получи билет за Титаник в последния момент.

Ние, българите, сме с Русия

Ама не говори с уста, пълна със сперма

Ти не може да си българин, а скапана кремълска подлога.

Обикновена курва е

Ние влизаме в еврозоната, ами чувашия, ямало - ненецк, Туркменистан и други високоинтелигентни и изискани руски републики къде ще влязат? Горките, жал ми е за тази огромна и дрипава страна След 10 г. руснаците ще скачат като маймуни в клетка покрай границите на Европа

Самият ти си умствен дриплю. По-добре съжалявай себе си

Че майка ти не те е научила да пишеш, ,,дриплЮ” столипиновски

Пращаме Русия на майната и Ей така, с едно щракване с пръсти Ставаме част от белия свят, а Русия си може да ходи си автономната си република удмуртия и да лови маймуни там Като истински българи, честни и достойни, кажет не се ли радвате, че пращаме Русия на майната и?

Тебе сигурно те е изклатил някой руснак....

Че горките рускини бягат от Русия не само от бедност и нещастие, ами най-вече щото руснаците са с малки пишки За чекии стават, ама за клатене, трудно

Влиането в еврозоната е решваща крачка за българската нация. С това се осъществява една от основните цели на прехода ни към демокрация. С това ще завърши прехода.

С премането на еврото със сигурност следват следните неща: първо въвеждането на еврото ще ни коства колосална цена, 2. цените автоматично ще скочат мининум 2 пъти, 3. Ставаме автоматично солидарен длъжник на всички страни от еврозоната, които имат затруднения с плащанията на държавния си дълг. А, такива след Гърция са Италия и Испания. Този финансов " гении" Горанов по-добре да хваща мотиката и да тръгва да се занимава със земеделие или нещо друго. Няма ли хора, сред всичките тези мушмуроци и калинки, които наистина да осъзнават каква опасност приближава?

Тоя Горанов копае масов гроб на България и българите. Поляци,чехи и унграрци понеже са по-прости от нас не са приели еврото ,което е можело да стане още преди години.

Чехия, Полша и Унгария имат какво да пазят. Икономиките и индустриите им работят на пълни обороти. В България е гробище, все тая.

4. Не успяхме да станеме 16-та република на СССР, на пак си търсиме робовладелец доброволно...

Пращаме Русия на майната и Ей така, с едно щракване с пръсти Ставаме част от белия свят, а Русия си може да ходи си автономната си република удмуртия и да лови маймуни там Като истински българин, честен и достоен, кажи ми, не се ли радваш, че пращаме Русия на майната и?

Сигурно е само, че лъжеш като дърт циганин. Влезем ли в еврозоната, много по-трудно може да бъдем прилапани от сибирската кочина.

Уточнение - евентуалната покана е за чакалнята на Еврозоната.... ББ даде заден ход и затова съобщението направи Горанов. Макрон не е настроен положително. Брекзит се възприема като силно земетресение в Брюксел. Има страх от други екзити в ЕС ...

Тя и лисицата е ходила по овена 25 години,щото видяла, че нещо отзад се клати и чякяла да падне, ама.....

Дай Боже!

Не дай ,боже.

На времето Маргарет Тачър каза : " Единна европейска валута ?! О-о, това би било истински кошмар ! " Явно във Великобритания са я чули и помнят думите и. Така и НЕ въведоха еврото, оставиха си паунда.

Точно пък шантавите островитяни да даваш за положителен пример е меко казано нелепо.

Влезем в Шенген и еврозоната, толкова по-скоро ще излезем веднъж за винаги от отвратителното и разлагащо влияние на Русия

За възптаника на Величко Адямав,за НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, нищо повече от 9 гр.ОЛОВО !!!

всичко казано тази седмица е предизборна пропаганда. Сигурно и в Шенген ще ни приемат, особенно след липсата на каквато и да е информация за договоренето между Захариева и Лавров уж "изгонване" на руски шпионин. Номера от селски вечеринки на Боци. Елементарен човек, елементарни номера.

Айде сега ми обяснете как успяхте да убедите тия семейства дето не заслужават пари щото не се отнасят добросъвестно с децата да гласуват масово за вашата партия в София? Бе те много идейно ви подкрепят и вярват. Някак са осъзнали, че е много правилно да не им увеличавате парите и от благодарност гласуват за вас, та ще си счупят краката да стигнат до секциите. В неделя на балотажа за районен кмет пак ли ще ви подкрепят? В Африка ще замина то там повече логик има - може да те изядат, ама щото са гладни.

Сестра Галева хвърли камък в батото НС Гештапо и Цацаратурата. Каквато и да е, прави и чест! Може всякаква да е, но поне няма намордник като Данка и праламентарния картел, включително и Курнела! Свинските медии оглушително мълчат!

- Optimal Currency Area requires flexible labor mobility that is not in EU , only USA. Shambaugh - Currency devaluations return you fast to growth , internal rigid price devaluations are unsuccessful. - So the EURO is in danger. Currency Acount deficits of south europe for years cannot be balanced by reducing prices but only own currency. - Ireland , Greece in EURO currency suffers severe crises , Iceland devaluates their currency , the crisis is mild and short. Italy is also ready to leave EURO - Shambaugh. The EU sovereign , banking, growth crises are interlinked - troubles for the banks could bankrupt certain sovereigns, supporting the banks , and failure of these banks could lead to a broken credit channel to stop growth. - the sovereign debt are so large that if Greece, Ireland, Italy, Portugal, and Spain cannot pay, the banking system is insol- vent - attempts at fiscal austerity to relieve the problems are slowing growth. without growth the sovereign debt crisis will persist.

ЛАЙТЕ РУСКИ УРВИ, ВИЙТЕ ЖАЛНО

Аха и кога чакаме за Шенген? А чакаме ли да поканят Северна Македония? А чкаме ли най-сетне да задвижат нещата с Турция, за да се изгладят търканията и нормалните хора там да видят, че не ги дискримиират? А да чакаме ли преговори с Русия барем за свободна търговия? голямо чакане ама макарона....

Чакате вие, чакате да падне тавана. Когато цъфнат налъмите.

Kenn1111

Заетос и безработица са на тези нива защото над 2 милииона българи във работоспособна въъзраст напуснаха страната.Това не променя факта че доходите у нас са на ниво бананава диктатура.

Точната дата е 1 април...

КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И ЛИДЕРИТЕ Държава е политическа общност, заемаща дадена територия, имаща организирано правителство и ПРИТЕЖАВАЩА вътрешен и външен суверенитет. Шепа представителни политици на държавите в ЕС ДОБРОВОЛНО са се ОТКАЗАЛИ от суверенитет. ЕС е империя, няма държави, има колонии безусловно подчинени на една централна власт от шепа хора - ЛИДЕРИ. Гражданите на ЕС нямат право на реална власт и реална, и пълна информация, защото те са роби, а не граждани - суверен. Никой НЕ е питал гражданите на тези държави, дали са СЪГЛАСНИ да бъдат колония, извинете, част от ЕС. Империята ЕС е изградена от шепа представителни политици, но БЕЗ съгласието на техните граждани - суверена. Даже гражданите в държавите от ЕС не знаят РЕАЛНО, какво са подписали от ТЯХНО име представителните им политици. Шепа представителни политици НЕ могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, защото реално суверенът, това са гражданите, а НЕ представителни политици. Ако шепа представителни политици - лидери могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, тогава НЯМА граждани, а има роби. Ето защо ВСЕКИ договор или закон, гласуван или подписан САМО от шепа представителни политици е узаконено беззаконие над реалния суверен - гражданите. Характерно за ЕС и представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм ( скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) са двойните стандарти - лидер и останалите. Там където има двоен стандарт, там ВИНАГИ има робство или фашизъм, там винаги има господар и роб, лидер и останалите. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за ВСЕКИ човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм. Всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕ може да бъде равен или представляван от никой друг. Това съвсем НЕ означава, че стои по-високо или по-ниско от себеподобните. Това означава, че всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си тук и сега, и НЕ може да бъде представляван от ДРУГ човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега. Пример за орязана демокрация-свобода, Швейцария и Исландия, но ДОРИ и орязана, демокрацията-свободата започва тук и сега да работи за гражданите, само за гражданите, за ВСЕКИ гражданин. При демокрация-свобода няма преход, при демокрация-свобода няма утре, при демокрация-свобода няма вчера, защото демокрация-свобода е ВИНАГИ тук и сега, всеки ден, от и за ВСЕКИ гражданин.

колко глупости на колко малко място..... хайде дайте пример за по-демократично устроена обшност и хайде да не е с 500 милиона жители. Дайте скромно - някоя държава с милион например .....В Швейцария няма представителна демокрация ли?? Я пак?

Няма как да стане. Но през април 2030 може и да стане.

Чакайте си

И да приемем еврото, освен че ще обеднеем рязко и все повече нищо друго няма да се промени ако не се промени мисленето на хората.

Влизането в ЕРМ 2 не е гаранция че ще приемем еврото скоро а даже има шанс да не го приемем никога. Има страна която е член на ЕРМ 2 и която като член на ЕРМ 2 чрез Референдум отказа за приеме тая мъртва валута.

Щото е мъртва валута, затова руските тролове искат да им плащат в евро и долари, а не в рубли. Айде бегай!

Напънато е4 като при диария това момченце и не го интересува ни страна, ни граждани, зор голям!

Горкичката

ЩЕ СТАНЕ НА 35 МАЙ ИМАШЕ ТАКАВА ПРИКАЗКА ОТ А КТЙОРА НИКОЛА АНАСТАСОВ ПО СЬНЧО

Чакаме, ще, ще, обещаваме, лъжеме, мажеме, прошка искаме.. само не ни събаряйте от власт.

Ще стане - на 1-ви април.