Коментари - CEPS: Възобновяемият водород – сребърен куршум за декарбоинзацията? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато видях колко енергия се получава от тон въглища сравнено с тон водород ( бе около три пъти повече, без да смятаме енергията за получаване на водорода) стана ясно , че тая работа не е просто счетоводен трик за да ни ограбят, ами направо е ялова по рождение. Онези зелените кретеноиди в Брюксел и Берлин ще предизвикат зорлем разпадането на ЕС. Иди.оти с власт , най-лошата комбинация на тоя свят...

България ще разчита на въглища, петрол майонези и кетчупи. Това са приоритетите на МОН и иновационните босове.

декарбонизирай земята.... че после иде тъмнината....

До 2025 ще приключила МАСОВАТА ВАКСИНАЦИЯ на 5 МИЛИРДА души от тия 5 милиарда Бил Гейтс ,Рокфелер и останалите глобални сатанисти са изчислили че ще УМРАТ към 2МИЛИАРДА ВАКСИНИРАНИ хора по света от миокардити,инсулти,инфаркти,РАК,автоимунии Така НЯМА да има НУЖДА от ТОК и горива понеже на ОНЯ СВЯТ ток игорива не са им нужни Така наличните ВЕИ мощности ЩЕ осигурят достатъчно енерджи за останалите живи от геноцида на Ковидфашизма

разкарай се с лъжите си бе говно миризливо. аман от идиоти с техинте фалшиви факти. Лъжете и грачите на поразия да се правите на интересни. Едно доказателство нямате.

Бе то не бяха чипове, отрови от самолети ... все вас някой го е грижа да убива. Бе ганьооо, тоя дето има милиарди ако иска да те очисти дори никой нямаше да разбере. Баф тъ в схемаджията и самолюбието. Ти си най-важен в тая вселена, без теб не може.

Пореднатра зелена идиотия. Имаме значи соларки, дето са с толкоз убито КПД, че не могат да върнат енергията дето е вложена за производстовото им (иначе нямаше да искат субсидии, като условия за изкупуване на тока от тях). После този златен ток, го пускаме в процес електролиза дето нема кпд и 50%, а по-скоро е къде 30. После го транспортираме по някакви нови тръби (сегашните газови не стават за водород) и накрая го гориме с 30% кпд. Е, НЕМА по-брутална простотия от това. Преди 10на години мислех че това е просто епичен грабеж (за пръв път в историята да се обложи слънцето, вятръва и въздуха с данък). Ок, нищо ново, винаги някой е грабил. Но това сегашното е БЕЗУМИЕ. Ако не се спре, икономиката ще се срине, щетите ще надхвърлят всичко въобразимо.

Тралала глуопости на търкалета. Ще правим зелен ток след това с него ще добиваме Водород от вода, която и без това не е в изобилие (ако ползваме морска, ще е още по-сложен процес).

Тъпчо, а изгарянето на водород какво прави? А и водата е малко в определени региони, в други има изобилие

https://www.youtube.com/watch?v=RY08xO-_11w