Коментари - Бюджетът на Байдън стресна републиканците: 6,8 трилиона и по-високи данъци за богатите | Бизнес.dir.bg
назад

Бюджетът на Байдън стресна републиканците: 6,8 трилиона и по-високи данъци за богатите

Намеренията на американския президент са да отмени данъчни облекчения, дефицитът да стане 1 трилион, а безработицата да се повиши на 4,6%

Обратно в новината
| Редактор : Ива Капкова

Коментари - Бюджетът на Байдън стресна републиканците: 6,8 трилиона и по-високи данъци за богатите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Дън, стига с тези бюджети! Ти виж там няма ли още някоя по-богата държава за демоКРАДИзиране!

"Бюджетът предвижда над 1 трилион дефицит всяка година през следващите 10 години, дори ако Байдън успее да наложи по-високи данъци и мерки за намаляване на разходите." Кой му трябват пландемии, войни и военни поръчки, да не избълбука? сащ - империята на злото.

Каквото и да се прави за данъците, както и у нас, все ще има недоволни. иоМА, ОБАЧЕ, ЕДНА КАТЕГОРИЯ Х ОПА, КОИТО ДАНЪЦИТЕ НЯМА ДА ГИ зАСЕГНАТ И ТОВА Е ДОБРЕ. дОБРЕ Е, ЗАЩОТО ПОВЕЛЯТА НА НОВОТО ВРЕМЕ Е СЪВСЕМ ДРУГА ПОЧЕРПАНА ОТ ИСТОРИЯТА НА кпсс И НА КОМПАРТИИТЕ ПО СВЕТА. .

Застарявало им било населението! Ами то пълно с педали там. От гъз бебе не излиза...

Дългът е 31 трилиона, но проверете кой го държи този дълг и после пак коментирайте.

Нормално... парите за Усрайна трябва да дойдат от някъде...

" ... вие трябва да съкратите бюджетния си дефицит ...."

Някой трябва да плати оръжието за Украйна все пак.

Когато ватната фауна налети да коментира американската политика от криворазбрани републикански позиции. Мажоретките на путювата клептокрация (където 90% са заети в държавния сектор) така и не проумяха че понятието 'дясно' на първо място означава икономическа свобода и самостоятелност, а не просто мразене на евреи и педали. Мисленето е висопка летва когато са подръка Савушкинските опорки и постулати.

Най ми е смешно, някой смешник като теб да се прави на експерт! Щатите затъват все по-дълбото и тазги година всички ще го усетим!

сВЕТОВНАТА РЕВОЛЮЦИЯ Е ИЗМИСЛЕНА ОТ САЩ ФИЛОСОФИТЕ, НЕ Е НА мАРКС

ко? ебати шизофренното изказване...

Хора плачещи, че не могта да си платят тока и бензина, плачат, че тия дето изкарват над 400 000 ще трябва да плащат повече данъци... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Това са нашите Вгъзрожден-републиканци.

Болшевик комунистите затриха руската империя Сорос комунистите ще досъсипят американската империя. Да живей байдън да убие сащ с левите си сектанстски политики и затоплизъм

старите дългове да се стопят чрез нова убийствена инфлация...

Американците не се плшат лесно. Те са си свикнали да нямат спестени пари (85%) и да живеят с кредитната карта, Така всичко изкарано се връща веднага в производството и бизнеса цъфти. Новите данъци ще ударят по-силно богатите, но и на средните и бедните няма да прости. Те са свикнали да плащат даже и скромните си жилища до края на живота си, но сега ще стане по-трудно. Явно ще се наложи много повече хора да работят по цяла седмица на две места. Ясно е само че парите за оръжия, влизащи в джобовете на определен тесен кръг "дебели" бизнесмени ще се увеличат. Дано това да не им строши главите.

Само 6.8 трилиона? Е много скромен този Байдън. Защо не 10? Какво е това число 6.8? Поне да е кръгло.

6-7 трилиона са си направо джобна парà... :)

Тия щом при такава емиграция са със застаряващо население.....! А казаха че до 2020 или 2030 черните,латиносите и останалите ще са мнозинство.Белите,т.е тези които са най ценните ще много малко !

К'во му пука на дедо, утре ще умре и другите да му мислят..., а и числата изглежда не ги разбира добре ;-).

На него - нищо! На кукловодите му им е важно..

Ееее, ма като го избирахте се радвахте, нали? Не искахте лошия Тръмп, при когото всичко цъфтеше? Сега страдайте, хранете дивите племена и военолюбците!

Данъците на богатите, заедно с повишаването на капиталовите данъци ще обърнат каручката на демократите. Като добавиш и високата инфлация, както и високите лихви, всичко това директно следствие от войната в Русия, която демократите финансират, нещата са ясни. Следващият президент няма да е демократ.

Демократи само на име.

Какъв бюджет, какъв дефицит? Пускаш печатницата и всички по света да духат супата!

ми като е толкова лесно да я пуснем и ние? ааа да пуснахме я 1996 и видяхме какво стана. Явно не е толкова лесно колкото в централата на КГБ ви говорят.....

lu4ka

Не можем. Гинеколожката не дава.

Попитай началниците от нпо, те ги разбират нещата, но ти си слуга и няма да те посветят ;-)!

Не съм чул петрола да се търгува в лева ;) И в евро е мног мног малък дял. Търгува се в долари, и затова печатница си върви. Ама явно не ги схващаш нешата :)

Ха ха, после отричайте, че този не е дърт комуняга популист! Взимй от богтте да даваш на бедните , дето им е ок да са н гърба на държавата!

Gugnelid

Взема от богатите, за да крепи умрелия си долар.

“Запада си живее висок стандарт и не усеща кризата” - къде е сороспята да коментира?!

На мен ми се вижда идеално бюджетче. Дори може още малко разход да се вмъкне, за да станат данъците още малко по-големички. Няма да е голяма болка, криза е все пак, хубаво е да се даде.

Финансирането на един дрогиран палячо е най-важно за целите на САЩ.

Не виждам нищо по-естествено от това американецът да дава 20 процента от доходите си за удоволствието на президента си и обкръжението му да жертват чужди хора за сбъдването на най-съкровените им желания. Това са велики политици! Наш'те тук пастички ядат все още!

Ха ха ха ! """"""""""""""""""Комунизмаа не си отиваа """""""""""""""""""

Печатницата не смогва с хартия и мастило,дефицитни са вече.

Комунистът Байдън ясно каза преди време - свободата си има цена !

Да фалират, щом помагат на укрите. Россия ще доминира. Кадри от почивката на русите след превземането на бахмут: https://m.youtube.com/watch?v=3VVZU-GUcZ4

Точно защото не искат да фалират и системата с печатане на доларчета да върви финасират Украйна срещу заплахата за долара. Трябва да се гледа на обратно. И между другото САЩ имат неограничени ресурси, докато руснаците не. Освен ако Русия не реши да подходи радикално, нямат шанс. А засега ги галят и честно казано никой не може да разбере каква игра играе Путин.

Ми имат доларът.Но дилърът се клати и ако падне край с САЩ, друг въпрос, че ако не падне край с, Русия. Всичко е въпрос на пари.

Да не се кахърят толкоз! И без това нямат намерение да връщат заемите...

Ами разбира се, че нищо няма да връщат. Който държи най-голямата тояга, той определя правилата. А може да връщат, ако решат да връщат с продажба на лицензи и патенти за високи технологии. Ти ако дадеш на времето голям заем за нещо на някоя мутра като Жоро Илиев, може само да се надяваш да ти ги върне, ако иска :)))

Ти и да имат, не могат.

Това и заеми не са реално. Пичовете си печатат, после петролче, ценни книжа и айде. Пирамидата е перфектна. Всички други икономики имат някакви ограничения, САЩ не. И затова са световната супер сила. До кога, ще видим. Честно казано ако не бяха педалските им изцепки последните 10-20 години надали някой щеше да има нещо против САЩ да види света...

Да "води" исках да кажа.

ще си върнат всички заеми, могат си напечатат колкото си искат долари .. Гледам в момента къде да си спася парите от инфлиацията и знаеш ли какво - в УСА доларови облигации на 4.5-5% много и се купуват за 1 ден на добра цена. Най-доброто предложение в Европа е Румънски - за 3 % в ЕУР и пазара е 100 пъти по-малък, сигурно няма да успея да купя .. Та - още десетилиетия САЩ ше е Н1 на пазара, и не е случайно. Русия, Китай облигации зависят от един диктатор, който може да полудее. Бразизлия , Индия - там са цигани - днес едно, утре друго, нестабилни политически и правно, кой друг?

Само че разликата между втората световна война и сега е, че тогава долара е бил подплатен със злато, докато в момента е подплатен с петрол. И тъй като златото има ограничения в количеството, а петрола не, в крайна сметка американците просто печат долари, с които се пазарува петрол, който се продава в долари. И така безкрай. Най-великата финансова пирамида в историята на света. От 70те години насам цял свят спонсорира САЩ, а те щастливо си харчат и подлудяват всички ...

Gugnelid

Доларът също не е неограничен, друже. И има още една разлика - навремето ФАЩ са имали злато на разположение, а сега петролът е чужд, а ФАЩ разчитат, че ще продължат да успяват да го получават срещу зелените си "хартийки". Дали не градят пореден етаж от къщата от карти, а?

Gugnelid

Упс, не "доларът не е неограничен", а "петролът не е неограничен", раничко е :)

Да бе. Ограничен бил петрола! Ти не знаеш ли? Всичкия петрол е на Америка. Като им трябва отиват и си го взимат.

Ако арабите решат да не бачкат с долара ги чака бая "демокрация". За сега схемата върви перфектно и ще върви още доста време. Някои държави се опитват да клатят петро-долара, но ще мине време, докато има ефект. Междувременно САЩ изнасят инфлация по цял свят за да си пазят стила на живот. Въпреки, че напоследък даже и тях ги удари. Но 80% от доларите в обращение са напечатани последните 2 години и няма как да не се усети.

Gugnelid

Не съм сигурен, че САЩисаните вече ще смеят да "демократизират" богати на петрол държави. Иначе да, схемат работи перфектрно за тях - вземат петрол, "дават" долари, но с уговорка те да се харчат при Хамерикански компании и голяма част от тях да се връщат в Хамерика срещу емитиран държавен дълг. Тоест - дайте петрол, ето ви вземания в долари, част от които да харчите в наши фирми, останалите ще имате да ги вземате, ама друг път. При добър късмет дават лихви върху този дълг, но пак с уговорки...

злтния стандарт отдавна е отживелица. Сега парите се гарантират с ликвидността на икономиката и стабилността на държавата в международен план, а няма по стабилна и ликвидна икономика от тази на САЩ. Ти представяш ли си да се копае злато за 100 трилиона? Че откъде ще се вземе това злато и защо една икономика трябва да зависи от копачите на злато? Остаряло виждане много остаряло още от шейсетте години на миналия век държавите изоставиха златния стандарт. Не знам каква литература четеш ама тази на Карл Маркс и Енгелс е вече неактуална и неприложима

Изоставиха златният стандарт след като някой държави се поискаха златото от САЩ. Де Гол защо беше свален? От там брутална криза, докато едни американци не отиват при арабите в пустинята и не договарят петро долара. Никакви икономически активи и сила на икономиката не важат. Това са пълни глупости бълнуване на ляво либералче, дето в БГ кой знае защо се нарича "психодесен демократ" ;)

Сащ е следващата Франция