Коментари - Бурна трансформация на пазара на труда: 23% от работните места под заплаха | Бизнес.dir.bg
назад

Бурна трансформация на пазара на труда: 23% от работните места под заплаха

Прогнозите: В бъдеще няма да се сменят работни места, а професии

Обратно в новината

Коментари - Бурна трансформация на пазара на труда: 23% от работните места под заплаха | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

водопроводчик ще има няма още 20 години. Първите човекоприличащи роботи ще се пуснат в масово производство през 2024та. До 2050 всеки дом(средна класа) ще разполага с робот в домакинството както имате телевизор днес или смартфон, климатик и хладилник. До 2080 средна класа няма да има. Ще останем елитна срещу мизерна класа. Прескачането от една към друга ще е късмет както е сега. Мизерната класа ще има всичко и че се чувства добре, няма да е свободна. Елитната класа ще имат пълната свобода, беззаконие и без лимит. Роботите винаги ще са им по-силни поне с две поколения напред, докато роботите на мизерната класа ще са втора ръка на поне 15г. (колите ни сега). Мизерната класа винаги ще драпа да учи нови неща. Мизерната класа ще учи, за да изработи мечтите на елитната класа. (точно както е сега). Щом елитната класа иска гейове, мизерната класа ще създаде гейове. Щом елитната класа иска да иде на марс, мизерната класа ще прави анализи на данни. Щом елитната класа иска да живее вечен живот, мизерната класа ще се жертва в името на това елитната семка и генетичен код да се запази. Дори това да означава як секс с Българки на 23г. с дърт умрял на 90г. Мизерната класа ще я има вечно, никой не ѝ мисли доброто. Мизерниците вечно ще гонят вятъра за да стигнат елита. Елита няма настигане. Това е планът.

"Всички се отклониха от пътя, вкупом станаха негодни; няма кой да прави добро, няма нито един". Св. Павел към Римляните Пророчески думи, който накрая ще се окажат абсолютно верни.

Ще отпаднат ОПРЕДЕЛЕН вид работни места, но ще се създаде ДРУГ вид. Машините ще заместят неприятен ръчен труд, но някой трябва да проектира, произвежда и поддържа тези машини. Ще има трансформация на работните места, а не глад и мизерия.

Голяма част от длъжностите, свързани с компютър ще се роботизират, защото са възникнали чрез компютъра. Но от друга страна, както писа колегата по-долу - и водопроводчик, и фаянсаджия винаги ще трябват.

Щели били да уволняват водопроводчика, не бил квалифициран. Щели робот да слагат. Абе, шунди, кой ще ви оправя водата? Пък и деца с дилдо не се правят.

Защо не сте изключили коментарите? Я веднага строявайте редактора да пуска цензурата, иначе...