Коментари - Бумът на оръжията: Възход на ВМЗ - Сопот и рекордни приходи от 828 млн. лeва | Бизнес.dir.bg
назад

Бумът на оръжията: Възход на ВМЗ - Сопот и рекордни приходи от 828 млн. лeва

Изправено неотдавна пред фалит, сега дружеството има поръчки и договори за две години напред

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Бумът на оръжията: Възход на ВМЗ - Сопот и рекордни приходи от 828 млн. лeва | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За разлика от лошото управление преди години, когато беше изправено пред фалит. Сега има поръчки и договори за две години напред, се изтъква в съобщението." Колко ще печелят оръжейните заводи по света зависи от другаря Путин, а не от ръководството им.

Служителите са масово копейки, а произвеждат снаряди за Украйна, каква ирония...

Соросроби да ни убедят, че ТОВА Е ПОБЕДА ЗА ИКОНОМИКАТА НИ. ПВО нула. Армия нула. Фърчолети нула. Земеделие нула. Лека промишленост нула. Ма ДС печели от снаряди. УНИКАЛНО. Хайде са скок подскок към Крадителните вериги щото цЕнИтЕ нА хРаНиТе нА еДрО сПаДнАхА зА пОрЕдНа сЕдМиЦа. Ммм, вкусно гмо и отровено житце от Монсанто Украйна. Екслузивно само за бУлГаРиСтАн.

ВМЗ - Взимам Минимална Заплата

Брей, още 2 години война и току виж стигнали 20 хил. работника като при бай Тошо.

Браво. Ще помагаме на братята украинци .Руските паразити само ни грабиха и работниците без пари....както при крепостните.

Кръв, много кръв.

Въпрос: 828 млн. лв. на колко убити украински войничета се равняват ?

Да не сме ги убили ние . Убиха ги руските терористи и окупатори. Те не се спряха и в убийствата на деца и цивилни. Що ги убиват като нямат оръжие. Всеки украинец има право да си защитава домът , семейството и Родината от руските окупатори.

За кого сватба - за кого брадва...

Няма поръчки за ВМЗ, копейките мрънкат, че през комунизАма имало, ся поръчки бол, завода печели милиони, обаче копейките пак мрънкат :) хахахахахахаахахах :) Абе копейкаджии, вие малоумни ли се раждате или полагате някви специални усилия да станете кръгли идиоти ? :) мухахахахахахахахахаха

Мунчо, 20 хиляди в тоя завода на 8 смени немоат да се поберат, лъжеш като дрЪт копейкаджия :)

Който живее от оръжие,от оръжие ще загине !

Те копейкаджиите мрънкат предимно щот ся не може да се краде като по татово време, те така са свикнали да крадат, така се прехранват, за нищо друго не ги бива.

Войната е организирана от САЩ - финансираха нацистите да избиват руски деца и жени. В САЩ се води дело за корпционните финансирания на САЩ в Украйна, но официалната преса мълчи, само в Ютюб излизат видео материали за делото. Оттам нататък си прави сметка колко си прав и колко не. Родината на 14 000 избити рснаци, след 8 години договаряне и изявления с призи към решение на нацистлия проблем в Украйна - накрая тръгна да си реши проблема. Но войната не е нито от Русия, нито започва прди 2 години. Войната е от САЩ, водена от нацисти в Украйна вече 10 години. Това са фактите. Не мога да си редставя колко гнусен може да е човек, който обръща гръб на избитите дечица и майките им за 8 години преди Русия да предприеме военната стъпка. Няколко държаво от ЕС бяха подписали Минското споразумение, но след това се декларира, че не искали изобшо да го спазят още от началото! Това ли ти харесва? Или ти харесва, че основната цел на тази интрига на евреите от САЩ е да спрат суровинните доставки на ЕС и да му скапят икономиката, защото иначе САЩ си губят доминацията, понеже обществото им е в дълбока криза? Да, ето го и резултатът днес - Германия като икономическа сила на ЕС е разбита, целият ЕС влиза в огромна криза, науката и иновациите са в калта, фирми и финансови ресурси отиват ъм САЩ. Как ти се струва тази каритнка, че българите да са за украинците?! Да, всяко страдащо от амеркинанската интрига украинско семейство е добре дошло да го приютим. Но не не сме на страната на украинските нацисти, които САЩ намериха като слабо ясто в Европа, за да и сринат икономиката и бъдещето! Намери в Ютюб снимките на Байдън в Белия дом с онези украинци, които на други снимки са в Украйна пред големи множества с вдигнати десни ръце в хитлеристки поздрав... Синът му е координирал срещите, се казва в източниците, запознати със съдържанието на лаптопа на сина.

Значи на руснаците им е спукана работата...

А на американците ?

Не ти се получава копейко, като напишеш повече лъжи на едно място, те не стават истина.

Американците живеят от бизнес, понеже са по-умни от съществата населяващи блатата в московието.

пффф

"Парите не миришат.", но си получават заплатите с отвръщение. Сигурен съм. :)))

пффф

Тия боеприпаси трябва по-бързо да се закарват до Украйна, че са поляти обилно със путинофлски сълзи и ще ръждясат... :))))

Горд съм ,че с наше оръжие по 1 к орки отиват всеки ден при Кобзон:)

Външният министър на Русия Сергей Лавров посочи България сред най-активните от няколко европейски страни, като Полша и държавите от Прибалтика, които задават тона в ЕС по отношение на Украйна. "Сега Полша, балтийските държави, Чехия, България напоследък, при сегашното ръководство, тези хора задават тона. А пък еврограндовете са принудени да им припяват", заяви Лавров в интервю за "Спутник", "Говорит Москва" и "Комсомолская правда", цитират го ТАСС и БТА.

Близо 70% от анкетираните по света казват, че тяхното правителство трябва да подкрепи Украйна, докато се защитава от руската агресия. България (85%), Жителите на Португалия (86%), Швеция (81%) и Австралия (80%) подкрепят най-много Украйна, следвани от жителите на Обединеното кралство (79%) и Канада (78%). ... Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВА ЛИ ВИ Е : „Целия свят подкрепя Русия“ ха, ха, ха ……….. А 90% от русофило-робите имат 2 мечти... 1.Как да победят Америка 2.Как да спечелите Зелена карта youtu.be/nfFczcmfWrg --- Най-голямата мечта на руския патриот е да стане немски, италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот!

Къде е Корнелия Нинова, която твърдеше, че нито един патрон не е изпратен към Украйна? Може би това производство е за музеите и военните паради.

Хем полезно - хем приятно . Пройзвеждаме оръжия за Украйна като сметката я плащат от ЕС и САЩ. С тези оръжия се намаля популацията на Руски агресори и убийци така че ползата за България е двойна . Да пожелаем още много финансови успехи на ВМЗ и много разкъсни тела на Руснаци .

на Путин винаги може да се разчита

Отвратително е!Да печелиш от смърт е голяма гадост,особено когато го даваш оръжията на фашистите от Бандерокрайна!

Смърдиш бе идиот!

Обикновен лъжец!

Близо 98 % от мозъкът ти не функционира, 2-та процента са зомби пропаганда и тук е мястото да демонстрираш колко можеш.

Затова пък статията набляга на "радостните " 760 лв. и "светлите християнски празници". Пир по време на чума.

Хем тъпо, хем порочно. Така и ще си умреш.

Горд съм, че мога да ти сложа минуса и да отбележа за пореден път, че не си горд българин, а нещо по-долно от циганска фъшкия, зомбирана и вмирисана от посолството.

Както винаги не ти я вярна логиката. И на дедо ти не беше, затова и си умря роб. И теб те чака същото.

Тия боеприсаси много бързо ще им видят сметката преди да са стигнали до предназначението си. После и на мишоците ка то теб, ще им видят сметката.

Радваш се, щото още не си разбрал, че плащаш от джоба си за тая гадост. После ще разбереш, но ще е късно.

"сега дружеството има поръчки и договори за две години напред" а после ко правим????

А за след 2000 години какво ще правим няма ли да питаш бе айнщайне.

зависи от бай дън

и от борката жонсън

Представете си къф кеф - в БМЗ има русофили, които произведдат смърт за руските фашисти

Да бяхте махнали ли.....тези СТАЛИНСКИ двери на портала?! Същият СОЦРЕАЛИЗЪМ е и в Казанлък.