Коментари - Бум на работещите непълнолетни | Бизнес.dir.bg
назад

Бум на работещите непълнолетни

Бизнесите, в които се наемат млади хора под 18 години, са главно хотелиерство, ресторантьорство и търговия

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Бум на работещите непълнолетни | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи според законодателите пълнолетните може да работят във вредни условия?

Хоратя нямат пари и за тове децата са принудени да работят

Еми кой ви е виновен, че си оставяте децата да робувът. Точно родител требе да изгледа детето си в изобилие и доволство. Да сте работиле, да сте си защитавале гражданските ентереси. На, команягите ви се смеат и пропагандирът команизма, щото тогава некои кату нас ви работеха наготово, а вие саму лежахте и си мислехте че ще е вечно некой да ви робува. Да сте се дигнале, да сте се разбунтувале. Да сте си защитиле децата. Хак ви е команизма и команягите, още стойте еврейски роби - ГОИ. Не е луТ кой яде баницата. Тека им давъте на команягите да ви държът робе. Хаквие, малковие. Преклонена главица, Фгъза наебана. Наведи се още, подай си гЗа, да им е по-удобно, дай и целата си заплата, защо се стискъШ РОБЕ ГОЙСКИ. ГОИ, ЕВРЕЙСКИ РОБЕ, И ЗАПЛАТА ЛИ ИСКЪТЕ, И ПЕНЦИЯ ЛИ! МАЛКОВИЕ, ХАКВИЕ.

Те верно политиците очавкват че с две заплати по 800лв след удръжките може да се гледа четиричленно семейтво без постоянни лишения.

Не е луТ кой яде баницата. Тека им давъте на команягите да ви държът робе. Хаквие, малковие. Преклонена главица, Фгъза наебана. Наведи се още, подай си гЗа, да им е по-удобно, дай и целата си заплата, защо се стискъШ РОБЕ ГОЙСКИ. ГОИ, ЕВРЕЙСКИ РОБЕ, И ЗАПЛАТА ЛИ ИСКЪТЕ, И ПЕНЦИЯ ЛИ! МАЛКОВИЕ, ХАКВИЕ.

Ами да. А през гадния комунизъм децата си гледахме училището, а ваканцията - се чудехме какви щуротии да измислим.... Не им завиждам на днешната младеж. За нищо друго, освен, че са млади :) Но ако само можеха да видят какво детство сме имали ние, и как са минали юношеските ни години - те ще ни завиждат, определено.

Некои команяги кату теби мое да са халазувале, ас ходех на бригади по 60 дни в годината и работех за бес пари, та тея кату теби да са мързеливи. Оделно произвеждахме на двора и нивата, та тея кату теби да са мързеливи. Сега произвеждъм в чужбина, та тея кату теби па кда могът да крадът. И да наемът деца за робия, щото ние избегахме. Команяга го наречи, това е най-гоолемата обида и мръсна дума за гнусен долен мръсник и убиец.

Ного ви е 120 лева пелция, щом си лежал цел живот. Мрете! МАЛКОВИЕ. Долна смрад, децата ке бута да му робуват, той да можел да лежи и да имал висока пенция! Малковие ядрена бомба, вас трее Содом и Гомора Божи огън да ви изпепели, грешници! Децата впрегнал да работът, щото на немо му се мързелувало! Безсрамен, безнравсвен команяга, в ада дано те изкурмът на живо, и да гледъш червата ти изпържени, и дяволите да те ранът с твойте соПствени лайна! Мързела му бил приоритет, ке ни учи на мързел, но кара децата да работът, за пенцията му, и му требът роби! Той не моел и не искъл да работи! Що не идеш ти да работиш за минмална заплата на местото на тия деца, безнравствен буклук! Команизам му бил идеала, мързела на команягите, дето сички да им работът ангария - Е НЕМА ДА ВИ РАБТИМЕ, МРЕТЕ В ЛАЙНАТА СИ!

Вчера пък похвалиха работещите пенсионери. Изводът? В циганската ни държава останаха да работят само пенсионери и непълнолетни. Резултатите ще се видят след около 10 години.

Е много добре и вместо да се учат.

логично, щом молдовските, украинските и т.нар. гастарбайтери зеха да се назлъндисват на "щедростта" на българските работодатели! Ще дойде време и лелеяните вносни азиатци да се мръщят на тез "големи" български заплати! Да знаете!!!!!!!!!!