"Булгаргаз" заяви 269,3 лева/MWh цена за октомври

Условието за тази стойност е интерконекторът с Гърция IGB да бъде въведен в търговска експлоатация преди 1 октомври

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хе, хе ! При валиден договор с Газпром за доставка на газ по договорени цени до края на годината , ми се струва странна цялата тая суматоха ! Абе, я много моля, плащайте газа на Газпром по договорните цени, но в рубли и не ни занимавайте с глупости !

Странни работи а плащахме само 45 лева за мегаватчас ,тоест 450 лева за 1000 кубика. Живеем в лудо време.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какво става всъшност , това не прави ли 2693 лева за 1000 кубика газ.???!!!!!!!!!!!!! Това е безумие,докъде ни докараха.-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А така! Хак ви е! Тъпаци! Пак гласувайте за харвардските двама братя!

Само толкова?!

участват: цени от 2010г.+"3-4 пъти по-ниски цени (цитат)"+15% намалено потребление = актуални цени 09.2022г.

и за ДПС ще почна да Гласувам, но повече никога за Еничарите ПП, БСП, ГЕРБ и ДБ!

Не трябва!

изборна активност може да спаси България, но упорите се работи по подтискането на вота!

Не е много висока цена! На международните пазари си върви по 200 /ДВЕСТА/ Евро за мегаватчас!!!

На пазара цената е 200 евро. Като мине през няколко посредника ще стане 300. С една дума до отоплителния сезон ще се получи около 600-750 лв . Което значи парното да поскъпне поне 10 пъти. Тива са реалните числа. Как ще го замаскират, остава да видим.

И къде е толкова ореваваната заплашителност от завишение на цената? Справка с публикация от 2003 г. за цена в Каварна, която повече от половин век ползва местно българско находище: " Фирмата продава на преференциални цени суровината за населението и не предвижда увеличение на сегашното ниво от 360 лв. за 1000 куб. м, уточни тя. " https://fakti.bg/imoti/7141-kavarna-gaz-razshiriava-bitovata-gazifikaciia Цена за 1000 куб.м = Цена за 1 мВтч средна представителна калоричност

Нямаш представа за какво говориш нали? Чакай да те светна - ти говориш за цена 360 лв за 1000 куб. метра а те ти говорят за цена от 270 лв за 1 MWh. Правиш ли разликата? Още да те светна 1000 куб. метра са 10,5 MWh Фана ли разликата? Сега 1000 куб. метра всъщност са 2835 лв. Цената е скочила 8 пъти.

Е прав си, доверих се на непроверен източник, което рядко ми се случва, но в бързината... " Изчислението зависи от коефициента на калоричност. Ако действителната най-висока калоричност в сметката е 10 538 kWh/m³, тогава 1 m³ е 11 kWh."

Всъщност разликата обаче е в мерните единици. Едното е Квч. , а другото е Мвч. което е с разлика 3 нули така, че грешката е вярна

Нормална цена за работещи хора!

Тези от Западна Европа на които им предлагат да се къпят веднъж на две седми по 5 минути, те не са ли работещи хора ??

а според Купените Социолози, Мафията ПП, БСП, ДБ и ГЕРБ - последните положили началоно на Енергийното ни Р0бство със Спирането на АЕЦ-Белене, Южен Поток и Бургас-Александруполис - Отново Печелели, т.е. Българите Масово цяла за тях да Гласуват!

Цената няма никакво значение. Важното е да съблюдаваме, и то стриктно, евроатлантическите (педалски, ЛГБТИ) ценности, които ни определят отвън пределите на нашата държава. Умри, но ЛГБТИ педал бъди...!

В Сърбия 45 евро мегават. В Унгария 65.В Гърция 90.Ама плащали в рубли. Трябва да се договори възможно най евтин газ за хората и индустрията. Ако ще и от Занзибар да е и, ако трябва да се плаща в индийски рупии. Всичко друго е игра на комисионни и нагъзване на ЕС и САЩ, за сметка на обикновения българин. Па даже и протести правят. Платени глупаци.

Гласувайте за Възраждане и Костя да ги измете всички паразити!!! Няма оправия в тая кочина! То остана ли още за крадене мамицата им мръсна

Кики, Коко, Корни и Ристу: 3 до 4 пъти по-евтин Газ!

Цени без пренос,достъп,акциз и ДДС ??? Значи с таксите отива към 400 лв

Тия нащи идиоти защо обявяват цена (без цени за достъп, пренос, акциз и ДДС) Да се види каква Цена заплащаме Да изглежда по молко Да еба тея педераси да еба до 9 то коляно

Кирчо и Кокорчо се оказаха големи Изманиници , надминаха Ружа Игнатова . Ружа открадна 4 милиарда долара и избяха , а Кирчо и Кокорчо крадат по 4 милиарда месечно от България и още Прокуратурата не ги е Арестувала . Купуват по 180 лева за мегават газ и я продават на Българите по 300лева за мегават .

Хайде спрете и нефта към Лукойл, че бил руски, че хубаво да я втасате!

С ЕС е ясно, а с август мин. година.

мошеници

"Окончателно предложение за утвърждаване на цена на природния газ за октомври 2022 г. ще бъде депозирано в КЕВР на 1 октомври 2022 г., отчитайки котировките на ценообразуващите компоненти към 30 септември 2022 г. Превод.....мислим си че ще бъде 269/Mwh

ㅤ

Къде са сектантите-стачници, привърженици на посредниците? Да ви кажа, че вашият ред е близо. Вие сте 50 човека на кръст, ние сме няколкостотин хиляди!

269,29 лв./MWh (без цени за достъп, пренос, акциз и ДДС). А със ? Напишете с думи прости: През октомври 2022 г. за един литър/килограм газ ще битовия потребител ще плаща ХХ.ХХ лева.

Фирма МЕТ , пак се облагодетилства ! Кирчо и Кокорчо ще станат богати на наш Гръб със Скъп ГАЗ ! НЕ ГЛАСУВАЙ за Кирчо и Кокорчо ! ДАНС къде гледа и не арестува крадците Кирчо и Кокорчо !

2/3 от цената отиват за комисионни на МЕТ на Асен Василев комсионера, дето бившия изпълнителен директор Асен го сложи ИД на Газпром! Да си знаете на есен пак за промяната и Дейба да гласувате, та догодина, да не се къпете, щото топлата вода скъпа и тока скъп

в същото време в Сърбия и Унгария по 50 до 60 евро, но ние нали сме много богати ще плащаме тройно почти, защото сме евроатлантици !