"Булгаргаз" предложи 31% по-ниска цена на газа за февруари

Окончателното решение за цената на синьото гориво КЕВР ще вземе по-късно днес на закрито заседание.

Обратно в новината

Коментари - "Булгаргаз" предложи 31% по-ниска цена на газа за февруари | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е добре, но нека не забравяме, че не е заслуга на Булгаргаз, а като цяло на световния енергиен пазар в момента, заради по-ниските борсови цени, така че е логично да е по-ниска цената, би било странно да не е. Затова е много важно да бъдем информирани правилно и когато се интересуваме от една тема да задълбаем в нея, за да не позволяваме да ни вменямат истини, които не са истини всъщност. Но нека все пак видим и дали регулаторът ще утвърди тази цена.

Аууууу, е как е възможно,според рашистките тролове,без златния газ на Газпром цената трябваше да е 300 пъти по-висока и цяла България да замръзне от студ хи-хи-хи-хи-хи-хииииииииии

Абе, щом не е руска не ми я хвали тая газ. Цената няма значение, когато отива за нещо стойностно, като руска-православна газ, с дъх на диктатура да речем. Тогава всяка цена си заслужава... А сега? Джендъризъм и лезбийство! Не, благодаря! Предпочитам да умираме от студ! Тогава поне за нещо щях да съм прав. п.п. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Рядко отварям статии с добри новини, защото путлерюнгенд троловете никога не коментират под тях, което прави информацията твърде суха. Как не се намери един смел четирихилядник да каже, че в православна майка россия цената на газа е кръгла нула... защото нямат инфраструктура да пренасят и употребяват собствените си ресурси. Ей така, колкото да потръгне лафчето.

Гадове, защо дерете кожата на битовите потребители с цената на газа, за сметка на топлофикациите и бизнеса. 140 000 домакинства са на газ, това са близо 450 000 гласоподаватели,/т. е една средна парламентарна група/ без компенсация за пазарната висока цена. Май ще се наказваме.

ГазЪТ е поевтинял от 40 лв./Мвч за 2020 г. до 127 лв./Мвч през 2023 г. Радвайте се, овце.

Боза и баничка от 7 стотинки, също няма вече!!!!!!!! Ама, имало банани! Дреме ми. Аз искам боза и баничка от 7 стотинки и минимална 5000 лева! :) А едни експрти твръдяха, че ще става 450 лева... И, че ще умираме от студ...

Защо заседанието на комисията е закрито? Да не би да се обсъждат тайни неща, като цената на газа (която са обявили предварително по медиите)? Или държавната тайна, каква е цената на газа на борсата?

Цена на природен газ от Газпром за м.Януари 2022г. преди началото на войната - 133,81лв. Сега каква стана, когато щяхме да умираме от студ, липса на газ и от там космически цени -124,35лв.

То еФтния направо, друго си е ако напишеш 1500 лв./ 1000 кубика. Само лъжи и измама, 100 лева бате евинийка.

заради газа - да ги намаляват

Ето, че може и без Россия! При това не сме нито на тъмно, нито на студено, както плашеха продажните мурзилки!