"Булгаргаз" отново заведе дело срещу "Топлофикация София“, искът е за 54 млн. лева

В момента просрочените задължения на столичното дружество за природен газ са 105 милиона.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже десетки години вече там само се краде, сега идва ден за истината, а тя е или да фалира или цените да скочат драстично. Според мен трябва да го закрият това дружество. С милионите които ще се икономисат спокойно могат да се субсидират закупуване на локални отоплителни системи на ток- термопомпи и хората няма да го усетят по джоба си- иначе се получава така, че цяла България плаща за парното на София

Няма ли да се намери един човечец у нас ,който може да смята и да изчисли колко плащаме / само за м. август, за затоплянето на водата,като 14 дни отсъствахме от къщи се наложи да платим 35 лева/, кой взима парата, какво я прави и тия празни кауши да почнат да се пълнят с кандидат осъдени.Със " Софийска вода" е същото- купуват кубик на 4 стотинки, продават ни я към 80 пъти по скъпи- / ОСЕМДЕСЕТ ПЪТИ/, овъргаляха се в милиони, сменят поршетата,като джапанки през лятото, първескините им плеймейтки не смогват от джаз покупки...... аде стига вече ,ве-е-е-е

Топлофикация - черната касичка на ГРОБ.

То е ясно ,че цяла България издържа софиянчетата.

Къде е сега тая шаврантия Лая, да обясни на хората да не си плащат сметките ...

Бойко го няма и всичко се разпада!

Огромните дългове на Топлофикация изискват или 100% повишение на цената, или промяна на закона и погване на неизрядните платци, или драстично повишение на данъците и общината да плаща. Аз ако няма промяна в закона няма да плащам нищо. Ще си се топля на аванта.

Заради дебили като тебе сме на този хал!

Не е аванта. Съседите ти плащат. Кога ли ще те разберат и ще ти хвърлят един бой...

Е, дойде ред и на Топлофикация да я унищожат! За последните 32 години всичко сринаха, унищожиха стотици предприятия гиганти, затвориха работни места! Сега не ги интересува, че софиянци ще мръзнат, важно е някой мастит бабаит да го купи, да го затвори и да спечели пари от скрап! После ще дойдат газови фирми, ще надупчат отново София! И така нататък!

В коя нормална държава, може да не си плащаш това което си ползвал? Редът на топлофикация София отдавна е минал, това дружество не работи на пазарни принципи, а на някакви си негови.

Тия мошеници в Топлофикация се топлят БЕЗПЛАТНО и чаакт цяла България да плаща заради тях...Топлофикация са мутри- Изнудвачи.. Тия мошеници искат пари, дори и през ЛЯТОТО, от хора, коит оНЕ ползват нищо от тях... Само бой и куршуми за директрите на Топлофиакция.. Да ги ЗАКРИВАТ, ФАЛИРАТ и после да започант да си търсят клиенти от НАЧАЛО. от НУЛАТА... И ако не намерят глупаци, които да се топлят с скъпото им парно, ще трява да ги разпродадат за старо желязо...

Държавно преприятие, куче влачи, диря няма! Топлофикацията в Пловдив е на ЕВН и работи като часовник!

Schilo

Топлофикация София ЕАД е общинска. Така че, има кого да питат софиянци и има, кой да им отговори. Ако искат.

И кой бе, мамин? Гнуса Мая ли?

Schilo

Йорданка бе, мамин!!!!!

Schilo

Добре де, Топлофикация не калкулира ли в цената си и това, което дължат за газа? Ако е така, къде са парите?

Що не питаш Валю топлото който е твоите.. Сега народа плаща тези кражби и за кражбите около ЮП и АЕЦ Белене.

Герберастки тъпак.

Schilo

Топлофикация- София, Щерев, е общинска собственост. Питай твоята кака Данче, къде са парите?

Топлофикация винаги се е управлявала от ГЕРБ - първо Борисов, после Фандъкова

Шило, аксиоматично е, че парите бягат от комунизма. Същото е и с държавните предприятия. Проблемът не е , че парите, които влизат в дръжавното предприятие са малко, те изтичат, като вода в каца без дъно! Опитай се да напълниш такава каца!

Schilo

От комунизма- да, ама от 2006 година, ГЕРБ владеят София. А те, твърдят, че не са комунисти.

Топлофикация София е тумор. Трябва да се изреже до здраво и да се започне наново иначе агонията ще е безкрайна.

Глупак си, драги :)

крадливите джакузита ,по документи имат да връщат пари но никога не са ги върнали а уж ги ще ги приспаднат към новата сметка ,която се оказва в пъти по голяма от старата и пак не ги приспадат.Смяна на лобиския закон за енергетиката който ползва той плаща а не да дерат хората за това че нямат парно и не го ползват да плащат на тези които го ползват .Хем продават скъп ток хем ненужната пара я продават като златна и един отсъден няма .Закривай тази хранилка на партия тормозещи хората с измислените си уреди за отчитане които въпреки тях се плаща прогнозно и се взимат едни пари които после ако са в повече никога няма да ги видите.Който ползва парно той да си плаща да си прокарва тръби до апартамента и да се знае че са негови а не сега уж не ползва парно а краде и не иска да се отказва защото ще загуби авантата и товари всички останали.ЗАКРИВАЙ.ПОЗДРАВИ ОТ ВАЛЪО ТОПЛОТО.