17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.е. някой дава оферта и чака един месец Булгаргаз да му я потвърди. Като поема и ценови риск за цена след месец... Че и цена под TTF... Направо ще се избият да оферират всички.. Най-много да се изкупи капацитетът на тръбата..

Но фикс цена на граница от Гърция, под TTF, сигурно ще предложат търговците де. Дано!

Казах ви,че Радев и правителството му са проамерикански боклуци и те го доказват на практика. Същите предатели като ПП. Мама им мръсна, долна да еба.

всичко е ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ще има ГАЗ но на по високи ЦЕНИ защото ПАЗАРЪТ и ТЪРСЕНЕТО определят ЦЕНАТА

трък , нали Тъпия каза че е пазарил 7 гемии с гъз на Лена :)))

Оправете плащанията към Газпром!

без масови разстрели и бесене на продажни политически боклуци и техните творения, няма да се оправим!

Купуваме,та купуваме... Кво купувате,бе тролове прости. Купува,който има пари,вие не се бъркайте между паралиите.

Хмм

Единствено условие: Газа да е руски! Познаваме го по мирис и вкус! Езиците ни са постоянно там!

А сега да си го купим от един масов убиец, доказан фашист. Да ни е сладка газчицата

Масовите убийци са хамериканците. А ти чакай Кирчо, ще ти донесе един варел с втечнена газ.

Как спахте ? Ами че откъде и от кого си купувате ВСИЧКО ОСТАНАЛО БРЕ О НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ !?! От държавата ли бре ? Къде и от кого си купувате : кола, апартамент, почивка, храна, бензин ? От държавата ли бре ? НЕ !!! Купувате ЕЖЕДНЕВНИ ОТ СВОБОДНИЯ ПАЗР БАРАБАР с куп ТЪРГОВЦИ, ВНОСИТЕЛИ, ИЗНОСИТЕЛИ и ПОСРЕДНИЦИ !!!! Какви глупости ни разправя Хасковския недоклатеник ДелянДобрев за това , че открил бил “посредници” !?! “Открила млада невеста секира зад врата” Това е открила тази хасковска мома !!!

Сега следва да направи и международен търг за Акт 16 на интерконектора. Че май няма желаещи у нас. :-))

От ЕС не им дават да си общуват с Газпром. Затова и пет пъти по висока (не скъпа) цена ще заплащаме всички ние. Ако в крайна сметка не се откажем от газа като енергийна суровина. Той вече е по-скъп от електрическата енергия, така че за домакинствата е немислимо да продължават да го използват. В София ще продължават да дотират централното парно от държавния бюджет.

защо точно на втечнен газ??? Да не би да е по евтин от този по тръбата, или пък е по-демократичен?

Ама как ще подскачат тея педерастчета от ДБ и ПП-ту...... Като ебани кенгири ще подскачат,. да иии простите младежи олигофренясали ей .....

Докато имаме Договор с Газпром, за Евтина газ, която Трябва или да вземем, или да Платим без да вземем.... .. Българските Предатели на страната ни... Търсят Газ....???!!! ... Направете както Германия, Франция, Полша, Украйна, Австрия,.... И Вземете Евтината Договорен газ от Газпром... .. Която трябва да платим така или иначе.

Ама верно тряба с шутове тея олигофрени дето не знаят защо са на протест да ги ритат до припадък . Да еба и олигофрените побъркани......НПО педераси......

Навечерях се боб и лютеница. Ударих и литър и половина бира.....утре сутринта няма начин да не спечеля търга.

N;1 си . давай на продан)))

Писна ми да слушам по медиите побъркани атлантически педераси ей...... Защо им се дава думата не тея олигофрени, продажни и прости.....мама им да еба козявци изтръпнали.....

Като видите атлантик, бой до посиняване, неговата мама продажна ... долна малоумна ...

С Русия в добри отношения си бяхме много добре..... Никой аргументирано не може да твърди обратното.....По добре ли станахме след 6-7 месеца управление на ПП и атлантически простотии ? НЕ нали ? Изпразниха ни хладилника, стопиха ни спестяванията нали? Факт!.....

Газпром е единственото ни спасение. Майната им на атлантическите лайна. Долни боклуци продажни......

16 Август е след седмица. Ще се наиграят на търгове и накрая ще си дойдат на тръбата. Като на Простокирието "диверсификацията" на руска с руска газ, само че с горница ;) Преди икономизирахме политиката, сега политизираме икономиката. Мракобесие тоталитарно.

Газ - вечером, деньги - утра.

:)

Абе голям цирк. България има договор с производител - Газпром. Обаче тъпаците пак е искат да купуват от посредници.

Голяма пародия направиха. Една седмица ръсят простотии, после пускат нещо-си, дето само ние знаем, че е пуснато, само и само да не завършат документално връзката с Гърция, та да има най-накрая диверсификация след 14 години голи приказки и обещания за хиляди тръби, проводи и хъбове.

Шепа кретенчета искат да спя с кожуха,само да угодят на плащащите им в центове

Тия са решили да убият българската икономика и българите . Свиването на потреблението означава фалити на фирмите и безработица.

Не знам дали е технически възможно, но на мястото на руснаците бих резервирал всички "слотове". На половината да се разтоварва руска втечнена газ, с която да се пълнят пак руски кораби на другата половина слотове. След това ще ги сменяме и така цяла зима.

И от къде ще намериш руска втечнен газ бе умник. Те в землянки газ не могат да втечнен. Ако можеха, щяха да изнасят за Индия, Китай и т.н. имат само няколко терминала в Русия и то на Тихия Океан притежавани от японски фирми...... То бива да си тъп ама ти си вдлъбнат.

Вече не са японски ...

Русия е четвъртият по големина износител на втечнен газ в света. Годишно Русия доставя около 15 млрд. куб. метра втечнен газ в Европа :)

А бе гейтаци лъде ви е тееминалчето бе дека ке го разтовяруете у водата

най-голямата беднория в Европа си купува от най-скъпия газ - това е голям гъзърлък (да гледат филма: Господин за един ден)

Не разбрах, отказваме ли се от 7те танкера.

Как се отказва човек от нещо което никога не го е имало?

Палячо

Все едно да се откажем от нарисуваните самолети,докато ги построят

Днес цял ден ликувате,че служебното правителство се "обръща" към Русия,а те какъв ви го забиха.

Ще го търсим Киро.

Да го съдим

Както осъдихте Цветан Василев.

да го бием

Не щеме ний рускои газ , не щеме ний рубли, а искаме свобода, човешки правдини! Напред! Напред! Напред да вървим! България от руско робство да освободим!

В една цивилизована държава този коментар трябваше да е достатъчен за освидетелстване.

Усещам, че на зима ще ги тричаме. Цялата измет, която купува скъпия втечнен газ.

дреме ми на .... ха ха ха аз съм с камина на дъбови дърва. Ще си гледам сеира по телевизора дето вярват на Газпром как ще измръзват

Ного си про3д.

ВТЕЧНЕНИЯ ГАЗ ДВА ПЪТИ ПО СКЪП. ТОВА Е.

а руската газ единия ден сме неприятелска държава на другия ден ни молят да купуваме и плащат на тролове като теб..ха.ха

Руска газ ще бъде нужна само докато има хора в България.

Които да си светят с газени лампи

По текущи цени този търг излиза към 2млрд евро

Мунчовците бързат,само за два месеца трябва да си напълнят джобовете.

Задача номер едно на новият Парламент е премахването на тая комунистическа измислица в конституцията, наречена Служебно правителство.

_stankow

И да върнат член първи - за ръководната роля на ГЕРБ ! :D :D :D

всеки путлерофашист- враг на народа и смъртна присъда

непротивоконституционствователствувайте!

Първо по добре да премахнат теб

"Булгаргаз" обяви търг как да изклати бугаристанския балък с втечнен газ.. ббаахаха

_stankow

И какви цени очакват да получат ? От борсата, по цени като за зимни месеци, с транспорт от щатите, регазификация и прекараване 800 км през гръцка територия ? По-ниски от руския тръбен газ ? Дали ще имат куража да излязат и да кажат - ето, на търга това е най-ниската цена, а по договора с Газпром, който е в сила до края на годината е толкова. Май пак ще се покрият за "търговска тайна". Ама после ние тази разлика съвсем явно ще я плащаме, от джоба си ...

докато може да е обикновен и по-евтин??

_stankow

Защото така е демократично. Защото в момента чужди самолети провеждат учение в нашето небе, и ако правителството много, много знае, могат и да поразтърсят стъклата в София. Ей така, за напомняне ... И защото едни 200 души крещят пред президентството "искаме скъпия газ, искаме скъпия газ" ! :D

Че кой ще се съгласи да доставя при тези условия???

_stankow

Че какво им е на условията ? Плащаме едно $2000 за 1000 куб. метра и готово !

оздравителният план на Булгаргаз трябва да включва на първо място шефа на Булгаргаз, който източи Чирен като продаде евтин газ на бившата си фирма, ако наистина е продавал евтин газ на бившата си фирма, а после е купувал от нея по-скъп е за съд.

Булгаргаз ще купува евтино и ще продава скъпо. Далавера до дупка. Газ няма да има, Булгаргаз ще го има...

Втечнен газ е едно безумие!

ристе и киро фашиста ще връщат комисионните за седемте танкера райски газ с лихвите ,ристе пак ще събере хора за митинг

Толкова си ми умничък, че не вдяваш, че ти ще върнеш това комисионче. Ще платиш и другото от търгчето. Както плати тръбичката на Б.Б., която няма отвор към бг.

Пазим си газените лампи от комунистическото детство. Държавата беше като дискотека! Вадим и палим. Нищо не ни плаши!

Носи си маската! Вирус има и е страшен!

какви пет лева ,какъв газ ве !? той киро гела осигури 4 пъти по евтин газ директно от педофила с памперси джо и индийския мелез камала

Народ преживял мизерията на комунизма, не го плаши един газ!

_stankow

Българският народ никога при социализма не е стоял на студено ! Имаше режим на тока, но това беше за няколко месеца. Но да е оставал на студено - това никога не е било !

не месеци, а години

Слави Трифонов упорито отказва да декларира имуществото си защо ли......