БТК стана собственост на шестия си купувач - United Group

Цената по сделката не е обявена официално, но според няколко източника става дума за 1.3 млрд. евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БТК е от стратегическа важност за националната ни сигурност и не трябва да бъде в чужди ръце, също и Електрозахранването, Водоснабдяването, Летищата, мините, банките. Мутрите продадоха всичко, като че ли им е бащиния.

Честито на българските овце, ще ги дои Обединена група мошеници.

е стара практикас проекти за общини и т.н. Виждам, че този министър е възбуден само от процента, а не от тази корумпирана практика. Откъде пада - зам.министърчето.

ПОРЕДНИТЕ МОШЕНИЦИ!

Тези, когато и да гушнат босилека- съдебно или извънсъдебно, все ще е късно!

"Премахнати са запорите, наложени преди това от синдиците на КТБ заради заем от нея и от антикорупционната комисия."" И защо така????

Активи, които са придобити в резултат на престъпление не принадлежат на всеки следващ по веригата "собственици", а на жертвата на престъплението, българската държава. В тази връзка преходът не може да свърши без приватизаторите да бъдат подложени на законодателно преследване, дори и с отклонение от чистото право. Без възмездие няма да минат.

Пари, които трябваше да отидат в държавата, защото БТК беше собственост на КТБ. Сега ще се облажат здраво: 6i6i; ЦАЦА; БМБ; ВИГ; Каскет; Велчеви и малко Спасчо. Честита кражба

Т34

оставка и съд за бойко и неговите подлоги

Т34

шиши направи последния си удар с помощта на прокуратурата и КОМПИ (Цацарката). Боко вече е отворил чекмеджето и чака попълнения по 500 евро. Честито на печелившите!

New kids on the block.

купонна система и режим на тока и водата и дори на съществяването на ВСЕКИ ИМА СЕГА по целия свят която се подържа именно от „„инвеститури„ /разбирай колонизатори/„

Царчето кога ще върне на държавата над 1,25 млрди ще излежи далаверата си? Това си бе измамата на века. Всеки може да продаде нещо на занижена цена, а после се видя пазараната цена, след като малко по-късно бе препродадена за 1,5 млрд. Само че за такова нещо по цял свят се влиза в затвора!

чети внимателно единствено решение ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на ВСИЧКО ревизия на Всички ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ и това включва изгонване на „инвеститури„ /разбирай колонизатори/ от САЩ Руската Федерация, Китай западна европа и тн и тп ..

и поне 30 години купонна система и режим на тока и водата!

Дано свалят цените малко.

на зелена трева!

срамния въпрос е, кой я продаде на първия и частен собственик почти без пари! от там на сетне кой на кого си продава собствеността не е наша работа!

единствено решение ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на ВСИЧКО ревизия на Всички ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ от 1989 година до днес и по списък в затвора ВСИЧКИ свързани със изпълнителна власт прокуратура и тн и тп ... партийни организации

Честно? Ами ако са инвестирали хора, които имат влияние в щатското управление, или примерно, държавата на миризливите резнаци милиардери АКА Русия, дали няма да ви треснат някоя и друга ракетка за да си запазят инвестициите? И с коя армия ще се защитавате тогава?

Твоята собственост ще се национализира ли?

Правото на частна собственост е гарантирано от КРБ, не знам обаче как е разрешено езерата и въздуха в Бургас да миришат на лайна от частната собственост на едни преработващи петрол и дървесина? Освен това, ако отнемете отново земята на малките хора ще измрете до крак всичките, гарантирам ви го, този път няма да има милост!

6 ти купувач - ето ви класическа схема за пране на пари. Помните ли кога един фин човек Русев я купи за 260 милиона

Цацаров и синдиците вдигнали запора и държвата го е издухала! А за тези, които не знаят, Спас Русев, заедно с Ахмед Доган и Мултигруо докараха Симеончо, мадритският измамник!

Дааа, добре, те го го пратиха в Египет като невръстеняк с $20 за цялото семейство, и те го пратиха в Щатска военна академия да се изучи?! Откъде ви намират такива малоумници?!

Само дето така и не е завършил "Уест Поинт" - оти нема АКЪЛ!!!

стига вече с тия лъжи,инвеститори и тем подобни простотии бе хора,срам нямате ли?

А царя я хариза за 200 милиона долара! При това долара тогава беше 1.18лв. Година след това е продадоха за 1.6милиарда евро! И оня гуйно каролев дето каза, че тооо това било нормално и сега пак ми се изхожда по разни въпроси! Та БТК е един нагледен пример за КРАЖБИТЕ НА ЦАРЯ! И "хора" като каролев! Та така!

Бро, царят ви е купен и продаден много отдавна от едни изроди, които ви крадат и тероризират от поне 100 години, но от къде този акъл да го проумеете, че не е във възможностите на един човек да управлява и фрегата, какво остава за държава. Измиват си ръцете с най-амбициозните и възпитаните, това е всичко, а умните си знаят кой стои в сянка и им дърпа корумпираните конци.

Дам името на тоз изрод е ахмет доган! А подкрепата му идва от КГБ! т.е. русия! Макар, че не е ясно по каква линия точно е така и кога е така и защо е така! Но има догадки!

..,и КойТочно Е подписал Отмяната на Запора към КТБ “авоарите” ?

И срещу какъв ли комисион? Все пак запорът на КПКОНПИ защитаваше интересите на гражданите след фалита на КТБ... а сега - "частният интерес" е удовлетворен! Комисионният - също!;)

Т34

цацаров !!!!

Ще набутват 6-ти кат на народа!!!

с макарите

UNITED GROUP няма как да не е свърхана с някой български майстор на корупцианните практики- например кръга около царя и неговите"принцове", юпита и др. месирки от всякакви цветове на дъгата. На БТК не и върви- минава от ръка на ръка към подобни "инвеститори", които си перат изнесените капитали по време на прехода- за тези сделки трябва да се напише учебник в раздела БЕЗНАКАЗАНО ПРАНЕ НА ПАРИ в оособено големи размери

Да. ...Смърди Яко. ..на ВТК ...и на Командировани “наши”

До някаква степен вярно, обаче не е български, тя и фолк музиката вече е ориенталска, какво остава за бизнеса и корупционните схеми.

Ъперкът ! : - ИдетеВижте лицето Ивелин Димитров ! + Го Намерете ! ..и го ВържетеНесабавно ! Неминуемо Ще “пропее”.

Ние сме дребно незначително камъче в световната икономика. Всеки полуанонимен далавераджия от САЩ или ЕС може да си ни купува както си иска. А Ейпъл, Амазон, Гугъл и Майкрософт са всяка поотделно по скъпи от цяла България барабар със 7 те млн. чепа за каци.

Дрън, дрън! Яжте софтуер и харуер тогава! Организацията, която стои зад тях, вероятно, но софтуер и хардуер не се ядат!

Така е. За САЩ и ЕС сме едно нищо и никой не ни брои. Но за Русия ..........................сме много вкусна хапка. И за 140 г. никога не са ни изпускали, колкото и да се напъваме да се отскубнем от лапите им.

четох новината в няколко сайта- едно и също копи пейст, неясен собственик, доколкото схващам - сръбски мафиоти.

доколкото си спомням непосредствено след '89 искаха да я купят за 1 200 000 000 долара ... 2004 пък Моньо я продаде пак за милиарди ама в рубли ... мдааа ...

Христо Иванов за премиер!

Как искате прането - с или без накисване.Поредната далавера за пране на мръсни пари.

ЧЕ ВЕЛЧЕВ Я ПРОДАДЕ ЗА 250 МЛН ЛВ! ДА ВРЪЩ НА БЪЛГАРИТЕ РАЗЛИКАТА ОТ 2 МЛДР ЛВ! МРЪСНИК! ИТО Я ПРОДАДЕ С ИНФРАСТРУКТУРА И ПР, КОЯТО СЕГА Е РАЗПРОДАДЕНА!

Селски, ти и тези дето мислят като тебе да Ви кажа нещо. Преди 20 год. купих един апартамент за 12000 лв. , а сега го продадох за 160000Е. Сега да връщам ли пари на стария собственик. Що малоумник има в тази България, брей.

ga, BapHu...

поредните обирджии са вече тук

За тези, които пропускат някои неща между редовете... 9 милиона потребители, 10 000 човека (ако цифрите са вярни). На 5000 човека % на пазарен дял, познайте какво ще се случи тук.

Ако имаше не корумпирани хора с акъл, Държавата сега щеше да изкара едни 600 милиона Евро Няма проблем сега отидоха при Спас и приятели...

А колко кюлчета са отишли в чекмеджето на бою толупа? А?

Помните ли статията на ДИР.БГ от преди десетина дни - че Гърция била затворила всичките си гранични пунктове и не пропускала никого!!!! Оказа се пълна ЛЪЖА. Пунктът Кулата - Промахон не е бил и няма да бъде затварян. Вчера влязохме в Гърция от там, имаше точно 5 коли пред нас и минахме за няколко минути. Единствено ни провериха QR Кода за корона тест. Лъжливи медии, искат да ходим в хотелите на мутрите на Бетономирието!!

А спомняте ли си за колко я продаде "крадлив дедо" с неговите разбойници пред около 18-17 години и то без държавата да си прибере дивидента преди продажбата. Аз знам, а Вие ?

240 млн евро

Незнайко, а колко беше неразпределения дивидент при продажбата ?

Дедо и той беше проект на едни сиви кардинали от ДС/БКП/КГБ. Кукла на заплата беше той, какъвто е и Пеевски.

Бая добра заплата ще е било !

На снимката отляво е Путин, а отдясно е Цветан Василев. Последният още се крие в Белград, откъдето финансира протестиращите мутри от частната си партия "Боец". И те така си го клатят българския народ руските крадци от 1945-та година насам.

Ама много ,,разбирате" от спекулации, финансови сделки и пр. бе, другари сънародници.Затова сме на такова дередже, че един смешен заем от 1000лв. не знаете как да го управлявате, върнете или да го анулирате.Страшни ,,сециалисти" сте....

Щерев, стой си на околовръстното, лапай, гълтай, храни се и не разсъждавай!!!

вие и околовръстното окупирахте, гладни минетчии!

Честито на печелившите!

"Всички са победители, бро." Куул анд да Ганг :):):), обаче медиите така ви промиват и настройват един срещу друг, а после ви се смеят на простотията!

Значи някой опъна парите, даде на който трябва каквото трябва и си вдигна оная работа, дето я набута на народа!!!

Нали се сещате, че това са окрадени български пари, БТК и Виваком бяха придобити от Шиши и Баце след като съсипаха КТБ и сега препродадени 5-6 пъти са прибрали по 1 милиард, банката си е била ликвидна с 4 милиарда и повече собственост! Честито Тулупи!

Ти сегали се сети, бро, представа си нямаш колко повече са откраднатите български пари през само последните 100 години. стотици пъти повече от тази сделка.

Е ТОЯ ПЪТ НЕ ,БТК я продаде дедо +Милин Велчев за 200 000 милиона барабар с печалбата .ПРодадоха я въпреки протестите и то на Вива венчер регистрирана 1 ден след крайната дата на търга . Хайде каскета защо дреме или не му отърва .

Всеки може да си потърси в Гугъл "БТК". и да види историята. Кога, за колко и от кой е продадена. И най-вече кои са собствениците... т. е. тези, които са облагодетелствани. Последно беше на Шишо, но руснаците се уплашиха, че с тея протести бушона им ще 8ми изгори и си я взеха обратно. Ние с парите сме изгоряли още 2004, така че недейте да се кахърите вече за частни сделки

А с парите от гаранционния фонд кой гори?

Комарджията майкопродавец Симпъл Симо, кой знае защо наречен цар, заедно с тъмночервените комундета братя Велчеви и цялата комсомолска кохорта около тях начело с престъпника Спас Р. продадоха БТК на цената на едногодишаната му печалба или общо 260 млн. Пускам го само, за да си сметнете какви загуби са нанесли на странат и бюджета само с тая сделка.. и гешефтурата пак спи естествено!

Като дългогодишен "преводач" от английски на "шопски", "буквалният" превод на United Group е "Чекмедже груп".

Лъсна ли бастуна

А сега малко да то преведа от руски, дрого нещастна. БТК го продадоха царя, който бе инсталиран от рашъните за да разцепи анти комунистически настроените хора и да ликвидират Костов и сие. Сделката стана и се движеше от бай ти Спас, нали си спомняш за яхтата и т.н Та поздрави от Дубай, много се кефя как се управлява тъпата тълпа по мрежите. Ти топли жълтите павета пред амбициозния селянин - хърчилото.

Горкият ни национален някога телеком... През 2004 го продадоха на Спас Русев и сина на Горския цар с все сграден фонд и всякаква инфраструктура за малко повече от годишната му печалба, после го препродадоха, а само година и малко след това исландският милиардер изкара от него 1, 2 милиарда... После нови препродажби, нови печалби - ма не за държавата ни! Сега пак вездесъщият Спас Русев ... ама с братята Велчеви;) Ех, Каренин, Каренин... дали "далаверата на века", както беше наречена приватизацията на БТК , не ти мирише достатъчно лошо... или сега на ред са сделки от миналия век?;)

Ха сега да видим дали тоя тъпанар Каскета ще потърси отговорност на компирите дето се отказаха от предявения иск към БТК и сега трябва да платят 40 млн.лв. на съда за този иск.Нали гонеха Цветан Василев за незаконни доходи? Виждате ли тия правни лайнари какви ги забъркаха с некомпетентните зи закони? Да искаш отнемане на имущество без съд и присъда и след това за да помогнеш на някой бандит за сделка оттегляш иска си. Това е нашата Мутроландия.Сега балъците дето не харесваме протестиращите също ще плащаме тия пари! Ама дето казва нашия Бок / да БОК / ако е акъл да му го дадеш иначе за глупака само КУР . Е, пак ще ни е вътре!

Днес в 16 часа протест ще има и пред посолството на САЩ у нас. Пред сградата на ул. „Козяк“ се събират хора, обединени от идеята да изкажат гражданската си позиция и несъгласието с подкрепата на международната общност в България към правителството на Бойко Борисов. Геополитически интереси могат да бъдат защитавани и с некорумпирано правителство, са категорични участниците. Протестът ни е граждански. Посланието ни ще е: „Много ви молим, вземете си мутрата“. Всички знаете, че бяха публикувани от Биволъ грами на посолството на САЩ, в които се вижда какво е отношението към управляващите у нас и действията им. Искаме ясно да заявим, че тези геополитически интереси, които имат всяка една от чуждите държави у нас, могат да бъдат защитавани и с некорумпирано правителство. За всички е ясно, че нещата се случват с подкрепата на великите сили и за нас е важно да им покажем, че е необходимо да се ангажират с реакция и действия.

А кога ще ударите един език и пред руското посолство

Спас Русев купува Виваком ,за 330млн.евро през 2015 г.Ореди да сложи скъп костюм,той е дисководещ в Радомир и шофьор в УБО.Забогатява рязко,когато със средно образование става шеф на Агенцията за чуждестранна помощ.Злите езици говорят,че станал милионер буквално за една нощ,продавайки дарения за детските градини.

То си му личи, че е прост чалгаджия. Изобщо не знам как го държат тука. Щял да бъде в Надзорния съвет на новия собственик. На мен ми звучи, че ще взима заплата да си държи устата затворена, че да заблуди хората, колко е глупав всъщност.

Вместо да влязат 1.3 МЛРД ЕВРО в сребърния фонд на България... Благодарете се на Костов, Сакскобурга, Съсела и Бою! За онези фитки, които които ще отворят уста да храчат предварително им казвам, че Бою продаде по същия престъпен начин ЕВРП-тата! Между него и крадлив дедо няма никаква разлика в кражбите! Просто сакскобурга не е такъв простак като бою или поне се владее и не се показва.

Извади Костов от списъка! Останалите - да! Приватизацията на БТК все пак се случи през 2004 г.;)

Моете уважения, млада госпожице, но караиван драгалевският е на първо място в този омразен списък! Този мундар ще остане трижди черен в най-новота ни история имемнно с хайдушката приватизация, която направи! Той дойде на власт с помощ отвън именно с обещанието да раздържави всичко до последния болт в тази държава! Проклет да е караиван мерния, убиецът на сините мечти на българите за по-добър и честен живот! Той продаде Външнотърговска Банка (после Булбанк) на цена 2 пъти по-малко от разпределения между акционерите (вече нови!) дивидент в края на годината! Цената на продажбата беше космически смешна! За този комунистически урод мога да напиша тритомник!

Аз само отбелязвам факт! Понеже към датата на приватизацията на БТК работех в БТК нет, смея да твърдя, че съм доста наясно кога, как и за колко пари беше продаден националният ни телеком! ;)

Влезте в офиса на Виваком на пл. Славейков в София, и ще се убедите какво означава некомпетентно и враждебно към клиентите "обслужване"!

Така е във всеки офис на Виваком.