БСП: Бюджет 2019 с едната ръка взима от хората, а с другата дава

Социалистите ще представят алтернатива на държавните харчове, заложени от министър Горанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вземахте и двете ръце!

Другарите газ пикаят ,че не ги допускат да ЛАПАТ ха ха.

Всеки, който е поне малко грамотен знае, че има закон за държавния бюджет на Република България. Той включва бюджети на съдебната власт народното събрание , министерствата, агенциите. Всеки бюджет има приходна и разходна страна. Който поне малко иска да знае влиза в нета и изписва закон за държавния бюджет на Република България и вижда, че не бъркам за разлика от Нинова, която спекулира, че виждате ли давал, но и взимал. Естествено, че по закон дава и взима, а изказването на Нинова профанизира закона и го принизява до даване и взимане, докато в същото време бюджетите на НРБ бяха катастрофа след катастрофа до 1997 година, когато се разкараха старите икономисти и на тяхно място постановиха валутен борд и стриктни мерки по приходната и разходната част на бюджета. Становището на Нинова е буквално за идиоти хранещи се с партизанщина и е израз не нейната ниска квалификация и простащина. Само вижте какво ще избълва опозицията и си правете сметката колко е лошо положението щом простаци навлязат навсякъде във властта. БСП и ДПС не могат да управляват с хора без елементарни познания и квалификация- пазете се, че "съвсем ше си ебе майката" положението! ГЕРБ са много зле, но имат неоспорими икономически резултати. Другите са напълно негодни и за това. Трябва ерудирана опозиция, а такава буквално няма под дърво и камък да я търсите!

Сериозно ли? Че за да дава, трябва да взима - така е във всяка нормална държава. Яд ги е, че те никога не са представяли добър бюджет.

Най-доброто на този бюджет е, че в него не се споменава нищо от това, за което мечтаят левите отворковци начело с измисленият "професор" по хиперинфлация другарят Румен Гечев.

Не се сърдете на другарката Импексова ! Такива са й избирателите - такива ги говори . Те горките си живеят в епохата от преди 89-та , и си мислят че държавата е длъжна да ги хрантути , или поне да им осигурява добре платена чиновническа длъжност с възможност за рушвети и подаръци ! Лошата демокрация ги изкара на пазара на труда , и сега вече им се налага да се трудят и съревновават с други хора за да получават блага !

За много неща Нинова е права (не за всичко), ама гърбавите са настроени за плюене. Последните не понасят чуждо мнение, а и усещат, че им идва края.

Ами вий пък като и с двете ръце само вземате??

Нинова счупи тъпомера. Лош бил бюджетът защото с една ръка взема от хората, а с друга ръка дава на хората. И тази куха лейка мечтае да става премиер. Бюджетът се пълни от печалбите, данъците и таксите от хората, и се разпределя за да функционира държавата -демек хората. Щом този бюджет се оплюва, значи БСПто много го е закъсало.

Е на БСП бюджетите взимаха с 4 ръце и нищо не даваха така че не ги разбирам що се обаждат само...

ТОП ИДИОТИТЕ ДА ЗАМЪЛЧАТ, БЮДЖЕТЪТ СЕ ПЪЛНИ ОТ НАС И СЕ ХАРЧИ ЗА ВСИЧКИ НАС. ЕХ НИНОВА, СЪСРЕДОТОЧЕТЕ СЕ КОГАТО СЕ ИЗКАЗВАТЕ, ЗАЩОТО ОТ ВАС СЕ ЛЕЯТ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.

Те ДПС ли смятат за по- лоялен политически партьор от Б. Борисов !!!!!?????

За вземането усещам ,но ....за получаване ....не .Оценката на БСП е точна !

Ми тя държавата това прави. Взима данъци и дава на други заплати и помощи. Друг начин няма корнело :D

През живота си направих една грешка и тя бе да гласувам за първият кабинет на Тиквата втора подобна грешка няма да се случи. Няма нито една партия която през времето в което е управлявала да е мислила за народа. Затова като отида другият път да гласувам ще им напиша с големи букви на бюлетината " fuck off ". Преди изборите Тиквоня обеща на всеки който гласува за ГРОБ чрез предизборната си програма че няма да вдигат данъците до 2021-ва год. Сега какво се случи... Данък МПС , Данък Имот , Здравни осигуровки нагоре за масовата част от народа..за горива , хляб, парно , ток и вода да не говорим както казват тия от ГРОБ те немогат да влияят на световните пазари най-важно е че Боце е духом с всички нас!? За Червените от БСП много думи, много рев, няколко театро напъна да свалят кабинет без депутати в Народното събрание и накрая едно големо НИЩО. Воля на Марешки само се казва ВОЛЯ ама истинска ВОЛЯ нямаха за да помогнат нещо да се промени. Тримата Тенори от ОП тях всички си ги знаем..просто едни бездушни притурки тип патерица на ГРОБ. Срещу кой да се бори тоя народ ? Кой да го защити ? Няма! Няма и да има! Ако тоя задремал народ не вземе да заприлича на Румънците и Гърците и да излиза регулярно на площада никога нищо нема да се промени по тия земи. Гърбят го с данък МПС народа дреме , Гърбят го с данък Имот народа пак дреме , вдигат му осигуровките народа отново дреме , подиграват се с трудър му народа за пореден път дреме...всеки чака някой да излезе заради него на площада и да реве за 5-ма?! Да ма така нестава хора. Най-тъжно е да се гледа как някой който се е решил да си отстоява правата и е излязъл на площада с/у него една тълпа хора да реве " Ама и ние искаме! Ние също имаме права! " а бе като имате права недейте спа ами всички недоволни да се събират на площада и да си отстояват правата. Пределно ясно е че в Парламента никой не мисли и няма намерение да мисли за тоя народ. Така народа има само 2 начина да промени живота си а именно или да си отстоява правата на площада или да напускаме дружно през летището и да туряме " X " че някога по тия земи е имало страна наречена България. Всичкото това лаене по форумите е излишно както е излишно и тъжно заради едни 240 тутманика който не са вдигнали нещо повече от писалка през живота си останалата част от тоя народ да се изправят един с/у друг. Хора разберете само обединяване на тоя народ може да промени нещо и да вразуми ония 240 Тутманика в Парламента. Тъжно е когато сме останали една шепа по тия земи да скачаме един с/у друг...

Защо Вие,др. Нинова повдигате въпрос,по който не би трябвало.Та вие не сте чиста, като момина пазва.Та Вие сте толкова грешна.И по отношение на работа,по отношение на партий.По отношение на реалност,по отношение на критика,за щяло и не щяло.Но,признавам.Шампион сте по злоба и искане на оставки.Нинова,другарко.Такава грешка правиш,че вече и твойте младоци покрай тебе се замислят,дали си добре психически.

Един път и тази да каже нещо вярно. На мене ми изглежда, че ще взимат от моите данъци и пак ще хрантутят ромите! Писна ми!

Най накрая и БСП разбра за какво служи бюджета, да преразпределя.

Много Ви разбира главата на вас.В случая Нинова е права. Всичко се вдигна и данъци и цени... и го усещаме вече.

От селянин пенсионер със стара кола, вземат 200 лева а дават 40-50 в най-добрият случай. Интересно, с какво ще подобрят екологията на селото?

да се оправят в тая държава, това става с пари, с много пари и ние трябва да платим сметката

тъпи комунисти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какви кретени са и от тази комунистическа партия! И Жаблянов са го тапосали там! Той е потомствен комуняга! Не получиха заслуженото им след 10-ти ноември и затова ни се пулят от вестници и теливизионни канали! Така ви се пада!