Брюксел предупреди България: Първо пари, а после ваучери при провалени почивки

Европейската комисия настоява страните да спазват правата на гражданите при пътуване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако слушама нашата грозница, който иска пари ще има 14 дневна карантина!

Благодаря Ви за подкрепата,подала съм жалба към КЗП, смятам да подам и към ЕК, ако не ми решат проблема,от 2 месеца се занимавам с това,тъй като платих м.12, както правят в цяла Европа.Нали сме европейци.

Брюксел до сега мълча като риба, раздвижиха се лобистите и ЕК започна да скимти като пребита компаньонка наляво и надясно и да дава наклони на държавите, които търсят начин да се справят с кризата......

Адмирации за ЕК.Така е справедливо да се връщат парите,а не да ти изпращат ваучер който не желаеш. При мен се случи със туроператор ПРОФИ ТУРС ,които отказват да ми върнат парите и ми изпратиха ваучер,който не желая.

И какво, ще хитруване, ама се оказа,че другите не се бръснат с мотиките и пляс през кунките!

Има много идиотаки авио компании по света, с какви ли не съм пътувал, но идиоти катомБългария ер не съм срещал. Този т.нар. Нац превозвач нямам нощо против да фалира!

нали беше на тимаджиите или сикаджиите там

Как пък все най-неграмотните сте най-пътували и най-много разбирате? И винаги всичко българско да мразите - сигурно е модерно по гастарбайтерските махали, или просто ви кара да не се чувствате толкова прецакани? Аз пък много харесвам България Еър, но за теб не се учудвам, че те влече към нискотарифките - веднъж съм пътувал само с такава, беше пълно с такива грамотни, бели, къпани "българи" - същите като теб :)