17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Равниииис! Мирноооо! Не се занимавайте с глупости, а започвайте да хвалите най-великия, най-неповторимия, най-силния и най-най-най-министър-председател.Той вече каза, че се справя чудесно, ако не го потвърдите, просто ставате за смях. Взимайте се в ръце и действайте в правилната посока, че да не дойде!

Azzzzzzz

е че що, нали сме преборили корупцията, икономиката е супер.. нали тиквата това говори на рпостия народ ??

А до сега къде бяхте ЕВРО -ТА-АЦИ ? 10 години всичко беше ОК

А защо до сега не са ни осъдили.Не ,че тези ,които замърсяват въздуха и презастрояват черноморското крайбрежие или секат горите ще платят глобите,но поне в Европа ще се знае какви мърльовци са всички така наречени демократични правителства на България

Това са суперлъжливи новини! Който знае къде да провери истинските оценки на Брюксел за направеното в държавата ни през последните години и това, което се прави сега, да прочете и ще се убеди, че посоченото в заглавието и статията сабрадати лъжи. Толкова много е направено и се прави, че оценките на Брюксел са само положителни. Това са лъжите на разни плюватели, бесни че не са на софрата. Боже, опази ни от тях!

А дано ама надали! За добро или зло са каквито са. Май е за добро.

Гербавите и картофелка направете така, че всяка нова сграда да е свързана с централно отпление, да е безплатно първата година, да се топлофицират всички сгради, построени през последните 10 - 20 години. Само така ще спечелите хората да се обрнат пак към топлофикация. Говоря за София, но вярвам е приложимо и за другите градове. Преди години бях по това време командировка в Шумен - от пушек в центъра не можеш да видиш заведение, където да вечеряш. Българска простотия.

Искам да видя пушека и отоплението в София при 250-300 лева приход на човек (не на работещ). И колко са умни столичани хахаха

Всичко в тази красива страна се скапва,краде,унищожава,сече и изнася,трови,пълно с наши и чужди боклуци.Дават ни пари за тези дейности,а парите се крадат.Цената за саниране включва и инсталациите и конструйцията.А се прави най-евтината топлоизолация ,която пада при малко по-силен вятър.И това ако не са кражби.

Тека много ясно се разбира че НПО WWF и другите гравитиращи около тези псевдо еколози топят държавите.

И кой ли още не, за разнообразни далавери, рушене и кражби.

Тия хептен изтрещяха. На умряло куче нож вадят. Къде бехте досега бе аланкоолу?

От години едиствебата и функция е "гара разпределителна" на яки рушвети и корупционни дейности.

Безсмисленото саниране е нареждане от Бррюксел .

Гледайте си там гей парадите и не давайте акъл на другите

Навредили на България и българският народ да бъдат разследвани и съдени.

Бойко не е виновен ! За всичко са виновни тия преди него и най-много БСП !

И хан Крум ли?

Той най-паче! Като е видял какво калпаво стадо сме, да беше рязал не ръце, а други неща, та да не се размножаваме.

Бати Бойко си счупи ребрата да се бие в гърдите,че е супер успешен,пък тия изкараха,че нищо в България не е наред !

Като наближи време за ПРИЛАГАНЕ на наказанията, Бойко ще се скрие и тогава ще вика "Ето, виждате ли. Паднахме от власт. Дойдоха другите и от Европа ни наказват!" Това вече го гледахме при Орешарски. Тогава Бойко като лидер на опозицията беше централна фигура в новинарските емисии(не премиера). Тогава Бойко просто не спираше да повтаря как Европа е спряла парите на Орешарски. А в медиите никой не го пита да коментира факта, че ги спират за нарушения чак до 2012-та, млгсот на власт беше .... ТОЙ.

А изборите изглеждат все по-далеч...

Бойко, не ги ли е срам? Или вече и те са наясно що за стока си.

Гейове и педали оргаджии и между другото да отчетат дейност върху най-уязвимите.

0

Визираш тоя от антиевропейската партия на Орбан с екстазито ли?

Некой ще го возят с 200 май.....а??????

ся, тролско-хейтърската плява тука, ако за малко се абстрахирате от любимото си баце, без коетовидимо не можете да дишате даже и се вгледате в написаното... например, по процедурата със санирането наказват точно половината членки плюс...великобритания. 14 дължави-на пангара! по другите процедури също е поменник от държави... а сега-може да продължите с лая по България, баце, ваце, гаце и обичайните ви тролски занимания. чукча не читатель, чукча-писатель!

Това, че някой друг също е наказан ни най-малко не намалява вината на любимото ни баце. И не го оправадавай на принципа, а вие защо биете негрите.

И какво стана,един лапа,цял народ плаща...

Кой е единият и какво точно лапа?

Брюксел да не ни заплашва, ами да действа, защото от това бездействие на Брюксел, тулупите в България си правят, каквото си искат!!

"Радвам се", че великите Германия и Франция не са в класацията. Спасиха и последната си птичка, нали? А на баце остава да коментира. С цял герб зад гърба си, с ткп отпредЕ, както по едно време, ще се престраши.

Там са много отговори на вашите въпроси!

като една част от съдържанието му в техните джобове отива. Нали вече никой не е наивен да мисли, че го държат на власт, защото е тъп, но симпатичен? Схемата е с пирамидална структура и ББ не е на най-горното ниво.

Утре при въпрос защо ЕС съди България за почти всичко възможно , ....премиера ни господин Боко Тиквата ще ни насочи да видим как Фич не са ни понижили кредитния рейтинг...каквото и да значи това. После Премиера ни Боко Рапона ще се отплесне да говори как поръчал 100г. ваксини за пролетта , и ще завърши с объркано-злобарска тирада срещу БСП и Президента .. И така...докато тръшнем затворническата врата зад гърба му...

Бруксел са вредни за обществото само обратни - геи .

Развъждат тъпи жирафи!!!

Заради макетата е.... Тулупа иначе не ги интересува че краде и пълни шкафчето.

НЕМАМЕ!!! По времето на соца се настрои толкова, че и вие от ЕС не може да го санирате. Даже не можете и да го купите!

Бруксел да го духа .Да ги съдим че в управлението са само педераси трябва да ги линчуват.

Тези предупреждения са пак в резлутат на клеветите на безродниците евродепутати от ДеБъ и БСП. При проверките всичко ще си дойде на мястото и ще лъснат червените зад..ци на горепосочените. Неистовата злоба и страх за Йончевия имунитет кара тези индивиди да клеветят родината си само и само да изпъкнат като праведници и да прикрият комунистическото си потекло и поведение, съответно кражби и лъжи.

Мъкаааааа....

безродниците евродепутати от ДеБъ

Мда. Пак ДРУГИТЕ са виновни на Бойко беееее Дето Бойко не спита да вика че всички сме виждали направеното от него. Ама видиш ли от Брюксел разчитат само на голите приказки на политическите опоненти на герб. Наистина ли в герб сте толкоз тъпи бееееее? Офце

Защо си мисля,че все повече се отдалечаваме от така анонсираните 29млрда?!?! Bye ,bye еврачета!

Политиците са преходни. Последиците обаче, които остават след политиците, засягат поколения българи. Затова България е от десетилетия най-бедната и корумпирана страна в ЕС, която също така е и на първо място по смъртност в света и на последно по средна продължителност на живота в ЕС.

Баси, ГЕРБ се наработиха...до съда. А дано и в затвора! АМИН!

Е как да не са бре!?! На Витиня се ремонтира тунел от 1км вече 40 години!!!

На Боки фондовете никога няма да му ги спрат, 'се едно да дръпнеж биберона на малко бебе .... първо трябва Перкел да се гътне и тогава може и да се мисли в тази посока

абе защо някой друг трябва да ни пляска като сами си правим мръсотия? Да не се окаже в един момент, че другите спрат да ни надзирават, и решат само да ни гледат сеира???

Видими резултати!

а масовата сеч?

Колко шамари за гербавите не е истина

Истина е!

Заглавието говори само по себе си. Всеки с глава на раменете си вижда какво се случва тук. Добре, на "запада" му омръзна от мутрокалинкието и започва да наказва. Кого ще накаже? Ами нас (да, включвам себе си). Ще доведе ли това до по-добър мисловен процес в българския народ? Ами не (е, тук не мога да се включа)...

Наказва нас щото ние си ги избираме. Логично, или?

Бойко, напразно плати авансово самолети и кораби, с надежда да те оставят на мира, за да си доокрадеш каквото е останало. Явно ти напомнят колко, какви и от кого да поръчаш ваксините. Казвам ти дъще, сещай се снахо.

0

Един другар гори пластмаси в ТЕЦ-а, друг другар гори италиански тонери, трети другар заравя 400 тона нарязани акумулатори в чернозема, а накрая бабите предсмъртно си гласуват пак за бсп. Еми, как да се оправим?

Другарите са в ГЕРБ и за тях гласува цялата администрация и приятелите и роднините им, защото знаят, че са на тези позиции без да имат нужните знания, умения и опит (калинки) и ще изхвръкнат веднага след смяната на управлението, губейки непрекъснато увеличаваните си заплати, без никаква полезна работа.

0

Ааа, чакай, чакай, и трите изброени са стари спонсори на БСП, а един е от близкото обкръжение на президента ви.

Що Гешев не ги пипа, а? Колко време имаше, нещо направи ли се по въпроса? Хвърлиха прах в очите с Бобокови, а боклуците си се горят ли горят...

Другарите пълнят чекмеджето и затова не ги закачат.ГЕРБ управляват повече от десет години итрябваше да се освободят от "тези другари".Но Борисов управлява за да кради и пази тези,които му помагат.

да се обърнат към др.вебер - приятел и защитник на мутрата и да съдят него за подкрепата

Видими резултати!

Видими резултати!

Ако не е ЕС, в забравени страни от Бог като България, няма да има кой да отваря очите на дебилното население. Как върви подпорната стена-хотел в Алепу? В Дойче веле имаше една статия, в която немския журналист се питаше как може санирането в България да е по-скъпо и по-некачествено от това в Германия.

питал немския журналист, ама баба му Меркел пази бочето на власт, нали. Защо не отиде този журналист да пита др. вебер защо използва болшевишки методи в ЕП? В защита на бочето.

Помниш ли България преди ЕС? Страната беше откъсната и изолирана от света.

И още нещо. Не е работа на Меркел да ти сменя насраните гащи. Кой избира Борисов 10 години?

помним, като слонове. И вашата "работа" няма да забравим.

ние сме супер мощна държава... БКП и СССР ни краха 45 годи и после продължиха (3 пъти са фалирали България тия юнаци), после продължиха с Прехода и мутробизнесмените и руските фирми... включиха се и от ЕС с едната дава, с другата взима... на съд за тва за онова... договрчета и западни фирми... Е*и корави копелета сме, но явно тъпи...

то едното върви с другото...

Не съм много сигурен какво точно е крала СССР от България, но още си спомням корабите и влаковете, пристигащи денонощно от СССР с най-различни ресурси.

краха казах НАС - хората... и ЕС не краде България в този смисъл... много икономисти, много обосновано са изказвали мнение че комун заплтата от 100лв. е можело да бъде 1000... има интернет има книги и информация извън учебниците на Партиздат... колкото до собствените ти очи -- много знаеш точно какво е имало в тея влакове и кораби и дали всичко е било за България изобщо...

Окрадоха боклуците които бълвахме - консерви... консверви... някакви консерви.

Нефтохим и днес продължава да работи с руски ресурси. Българите все онеправдани, все ощетени, все заговори и конспирации против тях, все много можещи и знаещи, и накрая все последни по всичко. Пич, защо българските политици бързаха да завършат Масовата Приватизация и защо населението през това време спеше? В Полша и много други държави прехода протече по различен начин и Полша днес наводнява ЕС със стоки и е 21-ва икономика в света. Е, Меркел ли ти е виновна, че си тъп и че управниците са ти тъпи и алчни селски бекове?