Отрезвяване по британски: 80% от бизнеса съкращава хора и инвестиции заради Брекзит

Компании от Обединеното кралство обмислят прехвърляне на дейността си извън страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кралството ще му остане само полвин остров и спъпа издръжкана придворните шутове. Честито на раята!

да се оправят сега. Като не щат чужда работна ръка, сами ще си ринат л.та

Това е само началото на края на БРЕКЗИТ, за така нареченото обединено кралство. В което =Слънцето не залязваше=. Обаче, уви. Това остана далеч в миналото...

Нали бяха големите приказки как ще потекът реки от мед и масло (ейл и сайдер) към "широките маси". Каквота сам си направиш...

Тоя саит запада все повече и прилича на жълта преса. "80% от бизнеса съкращавал". После се оказва, че "обмислял да съкрати" , ако не му стане ясно.... Съвсвм по нашенски :- Не било компютри, а компоти , и не ги изнасяме, ами си внасяме от Гърция, турция , макеония. Жалка работа

Що ли самолетите в посока ЮК са винаги пълни, а в обратна винаги има и празни места?!?

Според най големите експерти, които предвиждат кои ще са най-силните икономики 2030 и 2050 г. Великобритания ще изпревари Германия, която е водеща евро сила. Така ,че явно Брекзита ще им се отрази идеално.

да знаеш какво се задава...

Не ми е ясно как ще стане това при положение, че Германия е най-големия производител в Европа към момента и държи пазарите на ЕС.

ме са ти псни ,но се случват, нали!

Пак сте преписали една стара статия пълна с глупости. Автора д ахване един самолет и да иде да пообиколи кралството да види реално как стоят нещата. Писна ми да чета простоти на хора ,които дори на карта труднооткриват Англия ,Уелс или Шотландия. А Северна Ирландия дори не знаят и на карта къде е.

я ми кажи каква е разликата между UK и GB? Щ'о са две?

защото са различни неща!

След дъжд - качулка!!!

Вече можем да им викаме Обедненото Крадство :D

До Елинас Слушай драги (а)! Стой си на острова, при островните диваци, които са напълнили музеите си с крадени от цял свят,вкл. И от нас ценности. Що дириш по българските форуми.Чети си Gardian - ще ти дойде добре.

Ако има някой ДИВАК това си ти! Виж онези "диваци" там се возят в модерен транспорт за хора не за добичета, карат скъпи коли, играят тенис в свободното време и са облечени с Гант, Лакоста и т.н. а ти приятелю през това време се почесваш по празната кратуна!

500 години крадене от тял свят водят до някои допълнителни придобивки ... Но, далаверата им лека полека напълно ще секне. Само "Шитито на Лондон" с контрола над офшорните зони ще се позадържи още някое и друго десетилетие, но и то ще рухне.

Англия е била винаги ВЕЛИКА СИЛА, много преди да се създаде това огромно недоразумение Евро общност, която защитава само конкретни бизнес и политически интереси на илюминати!!! Англия ще е винаги Велика сила и там изобщо не плачат за глупавия Евро съюз, напротив ще се разчистат с удоволствие от тази сган араби завладяваща Европа освен и родния им бизнес може най-накрая да поеме въздух вместо да са длъжни да внасят стока от Общността!!! Аз пътувам доста често натам и не виждам никой да реве за предстоящата раздяла напротив прибирам се в София и имам чувството че съм се завърнала не в третия, а в четвъртия свят с претъпканите маркети с немски боклуци пълни с Е-та и палмово масло, старите автобуси, които го ползват само в Афганистан, пълно с мръсотия навсякъде, прашни улици защото отдавна не ги мият и дупки по основните улици. Да ни е честит Европейския съюз!

Всъщност, от столетие поне никаква велика сила не е. Спаси ги простия факт, че Хитлер е прати 6 армии срещу руснаците и само 1 за цяла западна европа. Ако беше решил първо тия парцали да разрита, щеше да ги отнесе като куцо пиле домат. Единствено кражбите и далаверите контролирабни от "Шитито на Лондон", чрез офшорните им зони, ги държи на световната сцена. 90% от икономиката на Великосбъркания е прането на пари, което се случва в "Квадратната Миля", нищо повече от обикновени мошеници.

В бг понеже няма пране на пари, тук е най-малко 99%

педалчето Абрамович интимна дружка на путя пере

Неясна ми е мисълта ти!..

Не правя превод от български на български! Ако на някой не му работи главата не е мой проблем.

Тук не става въпрос за Англия а за Великобритания която явно не ви е известно се състои от общности които не са съглассни с величието на Англия !

Беше. В минало свършено време. От средата на 40-те години на миналия век не е и никога няма да се спаси от главоломното падение.

Е па, нема само у България да е зле, се некога и они че го закъсат като назе. Тогава ке се кефим, ние че имаме опит у мизерстването.

В Лондон англичаните още преди 10 години бяха вече само 45%, сега сигурно са не повече от 1/3. Нищо чудно че протестират - за да вършеят из континенталната част тези 2/3 имигранти вече ще трябва да си вадят визи.

Докога ще пишете глупости и неразбирате нищо от бизнес и икономика особено за Англия .пишете това което мислите в България а то не е вярно.в Англия няма никаква криза за брекзит и никакъв страх от брекзит икономиката на Англия е стабилна защото се основава на банките в Англия а не на цехове където има 200 човека работници в България и.вашият боко или Радев си мислят че правят нещо и ръсят глупости в света.англия предпочита да не е зависима от Брюксел и да си взема решенията сама.какво пишат вашите вестници за Англия е жалко

ти нищо не разбираш от български правопис ама се пънеш да драскаш по българските сайтове.

А бе ти голям глупак, тръгнал да корогира по-умни от него.

А на тебе ясно ли ти е, че банките в Англия са банките на ЕС? Англия беше ковчежника на ЕС. Напусне ли Англия ЕС, то няма как ЕС да работи и да държи парите си в банки, които са в трети страни! Явно си проспал момента, но банките напускат Англия, концерните също напускат Англия, понеже ще има мита, данъци, проверки по границите и километрични опашки! От това се оскъпява продукцията и се забавя! За това концерните се прехвърлят на континента, където няма граници, мита, проверки и километрични опашки!

Най-забавно ще е със шитито на Лондон (The Square Mile), защото тия измамници разчитаха на свободното движение на капитали в Европа, да крадат и препират пари през офшорните зони. Сега ще засмучат тиня, защото финансовите транзакции към Англия ще се водят външни за ЕС :D

Ами защо четеш нашите вестници? Чети си вашите, английски вестници и не ни занимавай със себе си..

Погледни новините по ВВС, ако си проспал сутрешното предаване на The Andrew Marr Show, той просто каза, че дори да се случи отлагане на Брекзит заради Сев Ирландия и "временно оставане в митническия съюз на ЕС", то ще трябва да се реши въпроса дали Северна Ирландия остава в Обединеното Кралство или остава в ЕС! Няма междинно решение! Ако Северна Ирландия повлече крак и напусне UK, то съществуването на UK може да не е много дълго и скоро да се разпадне. Засегна се въпроса и за бизнеса в Лондон, който е в критично състояние и края на банковия бизнес с ЕС е близо, а останалия бизнес с бившите колонии на Англия е може би не толкова сигурен.

Те шотландците ако знаеха какъв номер ще врътнат англичаните, щяха да гласуват за отделяне от Обедненото Крадство. Ако Северна Ирландия напусне, шотландците много бързо ще ги последват, без да се замислят. Бангстерите ще се евакуират, те винаги ще измислят схеми. Самата Англия за 1-2 десетилетия ще стане страна от третия свят.

Не знам от къде е вашата информация но не е правдива. Прочетете днешният Гардиян и тогава коментирайте икономиката на Британия която не е само "шая" .

Кой си ти ве Мунчо, да обсъждаш решенията на английският народ, а не виждаш в каква кочина живееш. И това, че сме в ЕС, прави ли ни по-малко жалки и с какво положително се е променил живота ни, освен че властимащите си напълниха гушките за сметка на на масовата беднотия.

Кънчо, ако живееш в кочина , си си виновен сам !!!

Ама Кънчо! Ама ЕС не е поемал гаранции, че ще оправи живота и на последния безделник! ЕС дава възможности на българската икономика за неограничен износ и внос на продукция без данъци и мита! Българската икономика се развива, създават се работни места (в България в момента безработицата е брутално ниска и име дори недостиг на работна ръка), а работещите плащат социалните помощи на безработените като тебе! Без ЕС икономиката ще плаща мита и даньци, продуктите ще се оскъпят и няма да се търсят и продават, фирмите ще уволняват работници поради свитото търсене, безработицата ще се увеличи, а ти ще останиеш без социалните си помощи!

На теория е точно така приятелю, но. Благодарение на членството ни в ЕС магазините ни са пълни със субсидирана европейска селско стопанска продукция, а нашите производители, до колкото са останали, живеят на ръба на оцеляването. Прав си няма безработица, но не защото много бавно строим нови заводи, а защото работната сила, младите, образованите, квалифицираните и т.н. хора заминаха да работят по европейските фабрики където заплащането е в пъти по-високо. За това разбира се нямат вина европейските работодатели. Те само използват възможностите които им дава общия пазар. От това обаче страда България и българския народ защото тези младите и кадърните дето работят в Европа за съжаление пълнят чужди бюджети с данъците и осигуровките си. За това пенсиите в България са най-ниски, за това не достигат пари за образование и здравеопазване. Има разбира се и куп други не по-малко важни причини които всеки знае и за това няма да ги изброявам, но истината е че като теглиш чертата не съм сигурен дали ползите от ЕС няма да са по-малко от загубите.

Aма Пурко. ЕС субсидира и българската селскостопанска продукция! България изнася сирене (в Германия, Австрия, Франция, Италия), изнася вино! Гръцкото сирене, продавано в Европа, до голяма степен е с българско мляко, продадено в Гърция! Доматения сок в Германия и Австрия, конфитюра от ягоди... до голяма степен с български продукти! В България може и да има отрали, в които европейската конкуренция е голяма, но много отрали се развиват благодарение на ЕС! България пък конкурира други страни и отрасли! А пенсиите в България са ниски, понеже до преди няколко години всички работеха без договор, ако изобщо ги осигуряваха, осигуряваха ги на минимална заплата и им даваха останалите пари под масата! И до днес много рядко се дават касови бележки, не се плащат данъци! НЕ ЕС е виновен за това, а ние българите!

Истината е че битанците спекулираха и загубиха брутално! Инициатора на референдума бе Дейвид Камерън, който искаше по този начин да затвори устата на еврокрицитите в партията си! Всички изследвания говореха за това, че британците ще гласуват с 60% за оставане в ЕС. Много от британците обаче гласуваха в знак на протест против Камерън (не против ЕС), други подцениха референдума и не излазоха изобщо да гласуват, като мислеха че оставането в ЕС им е в кърпа вързано! Британците играха руска рулетка и се простреляха в главата!

Британците направиха с Брекзит нещо типично за капитализма. Когато нещата не вървят вътре, а нямаш идеята, желанието и капацитета да ги оправиш, намери външен враг. Така са започвали всички войни след възникването на капитализма.

Кое е типично за комунизма, че освен за "класови врагове " , за друго не се сещам !!!

Не знам, никой до сега не е живял в комунизъм, това е съществувало само като идея до момента. А в демокрация са живели в древна Гърция, но пък тя е била действаща система в робовладелско общество..... В общество, което твърди че не е робовладелско, съм скептичен , че може да действа система продукт на робовладелски обществени отношения, каквато е "демокрацията".

17 милиона гласуваха ЗА излизането им от ЕС. Това, че 700 хиляди протестират, значи че протестират срещу демокрацията.

НО 16,1 милиона гласуваха ЗА оставането им от ЕС, преди 2 години! Днес вече 19 милиона са ЗА оставане в ЕС!

Ти колко искаш да излезат да протестират по някакви си улици, 50 милиона ли едновременно? . То революции се правят с къде по малко хора а 700 000 били малко

Мятаха се като тигри против ЕС, лъгаха, манипулираха, плюха и изливаха помия! Искаха час по-скоро да излазат от ЕС, да върнат контрола на границата си и да могат да сключват търговски договори с целия свят, който само тях чака! Сега се оказва че не искат чак толкова бързо да напускат ЕС! 2 години минаха, а те още не са напуснали ЕС! Дори искат да поостанат чак до 2021 година. Даже и контрола на границите им се оказа не чак толкова важен, а и търговските договори не бързат! Стоят си в ЕС, не го напускат!

СМЯХ! Мятаха се като тигри против ЕС, лъгаха, манипулираха, плюха и изливаха помия! Сега се оказа че извън ЕС ги чака мизерия, безработица, празни магазини, липса на лекари и пълен хаос! Най-интересното е че изведнъж френските популисти на Мари льо Пен спряха да говорят за излизане на Франция от ЕС и Еврозоната! И италианските популисти покрай Матео Салвини изведнъж се отказаха да напускат ЕС и Еврозоната! Виктор Орбан и той си промени мнението!

Путев размъти мозъците на по-глупавите англичани, ползвайки армията си от тролове в американския фейсбук. Това е всичко. Глупавите хора са мнозинство навсякъде по света.

Ох преди малко се върнах от Оксворт стриит , целия съм в рани от битката за коричка хляб.По магазините с трън няма какво да закачищ. Пред Б-г послоството денонощно чакат и то предимно англичани за безценните визи.Лондон е на път да опустее всичко живо се изнася.Призовавам всички в Б-я не си и помисляите да тръгвате за Британия. Веднага да си приберете децата ,които учат в Англия. Какво става оооо алармата на телефона трябва да ставам и да отивам на работа. Да побързам , че ще ме хване трафика по А5.

ОксВорд ? А разправят, че само ''качествени'' българи били напуснали България...Пък те, повечето са абдали. Фенове на Славчо.

Фараж и Борис Джонсън бяха сред най-големите поддръжници на Брекзит. Друго няма какво да се коментира. Даже и да не е наясно е евентуалните последици, нормален човек, само като види тези полуидиоти, би гласувал срещу тях. Без дори и да ги слуша. Само като ги погледне. Това е все едно да гласуваш за Таско и Курнела и после, да викаш ''май се прецаках''. Или за новата коалиция Сидеров-Бареков. Че може ли да има по-голяма тъпотия ?!

Отрезвяване по български - не веровайте на европаразитната соросоидна комунистическа пропаганда, разпространявана от джендъки като тези в сайта на станишката.

Какво сте заревали на чужд гроб бе смотаняци. България цялата се изнесе, даже и циганите ще се махнат. Ще останат само крадливите управници дето навремето ви учиха на комунизъм, а после окрадоха цялата държава. И с цялата власт и всичко откраднато и пак нищо не можаха да направят с тая държава. Не виждате ли че същата сган е в Европарламента, да не мислите че британците ще позволят да ги управляват тези утрепки. Излезли няколко мангала да протестират и какво от това. Кой не му харесва, прав му път. Ама истината е че никой не иска да се маха. Всички се натискат да дойдат в ЮК, защото Европа е заприличала на клоака. Платени сороски статии.

Ама разбирасе, в цял свят политиците са сган и британия е огромното изключение... Много си зле, Саше, ама много...

е толкова зле Сашето. Верно навсякъде политиците са сган, включително и в Британия. Ама онези усещат, че в ЕС-то начело са особено малоумни. И гледат да се откачат овреме.

Младите, умните и образовани НЯМА да спрат да бягат на Запад, дори и да излезем от ЕС и да минираме границата! Тъкмо напротив! Липсата на переспектива ще засили още поевче емигацията! Тогава наистина в България ще останат страрите, циганите, мързеливите и неможещите!

А на Запад какви останаха, че се наложи да внасят първо европейци, после азиатци и африканци? Време е да го осъзнаем - така лелеяният капитализъм унищожава индивидите и нациите. Система, основана на човешката алчност по принцип не може да има друго като резултат.

Останете, закъде сме без вас.

Значи логиката, мнозинството има право, вече не е принцип на "демокрацията"? Бизнесът, дворянството или някакви други богоизбрани имат по-тежка дума от обикновените граждани? Да ви е... демокрацията с все ценностите!

Представи си едно село от 100 души, в което 20 бачкат здраво и създават стойност. Останалите 80 предимно лентяйстват и са бедни "пролетарии". Нали се сещаш какво би донесла пряката демокрация в такова село?

За съжаление, точно това е основния недостатък на демокрацията. При нея всеки има право на глас, независимо дали е подготвен по темата или не. Ако погледнем реално на нещата - британците излязоха от ЕС заради страхът, че мигрантите ще свалят жизнения им стандарт. Реално излязоха от ЕС заради страховете на ниско квалифицираните и неграмотните. А това, ниско квалифицираните и неграмотните да ти определят бъдещето си е сериозен проблем.

Не е заради миграцията. Това е медийна партенка. При тях е пълно с тарамбуки от кол и въже. За пари е. Имаха най-голяма парична вноска в ЕС, а право на глас на 3-то място. Затова е.

Демокрацията е работи само в общност съставена от приблизително равни в социално-икономическо отношение субекти. Само тогава 1 глас е равен на 1 глас. А такива общества реално няма.

Да де, ама комунизма се провали точно защото хората не са равни. Когато сложиш знак за равенство между грамотен инженер и безработен, неграмотен ром, то рано или късно инженерът си казва "бе аз ли съм най-големия глупак тука" и нещата тръгват на зле. Затова капитализма процъфтява именно като стимулира способните с повече блага. И тук отново се връщаме на описания проблем. Неспособните почват да подливат вода и да пропагандират за равенство, просто защото така им изнася. В края на краищата се добират до властови позиции, изплюскват всичко надтрупано от можещите и колелото отново се завърта.

Към :) . Верно ли баш източно европейските мигранти ще им свалят стандарта? Предпочитат високоинтелигентните мангали от Пакистан и Индия от които и без това си имат доволно?

"....комунизма се провали точно защото хората не са равни...." А това няма ли да провали и "демокрацията"? Работейки добре само в несъществуващи реално обществени системи, не я ли чака същия край, както на комунизма?

Путя...

Голямо реване за горките британци. Аз не съм чувал там някой да се е затрогнал, че България е на изчезване и месечните заплати тук дълго време бяха колкото дневните там. На хората им е писнало основно от европейското "законодателство", което наистина е малоумно и налага глупави правила. Решили са, ще излязат. Да му мислим ние, дето оставаме.

Всеки си носи последиците от решенията които взима. Дали ще решиш да излезеш от ЕС или ще се съгласиш да работиш на заплата от долар на ден си е изцяло твой личен избор. За съжаление тук е пълно с дебили които смятат, че някой друг трябва да взима решенията вместо тях. Затова и редовно се появяват имбецилни мнения на мрънкачи, обясняващи какви били заплатите тук, за разлика от тези там. А пък хората ТАМ решиха да напуснат ЕС основно заради миграцията на гореописаните имбецили. Та наистина трябва да се замислим, какво ще правим с толкова глупаци...

Хората там, както се вижда, запяват друга песен :)

Това няма да промени нищо - мнозинството си каза думата. А същото това мнозинство ще гласува и на следващите избори. Въпросът в случая не е дали ще излязат или не, а каква ще е формата на излизането им. Но пък проблема си е техен, ние тук си имаме други проблеми...

Много вземат като пари ама всичко им прибират, накрая нищо не остава.Ипотеки за жилища,покупка на коли, данаци,обучение на децата,ами може да се сетите накрая какво остава,е емигранта си спестява доста неща и акумулираt пари на този етап там.Но живота ще се промени в UK

соросоидите и тролове и медии не спират да коментират излизането на ВБ от ЕС като крах за островитяните и необмислено решение плод на случайност.Това може да е сигнал за всеки кой управлява ЕС и чии проект е.

Защо не дефинираш ползите за британците

1 няма да се съобразяват с германия и франция а ще следват собствена политика.Британия има на своя страна англоезичната общност която е много по-голяма като икономическа и търговска мощ от ЕС.2.няма да плащат за фондове за бедните братя в източна европа или за спасяването на гърция или италия.3няма да имат толкова мигранти от българия, румъния, полша, и т.н а ще оставят само които им трябват да вършат работата която не я искат британците.4.ще следват собствена мигрантска политика а не тази на Меркел,

Британците отдавна са зависими от евтината работна ръка. ЕС пазара е много по-голяма загуба. Искаха специални правила хитреците, но не им се получава засега.

Разбрахте ли вече другари много прости кой ви прави светлата демокрация. Е те тая дето нашия Радев ходи при нея и Деси и прави поклони, макар че оная не беше тая а много приличаща на тая. Та затова и казват ВЕЛИКАТА Британска империя. Той едно време и Хитлер обединяваше Европа като печаташе райхсмарки и ги раздаваше но по едно време по съвет на далавераджиите от тази същата империя знаете какво направи, и сметките им излязоха криви. А сега съвсем тихо си убиха Кашоги, Вики Маринова и др. личности. Нали знаете, на едно място пише "да убиеш неевреин не е грях". ...... Та такива неща със светлата демокрация.

ко речи?

Едно ново Ауди на следващия ден след Брекзит... ..ще струва с 20% По-скъпо ! Заради митата. Както и Всичко произведено в Германия !! Китай , Япония,Ю. Корея ...си плащат вносни мита и сега. Е ,това ще срине продажбите на Германски стоки веднага=Безработица и криза в Германия. Това основния проблем при Брекзит.

Същото се отнася и за британците, но в много по - голям мащаб.

Британците вече гласуваха. Германия опитва да Спре Брекзит.

Гласуваха защото си мислеха , че няма да мине . Май баш самите британци последно време драпат да не се състои Брекзита .

на шега! хахахахаха павеле, просто момче си.. много просто!

Почти всички японски автомобили за ЕС се произвеждат в УК при едно 20%мито за тях много бързо ще си преместят заводите на континента за разлика от някои немски автомобилопроизводители които вече имат заводи на острова познай кой е по голям пазар УК или целия ЕС и кой ще загуби повече.

С уискито как стоят нещата

Ще им го накривят на Британците. БГ гьольо-босев голем спец по БРЕКСИТ.

Ще дойдат да бачкат за Джи Пи.

Айде стига манипулирахте.Няма да стигнат до нашето кално ниво спокойно.Като ги освобождават ще дойдат да бачкат в Бг какво нали тука постоянно се търсела работна ръка и щял да внася бузнеса.

Да не бягаме от темата, а тя е: Имаше ли нужда да се стига до Брекзит

Народа в Англия каза Брекзит на Референдум. Имало е нужда явно.

кой решава има ли нужда или не, ти ли?Който трябва е решил дал си е вота тука да ми ревете е смешно.Англичаните излязоха от ЕС първо защото не искат се съобразяват с Германия и Франция и второ защото се наводниха с източноевропейци, т.е и заради нас.Седнали да ронят сълзи.Смешни ставате,

Прост народ много. Като чета по форумите се убеждавам в този факт. Такива важни теми не се оставят да се решават на референдум. Масите са податливи на манипулации.

има един добър лаф-войната е твърде сериозно нещо, за да го оставиш в ръцете на военните. това е същото-глобалните съдбини на държавата са твърде сериозно нещо, за да го оставиш в ръцете на тълпите. ей го, доказателството-вчера тълпите ги сърбеше, днеска същите ги боли...

'Би ма'а'им на ингилизити! Тях някога било ли ги е еня за България?! Да го д у х а т с главно Д !

Една малка утеха. Имало и по-загубени от нас - хахахах

те са загубени точно, колкото е всеки средностатистически "пипъл" по света. но много по-загубени се оказаха префърцунените им политическите лидери-те просто ги попитаха...ето, виждали сте ги какво представляват на слънчака, кажете честно, такова добиче може ли да бъде питано изобщо нещо, та камо ли да им се задават сериозни въпроси?!

Март 2019 в Ситито отново ще се лее шампанско, а тези на острова които си изкарват хляба с работа отново ще питат "кво стана че не обядвахме?"

ауу, колко елементарно. в български вариант въпросът на измаменото камилче е много по-поетичен-" епа, оти ги ручахме жабетата?"

Официальный магазин Чемпион - динамично растущая коммерческая международная компания, действующая на Отечественном рынке больше шестилет. Вам нужны садовые инструменты и техника для помещения, но не ведаетее,какая же надежнее и где её купить? Мы вам предлагаем прийти наш магазин ФМ Чемпион. У нас в интернет магазине пребольшущий подборка вибротрамбовки. В случае, если клиенты желаете подкупать Бензиновые мотоблоки наш магазин предложит вам все модели товара. Магазин ФМ Чемпион это то место где можно купить все для дома начиная с Газовые тепловые пушки и заканчивая МОТОПОМПАМИ. Купить сегодня садовое технику и дополнительно инструменты в данном интернет-сети магазине на сайте в режиме online возможно по рабочим дням и в выходной день Доставка любого купленного оборудования при закупочной цене от девяти тысяч руб выполняется по городу бесплатно. Мы готовы предоставить сертификат гарантии на все оборудования, что сейчас есть в нашем магазине ФМ Чемпион. Отправка товаров по нужному адресу осуществляем в течении суток до пяти рабочих дней после оплаты. Сроки зависят от места доставки, предоставленную информацию уточнит специалист интернет магазина онлайн. RussiaChampion - [url=https://engine.russiachampion.ru/]двигатели чемпион отзывы[/url]

Дир Бг какво става ? Спам се използва за блокиране на неудобни за тролове коментари. Вършете си работата все пак.

Меркел ърепна първа ! Преди 2-3 седмици когато нещата бяха за Брекзит без договор... ..Меркел първа каза че Трябва да се Стигне до договорено излизане на Англия !!!! После нейните папагали Поеха Опорната точка и Юнкер Повтори Същото вече Два пъти ...Англия Трябва да има договор.!!? .. Защото Англия е Най-големият Пазар за Германски стоки ....Безмитен пазар сега... ..Но пазар с високи Мита след Брекзит !! Та за това.

Германия произвежда качествени стоки. За качествените стоки, пазари винаги има. Германия не губи нищо. Губят английските глупаци

Въпроса е че на УК повечето от половината от износа им е за ЕС за което пише че пряко и косвено работят над1200 000 души и само японското правителство е вложило над сто милиарда паунда в компании на острова свързани с този износ .Не знам дали ЕС ще съжелават с над 400 000 000 жители без Ук или Ук с 67 000 000 ако и резнат тия работни места .

За Германия става въпрос,те губят много а не ЕС . Държавите от Източна Европа в ЕС губят от тоталната експлоатация която Германия им налага .

абе, само да попитам. къде са сега тримата шмекери-фараж, борис и лигльото камерън, който разпореди референдума, за да си спаси задните части. защо не стоят редом до мей, която, честно казано, не искаше брекзит?! винаги става така, даже и в ангалата, няколко политически кретена изтропват слонско лайно под възторжените крясъци на тълпата, след което кретените си бият камшика да си гледат животеца, а тълпата сърба слонското...

Камерън беше против напускането на ЕС, даже успя да договори отстъпки в полза на Великобритания! Той даже декларира, че ако на референдума хората гласуват за напускане на ЕС ще подаде оставка, което и направи!

Ко стана. че не ядохме...

Тука тия пари ги изкрадоха няколко гнусни тариката с крадливи ръчички и доведоха България до състояние ие на едно мръсно гето, в което няма работа, няма заплати, няма пенсии....Казвам НЯМА, защото тука всичко всичко , което се плаща като заплати на милиони българи, и то ако са успели да си намерят работа въобще по специалността остра си, е под едно социално обещетение за мигрант от Африка в Германия

Еврофондовете започнаха месеци преди ГЕРБ да дойдат на власт преди 10+ години. ГЕРБ ограбиха България.

така е. а в краставицата има 98% вода, другарю.

А преди България да влезе в ЕС какво беше, я но припомни! Или ти май не помниш?

Махморлук ще е тежък, но за сметка на това много продължителен. Последван от зрелищен развод, пак по британски. А резултатът ще е поразителен. Е честито на печелившите.

Ай, чиститу!

СМЯХ! Мятаха се като тигри против ЕС, лъгаха, манипулираха, плюха и изливаха помия! Сега се оказа че извън ЕС ги чака мизерия, безработица, празни магазини, липса на лекари и пълен хаос! Най-интересното е че изведнъж френските популисти на Мари льо Пен спряха да говорят за излизане на Франция от ЕС и Еврозоната! И италианските популисти покрай Матео Салвини изведнъж се отказаха да напускат ЕС и Еврозоната! Виктор Орбан и той си промени мнението!

Ти англичаните не ги мисли, мизерия и празни магазини може да очаква тебе гяура тъп.

Дори Орбан беше се изказал моля ви се да не наказваме УК заради това , че е решила да напусне ЕС.

Защо наказание. Просто се прилагат правилата такива каквито са за държави извън ЕС.

Тепърва колко има още да се отрезвяват... Шотландия напира за нов референдум за независимост и този път за разлика от 2014 повечето ще са ЗА. Преди 4 години британското правителство преметна шотландците, че ако гласуват за независимост Шотландия ще трябва да излезе и от ЕС и референдумът не мина. 2 години след това ОК /основно Англия и Уелс/ гласува за излизане от ЕС като повлича естествено и Шотландия с него. Е това ако не е жестока ирония на съдбата. Така че шотландците вече мислено са вън от ОК, а повлекат ли те крак, Северна Ирландия няма да стои мирна и нищо чудно да видим обединение с Ирландия. Така че гордите някога великобританци може да се окажат на територия колкото беше Англия преди 9 века. Шансовете това да се случи растат с всеки изминал месец на мотаене с преговорите по Брекзит.

Никакъв проблем не е !Ще започнат да търгуват с Китай ,Русия и други страни извън ЕС и ще развият много по-голям пазар !

Че сега какво им пречи...

Общоевропейската политика за.......всичко. Това пречи на всички ..освен на Собственика на ЕС ... Германия. За нея може газови потоци... всичко.

ще, ще.... китай и русия сън не ги хваща да им предложат преференциите, които тия имаха в общия европейски пазар. китайците особено обичат да дават преференции, а джобът на рашките яко е скъсан и са само 130 милиона, барабар с дагестаните и чечните.

Англия и руснация заедно. Най смелите мечти на мурзилажа са изключително смешни.

Каква търговия с Русия след редицата санкции, които бяха наложени по линия но ЕС след анексирането на Крим. А и добавката 4 години по-късно - след отровната злъч, която се изля покрай случая Скрипал не виждам в близко бъдеще ОК и Русия като търговски партньори.

За това ли изфабрикуваха Скрипал ? За да търгуват с Росия ?