Британски стоманодобивен топгигант е във фалит

Бритиш стийл бе обявена от съда в процедура по принудителна ликвидация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е точно обратна на написаното от чукче Брантийски. Правителството подкрепя финасово Бритиш Стийл и те не са обявили фалит. Отдавна предлагам уволнението на този “жутналист”, систематично разпространяващ фалшиви новини, но изглежда на него му се плаща именно с такава цел.

Без тежка промишленост няма сина икономика и държава ,Тръмп знае това и въведе защитни мита за стоманата и алуминия. Мулти култи европейската либерастия ще ликвидира промишленоста и ще се правят само гей паради..

Казваш руската икономика мачка Швейцарската? А Япония се скъсва да добива желязна руда. Холандците и те, а? Кви са тези простотии дето го говориш като мантри от 60та години? Хората от година разбраха че тежката с тежка промишленост само си скапваш природата и не печелиш нищо. Тази путлерастия ти е изяла главата на тебе. Хората се развиват, ЖИВЕЯТ, ОБИКАЛЯТ СВЕТА, докато евразогейците само бачкатеза бутилка лосион за вана и ни обяснявате колко ви е хубаво във землянката.

Е па саа ти чиракопитека объясни колко ти е убаво да се търкаляш като свиня у калната евронива да бИреш премръзнали ягоди.!. И недей се опитва да ми квичиш,че не е така.!. мбууухахаха

И те си имат много вътрешни проблеми, но политиците им, като нашите, живеят в друг свят. Скоро ще има много по-големи сривове, които щяха да станат и без Брекзит. Абсолютно свободен пазар е невъзможно да съществува. За съжаление опитите да се търси нещо средно между пазар и социална система в повечето случаи водят до крах. Навремето в България държавата покриваше загубите на закъсалите отрасли чрез наливане на пари от печеливши и се получаваше наливане от пусто в празно. С подписването на различни еко-споразумения на практика държавата самоуби доста прпизводства. Всъщност американците най-много ревяха за екологията, но точно те не подписаха за въглеродните емисии.

Докато лягате и се дупите на Америка така ще е...

Една по една се показват последиците от референдума, на който "умните" гласоподаватели се поддадоха на манипулирането.

затова се заговори за втори референдум