Коментари - Брекзит е виновен за проблемите на Великобритания, пишат европейски медии | Бизнес.dir.bg
назад

Брекзит е виновен за проблемите на Великобритания, пишат европейски медии

Недостигът на работници в ключови сектори от британската икономика е резултат от напускането на ЕС

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Брекзит е виновен за проблемите на Великобритания, пишат европейски медии | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо им няма на англичаните. Няма какво да ги мислим. Те са доказали с времето, че могат да се оправят. Най-добре е ние да гледаме как оправим нас си.

В момента работя и живея в Barnstaple, North Devon, England. Градчето ни е малко и за това може би нямаме опашки по магазините и бензиностанциите. Проблеми с продукти нямаме, за сега поне. Бензин има, но има ограничения до 35 л. Вчера заредих на близката бензиностанция. За моя 500S (A65) Мерджан това е 1/3 от резервоара, но аз имах малко повече от 1/2 така и така. Бях единственият клиент там. Т.е., ако се наложи да пътувам на дълъг път, ще трябвам да спирам по-често на бензиностанциите. Но не знам как е в другите райони на страната.

Да ни мирно седяло, ....

А стига толкоз "новини" от тая Англия бе! Ние наши проблеми нямаме ли си та за тях да мислим...

Давид ,какво име е давид...хаха ми юдейско...Дейвид камераън-ТОЗИ КОЙТО ПРОБУТА РЕФЕРЕНДУМА НА ВРЕМЕТО.От какъв зор беше този референдум...така тихомълком,"между другото" да си спретнем едно реферндумче бе...Хаха,ми некои това им е жизнено необходимо-ДА РАЗЕДИНЯАТ ХОРАТА.Същите които на времето направиха всв.Нали няма да ме обидите и да ми кажете че един несретник,един тотален лузър,един откровен австрийски идиот може да направи такова нещо.Как този нещастник от клошар стана канцлер на германия...хаха...Как стана "природното явление" наречено 1929г.Така от самосебе си...хаха.Тази тъпа тактика-да намериш един психопат и да се скриеш зад него. Тъпоооо,тъпо.Ама още по-тъпо е че има балъци които да вярват на еврейската пропаганда.За незнаещите, конкретната ситуация през 1933г е платена от ротшилдовите.Разбира се след като е "станала" 1929г и несретника с неговите безумни бълнувания става възможен.Иначе не става.И таа "братска дружба" между черчиль и джугашвилев...хаха.Ми те би требвало да смъртни врагове бе.И как е било възможно кьонигсберг да стане част от съветската русия.Кой е бил тоа идиот да го допусне-варварите в сърцето на европа...хаха.А знаете ли чий е нефтохима в бургас СЕГА...Ми четете бе ...Само от сегашните цени на нефта БГ губи по $2 МИЛИАРДА годишно.как става ли ?Ми обяснявал съм го.А рафинерия не се продава щотУУУ е печатница за пари,както казваше боби юинг в сериала "далас" преди 30г ...То всъшност иван костов не подари нефтохима, А ПОДАРИ БГ ПАЗАР ЗА БЕНЗИН НА ОКУПАТОРА РУСИЯ ,КОЕТО Е ПО_СТРАШНОТО.А СЛЕД ТВА ПО НЕВЕДОМИ ПЪТИЩА ДНЕС ТОЙ Е СОБСТВЕНОСТ НА КАРТЕЛА РОТШИЛДОВИ...Разбрахте ли бе тикви,в чии джобове отиват теа $2 милиарда сека година. Та такива работи с давидчо камерън.Сега него и със свещ да го търсите,нема да го видите.Той квото требваше, го направи.В целата таа "драма" има и добра част-ДНЕС ВЕЧЕ БГ НЕ ТРЕБВА ДА СЕ СМЯТАТ ЗА НАЙ-ТЪПИТЕ ГОВЕДА НА СВЕТА.Брекзита е ДОКУМЕНТА КОЙТО УДОСТОВЕРЯВА АНГЛИЧАНИТЕ КАТО ТАКИВА.А като имаш документ-нещата изглеждат по-други...хаха

Великобританците са виновни за проблемите на Великобртания. Кой пазеше самолетите, за да връщат милионите българи, дето щели да отидат там? А сега реват да им ходим! Хайде да се научат да работят!

Е не бе, слънцестоенето е виновно ...