Брекзит без сделка? Ето какви ще са последиците

Британската икономика може да преживее тежки години, ако това се случи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A защо никой не помисли какви ще са последиците за ЕС.

Мен това ме интересува. Някой да предскаже нещо?

14:02 Yael Selfin, главен икономист в KPMG, има лоши новини за правителството - в момента няма достатъчно огнева мощ, за да се справи с Brexit без сделка.  По-големият военен бокс от £ 26.6bn няма да стигне достатъчно далеч в случай на Brexit без сделка, тъй като икономиката ще изисква значителен тласък за противодействие на шока.Така че ще трябва да разкъса плановете си за заеми и разходи, ако Великобритания се срине без сделка.:)

Аз пък предвиждам, че 1 година след излизане от Еврогейсъюза, британците ще са много по-добре от сега. А да видим кой ще познае.

Щом наричаш Европа ,,еврогейсъюза” значи прогнозата ти не струва и една копейка!

Аз пък предвиждам, че след една година ти няма да си по-добре от сега! Позволявам си да ти подскажа да се изнасяш я към Англия я към Русия.. все пак България е Еврогейска.. а ти не можеш да ги понасяш :):):)

Изнеси се ти. Или вече си го направил.

А защо да го правя? Аз обичам България и, въпреки че не ми е лесно не мрънкам и не роптая, а бачкам здраво и си гледам семейството!

И да ми пишете минуси- аз предвиждам около 35 % срив на паунда на борсите още в момента , в който о.к. парламент гласува за брекзит без сделка- пазарите ще полудеят, а срива на паунда ще запише абсолютен исторически връх:)

“....Срив на британската лира, скок на цените, оттегляне на големи международни компании: Брекзит без споразумение би могъл да се превърне в най-лошия сценарий за британската икономика с тежки последици, които будят страх у потребителите и компаниите....“ Мдааа- това го написах още около Новата 2019г. , но ник “цвък“ и хард брекзитърите започнаха да ме “увещават“ колко съм била “незапозната“ и направо- проста, щом без да съм посетила о.к., предвиждам точно тези правни последици за о.к. при брекзт без сделка:) От там започнаха пререканията ми с ник “цвък“ и хард брекзитърите- защото те НЕ ЗНАЯТ, че ВСЕКИ ЕС адвокат може да предвиди посочените негативни правни последици за о.к. при брекзит без споразумение, защото тънкият момент е , че до сега в о.к. действаха над 12 000 ЕС закони, които уреждат на практика ВСЕКИ АСПЕКТ ОТ БИТИЕТО И ИКОНОМИКАТА в о.к.:) Достатъчно е един ЕС юрист да е запознат поне отгоре- отгоре с тези 12 000 ЕС закони, и той МОЖЕ да направи своя анализ безпроблемно, при това- БЕЗ ФИЗИЧЕСКИ да е посещавал о.к.:)

Уважаема, вече се убедих, че не е нужно човек да е изучавал нищо друго освен право за да е вещ по всички световни въпроси включително и Брексит. Язък, че навремето не учих и аз право.. сега щях да съм информиран също така добре като Вас..