Коментари - Бразилия и Аржентина започват подготовка за въвеждане на обща валута | Бизнес.dir.bg
назад

Бразилия и Аржентина започват подготовка за въвеждане на обща валута

Политиците от двете страни обсъждаха идеята още през 2019 г., но срещнаха отпор от страна на централната банка на Бразилия по това време

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Бразилия и Аржентина започват подготовка за въвеждане на обща валута | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цар долар - цар гол като оушка. от тук на сетне масово обзенни зелени тапети у краварнико, а лепиларкире ще заработват друсалка на околивръстното.

от дърво.

Къде го "шият" - в МАсква ..... Пак няма да ви се получи, както не се получи със "специалната операция", с "евразийското съюзче-недоносче", с "плащането в рубли" .....

шият ти задния тезгях, с голямата губерка

Доминацията на Чичко Долар заминава в историята.

Поредният удар по зелените хартийки, необезпечени вече с никакви активи! А онзи бронзовият бик на Уолстрийт трябва да го махнат и на негово място да сложат една крава! С изплезен език и широко изцъклени очи, защото някой я е онодил брутално в центъра на Ню Йорк!

5000+

Който знае историята с аржентинската валута едва ли би се хванал с нея.Та ми се струва че това е някаква глупост или недоразбрана или неправилно преведена.

o!!o

светът усети слабостта на САЩ и юдеите и започва да се отърсва от окупацията. Процесът започна благодарение на Русия! скоро ще почнат да им закриват базите по света, а ние пак ще сме на опашката последни неразбрани какво се случва като 1828 1829.... козяците имат още 10 г макс

150000000000000000000000000000000+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Това звучи като препечатано от Правда - уж сензационно, насочено срещу САЩ и американския долар, но твърде кратко и без детайли, откъдето става ясно, че е пълна расистка измислица.

чети снн и блумбърг... прозззтако

5+

Има само един бог комуто И европейци е руси и черни и бели И леви и десни, богати и бедни се кланят И почитат и желаят повече от всичко на земята! Това е БОГЪТ ДОЛАР!

Минало - свършено и незапомнено !!!!!!!!!!!!!

Копейкаджиите, днес колко е курса при вас? По колко продавате едно евро? По левче или по 60ст?

Ами по-добър е от този в Япония краварчик :-).

Всичко нагаждат за идването на Антихриста. Ще има 10 световни правителства,10 световни валути,всички те ще бъдат обединени от един световен владетел с едно световно правителство накрая... Политиците ще продължават да бъдат пионки и няма да слушат,какво искат народите,а ще градят една нова световна империя...

Какво искат народите?

Как кво искат народите? Кифтета, чирвено вино да са лей!!

а пък тревата-шопска салата;)

И тия си правят сметката да не им вземат резервите както на Русия, Венецуаела....

Кадафи в Либия нахално обяви че спира да използва долара като валута за разплащане за Либия. САЩ и ЕС атакуваха Либия с армиите си,унищожиха я Кадафи беше изнасилен от десетки наети от САЩ африкански варвари. Отрязаха му главата,външния министър на САЩ аплодира това по телевизията. В Ирак се случи почти същото. И в Сирия беше готово но се намеси Благородният Рицар на бял кон-Русия !! Сащ и ЕС бяха спрени. САЩ отвърнаха с Войната в Украйна!

Ама ти си бил много болен мозък , бре. Все САЩ ти виновни,сякаш си паднал от Марс. Това ,което си написал си е комунистиеско стихотворение за нерамотни.

просто символизират клиничната лакомия

Не е болен мозък. Същото се случи със Садам. Същото се случи и в Украйна с Майдана. Това е защита на интересите на САЩ с ВСИЧКИ средства. Скоро ще го усетиш, създадената от САЩ дълбока криза с ограбване на Европа започва да се усеща вече. Като ти стане тежко следващите месеци и години, да знаеш от кого ти е. Урсула действа в полза на САЩ и изгребват Европа с всички сили, докато я потапят в кална яма, от която излизане не знам кога ше има. Не е болен мозък, а информиран мозък.

Тъп си мойче ама поне така ти е лек живота

Нормално.Печатането на долари и евро не е решение защото не може да го прави твоята банка.А със затворена вътрешна валута няма кка да вдигаш заплати и тн тоест народа ти винаги е беден ако печаташ още по голяма инфлация.Все повече такива валутни съюзи ще се появяват следващият е в Азия по подобие на ЕС между Китай Виетнам и тн.

И бразилските много полови няма да искат долари от туристите?

Познайте дали щатите ще позволят.

Дали някой ще плаща с тяхната валута:))) Да не мислиш че на данъчните богаташи и сметките им не са в евро и долари?

Тия там не знам какво се делят на държави, като всичките са на един акъл и говорят испански или близкия му португалски.

Говоря що-годе добре испански, като бях в Бразилия опитах да говоря на испански, изобщо не зацепват

Не те разбират заради различния акцент, но ако им покажеш испански текст ще го разберат, стига да са поне средно грамотни. Ако американец или китаец се опитва да ми говори на български и аз не ги разбирам, нито пък индиец на английски.

Тез пък, що не вземат да си спретнат една война по съвецки тип, ами някакви съюзи ще правят!

Залеза на сатанинските щати се вижда!

Гледаме го още от времето на ссср , па е ссср умре :) По неговият път в момента ударно крачи блядистанския рф вата :)

САЩ имат солидни финансови инструменти за поддържане на долара, като например военни бази, самолетоносачи и пр. Какво имат Бразилия и Аржентина за да гарантират тяхната валута?

много фронтове ще отворят САЩ за да го спасят тоя долар

Разделяй и владей. Не ги подценявайте, щом можаха да противопоставят Русия и Украйна (братски народи и потенциални съюзници) да се избиват а Европа да страда, значи имат добра дипломация.

Не, просто укрите са прости като гъби. Като теб.

Как кой ще плаща дълговете то е ясно , такива като нас които си нямат печатница за долари !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Има само един неясен въпрос относно новата валута: КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ? ;)

Корумпирани до костите държави.Особено Аржентина

Покрай Аржентина ще потъне и Бразилия.

Ясно е, че доларът и еврото нямат покритие. Затова суверенните страни мислят да останат такива.

Кои са според тебе суверените страни леке нещастно? Не такива като вас стават от ден на ден все пожалки и пишат все по-големи простотии.

що обиждаш човека, че и платен бил.... кой ще плати за нечие мнение изръсени в Бг форум доколко вярно или грешно негово си мнение

Да обиждам платения руски трол че е платен руски трол ли? От кога да кажеш истината на платения руски трол е обида?

Боклук нещастен, погледни себе си колко си прост и ограничен!!!! Интелектуален инвалид!!!!

Ей оня с платените коментари като хвана един кръпел и ще те праа да умиргаш. Чивек не може да си изкаже мнението ако не съвпада с това на ервопедалите. Веднага става предател и платен трол.

Хахасвай си колкото искаш все тая , теб пък кой те пита . Пий си ракията и не се занимавай с неща които не разбираш !!!!!!!!!!!!!! Чичо ти Сам със зъби и нокти ще брани долара !!!!!!!!!!!!!!!! При положение ако не се озъби света и не му покаже къде му е мястото !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дето са против въвеждането на общата валута евро в България. Сега възхваляват въвеждането на друга обща валута.

"Ха-ха-ха " Ама хората не искат долар и евро защото са се напатили !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ама ти си викай "Ха-ха-ха " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кои са тия хора бе платено тролче? Още не съм чул някой в България да иска бразилски стандарт на живот или аржентински стандарт на живот.

То и да не го искаш, с управляващи като сегашните, го получаваш.... А ако ще сменяме лева, дайте да играем на по-сигурно, и да го сменим със някаква по-стабилна валута - долар, примерно. САЩ не ги мисля, имат възможностите да си оправят държавата, ЕССР обаче ..... далеч съм от мисълта, че някой дори ще се опита да оправя каквото и да е....

Утре аз и пешо от долна диканя ще въведем обща валута и ще разгоним фамилията на долара:)))

Ще бъдат освободени подобно на Ирак, Либия и на всеки друг дръзнал да надигане глава.

Нападането на съседни държави и изпращането на терористи вие за надигане на глава ли го броите?

БРИКС идиотите нещо да коментират?

Общата валута ще означава, че ще има свободно движение на хора, стоки, капитали. "Малкия" ЕС може да се нарече, само че ще бъде по-голям. Бедните гледат да се оправят, а ние чакаме вече 30 г някой да дойде да ни оправи. Приказката за неволята явно не я научихме.

Движение на какво по-точно между тия меко казано бедни държави? А пропо-вие какво казвахте за въвеждането на еврото в България?

Бразилия и Аржентина бедни държави?

Не бе как може направо са първи държави в света по стандарта живот и по законност. Или ти си гледал само каталога за туристи може би?

Дойде време долара да се бори със зъби и нокти за оцеляване !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Интересни неща ще стават по света !!!!!!!!!!!!!!!

Две меко казано фалирали и корумпирани държави въвеждат някаква обща валута без покритие и това означавало край на долара:)))

България освен да влезе и в тоя валутен съюз.. Едно референдумче ли да спретнем.. за европейският "sur"..

От човек който беше против въвеждането на общата валута евро.

Няма ли да си изгубят суверинитета?

Бре, тая латинска Америка много смела - питаха ли голямата Бяла къща по-на север дали е разрешила - да няма пак експорт на демокрация :-).

Ама това означава че искат да си закрият държавите. Питайте нашите доморастни експерти дето подскачат срещу въвеждането на общата валута евро. Обаче са смешни поръчковите коментари отдолу-някакви си две държави с огромни икономически проблеми щели да въвеждат обща валута-и това щяло да засегне световните финанси:)))))))

БРИКС

Интересни неща стават по света... Това е анонс за създаването на поредния икономически блок....под носа на Щатите. Или лъвът е вече стар и не може да реве, или този проект няма да се осъществи...да видим.

Ама те блоковете не се създават просто ей така. Защото днеска ми е скимнало. С какво тоя икономически блок на точно тия две държави ще засегне нечии интереси?

БАРАТОЧКА

Ама че въпрос! Най-малкото - НЕЗАВИСИМОСТ. В продължение на около 100 години (виж доктрината "Мънро") Щатите са имали Латинска Америка за задния си двор и са превил всичко, каквото им скимне там. Знаеш ли например, че заради едни бананови плантации, са организирали преврат в Гватемала? С обединението на силни страни ( Бразилия, колкото и да е чудно, е един икономически гигант, с площ почти колкото САЩ ) -това става невъзможно. Е коя империя ще приеме хладнокръвно създаването на конкурент в енпосредствена близост?

Що не ползват рублата, нали е световна валюта? Смешковци. Каквото и а въведат ще има живот 6-12 месеца и отново всички ще минат на долар на черния пазар.

Важно е да тролираме нали ?

Не, такава опорка са ми спуснали.

Взеха ли разрешение от диктатора на света? Да немат съдбата на Либия и Кадафи?

Много сериозно намерение. Това означава пълен крах на Бретуудската система

ЩО НЕ Я КРЪСТЯТ ... .. . "ЧЕ" .... ... ЗА ДА БРЪКНАТ СЪВСЕМ В ДУПКИТЕ НА ФАШИНГТОНСКИТЕ ПЛАНТАТОРИ ..... А И ЧЕ ГЕВАРА Е АРЖЕНТИНЕЦ

Ама при 300% инфлация в Аржентина, не виждам как ще се случи скоро

Сега ще им спретнат едни цветни революцийки... Не може доларът да бъде поставен на трупчет ;)