Божков: Конфискуван ритон от колекцията ми се появи на пазара

Бизнесменът твърди, че има документ за антиката, защото е купена от галерия в Лондон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как ритона от България е бил доставен до галерият Якобс във Великобритания???А със митническа квитанция ли?????Гешев да поиска информация за всички артефакти от България които се намират в чужди държави било частни колекции,галерии,музеи известен е афинитета на колонистите към чуждите безценни исторически и археоологически артефакти,англичани ,французи,нацисти са крали от Египет,Индия,Пакистан,Китай,Виетнам,Камбоджа, Малйзия,Африка,Европа,Русия

Ало, каскета, как ме чуваш? Нещо да кажеш или до си намесиш?

А тази колекция с какви пари я купи бе байно, ако парите ти бяха чисти нямаше да се криеш като плъх при арабите!

на комунистите след 9 септемвври.Без никаква разлика.Простаци и крадци от Балкана,мързеливи и дръгливи,станаха плоитически ръководители.Сега е същото с ГЕРБ-вече доказали се неуки разбойници и неуспели бивши комунисти,вършат същите работи сега.

Няма да се учудим. Дари го на крадците.

Никоя медиа в името на евтина популярност не трябва да дава визия на престъпници мафиоти.

Всичко заграбено от този престъпник трябва да бъде описано и продадено това че той лично или чрез посредници се опитва да продаде и заграби наново трябва да бъде прекъсанто незабавно, не виждам как някои другари и защо са разтревожени за международен престъпник наречен черепа, който сега за засега се пази но рано ил късно ще бъде разтрелян.

Недопустимо, колекция събирана с години да се пъха в кашони и чували. Прилича на одържавяване, на кражба на вандализъм.

Госудин Божков е наясно с пазара на фалшиви архитектурни ценности, както и с истински. В гатанката се пита колко такива фалшиви ритони има и дали неговия е истински? Крадците като откраднат една картина от музея и после правят 10 копия и я продават на 10 шарани като него.

Гешев, къде си Гешев

Тука, тука под каскета съм се скрил!

Се оказва този господин!!!!

Не съм от тези, които му вярват, но за този случай никак не се учудвам да е истина. Това, че в годините много конфискации и арести, разследвания на убийства и други престъпления завършваха с откраднати вещи от държавни служители е факт. Лично потърпевш съм. Скандалът с КАТ, който медиите премълчават не е само, защото една от телевизиите го разкри. В България наказанията за полицаи, военни, държавни служители са неадекватни на привилегиите им. Контролът е тотално опорочен. Краде се, краде се брутално. После стават зависими от още по-големите престъпници и си мълчат. Тук по-скоро е кражба, но може и да е организирано престъпление. Божков си ги знае и е следил "специализираните" канали. А след като Божков знае, знаят или могат да знаят и службите.

То пък само той има такъв ритон.. щом си е купил от Лондон що да не продават и на други баламурници като него. Щом вървят..

Какъв документ бе измамник, стига бълва глупости бе крадец

Това е най - яката далавера: да купуваш и продаваш от и на себе си.

Когато притискаха Г.Ганчев, си мълчахте, И. Прокопиев - мълчание, при Божков - мълчание. Идва ред на В.Златев и всички други си мислят, че ще минат между капките. Да ама не. За алчноста няма спирка. Сами сте си виновни.

В полицията, прокуратурата и съдебната система бачкат най изпечените джамбази. Там учат закон за да знаят как да го нарушават и не трърпят конкуренция.

че той къде очакваше да го види, в музея ли?!

От където дошло-там и отишло. Джакобс галери?? Питай там и те ще ти кажат кой им ги е донесъл.

Колко още ще вижда от артефактите си разпродадени идея си няма. Няма разлика от тези, които след 09.09 44г заграбват имоти, пари бижута, и тогавашни артефактите и сегашните. И тогава и сега борба с незаконно забогатяване. Пунта Мара

PEYTSCH

Да беше си стоял при колекцията си в София. Никой не те е гонил да се криеш нейде си...Така съдбата на хиляди произведения на изкуството още при френската револчция и Бонапарт си сменят собствениците, да не говорим за грабежите при болшевиките в Русия и шумкарите в България. при нацистите и т.н. Не се жалвай, нали си невинен? Щяха да те арестуват и да те пуснат под гаранцийка...Но поне изземванията щяха да са под твоето зорко око...Може би...

Въобще не ми е жал за черепа, но имам съмнения, че ще го осъдят по тези обвинения. По скоро той ще осъди България. Неправилното деклариране на данъка се решава в съда и обиновенно завършва сглоба. Иначе шефовете на най-големите сяветовни фирми щвха да са в затвора. Да не говорим, че отговорността по начало е на управителя и на финансовия директор на съответните фирми. Прокуратурата май се усетиха по едно време и затова вкараха обвинения в изнасилвания и уибийства. Но дали ще го докажат. Ако Божков спечели в Страсбург ще се върне като невинен в БГ и какво правим тогава.

Е как какво правим? Плащаме на Черепа! Не ни е за пръв път.

243Win

Ако това е вярно, няКОЙ трябва да бъде съден за грабеж!

Те визмат колите на хората от паркингите за крадени автомобили при районните и после търсят рекет, та за такава ценност ще се поколебаят. Единствената изненада е, че засега е само един от ритоните.

Че Божков е бандит спор няма, но герберските лешояди спретнаха егати грабежа, потъпквайки всички закони.

Убиха Борисов!

на хранилка от червените каси са се разтроили за мутрата божков :))))

да върне стотиците милиони на държавата, па после сам да се гръмне :)

За тази работа е валидна една стара българска приказка : откъдето дошло, там отишло... Нещо не се трогвам, че нахалната му снаха и дъщеря на друг един измамник, няма да носи тиарите на търновските царици. Господинът да се разходи до Лувъра в Абу Даби за успокоение на беса.

Отново заради Прасешки истории ще плащаме всички ние. Очевидно беше грабеж и очевидно Божков си подготвя село в международен съд.

Божков си подготвя дело

божков сваляи картите и всички да отиват по местата си . защо ги размотаваш

Ехо, някой от държавните институции?!? Някакъв интерес към това? Някаква проверка?!? А?!?

Призив за дарение ….да се закупят очила с диоптри и слухов апарат за главния прокурор . И въпрос ….е ли носител на справедливост главния прокурор или не ?

Това се очакваше. Иначе защо ще ги изнасят от помещения специално пригодени за съхранението на безценните предмети. Знаеше се, че скоро някои ще станат изведнъж по-богати.

Божков може всякакъв да е, но поне събираше българските ценности и ги връщаше. Ако ние си ги унищожаваме така както някои заличават руини, за да си построят хотели няма да сме никаква страна и народ, а шайка диваци, живеещи на територията на стара култура!

Хубаво де.. Събрал, събрал. Ми да беше дарил тази колекция на България. Докато е “частна” е само част от неговото имане. Нищо повече.. Такива като няма няма да я видят, няма да знаят какво има в нея...

Изложбата му беше изложена в ЕП....и при това законно ….?!?

tonk11

Добре де, що всички повярваха на черепа? Как па той разбра за продажбата? Хубаво показва документа за покупката а що не показва къде се продава сега ритона? Дали е същия? Дали въобще има такава стока на пазара или си измесля отново? Що приехте за истшна поредното твърдение на човек дето досега обеща сума ти неща ама не изпълни ни едно обещание?

….защо ли ?!?Защото изземването не почива на никакви правила и си е чиста кражба !

А защо всички повярваха на приказките на бившия му съдружник, на едни голи приказки, дори в записа който се появи, Божков не го заплашва, имаше монолог на шефа на ефбет. Та тогава можеше, сега не може.

Наистина не разбрах само защо беше нужно да изземат исорическите предмети от сградата в която са били? Не можеше ли да за печатът сградата? Човека е изградил климатична инсталация , съхранява ги по предписание! Дойдоха гамените на държавата и съсипаха всичко. Не можаха ли да го запазят във вида в който го завариха?

Василе, а теб кога ще те видим в ареста!

...когато се докаже престъпление ,не мислиш ли, че това е реда....другото е беззаконие .

След Тиквоний, не може да върви пред върховния ви вожд.

Сега ще съди държавата за стотици милиони.

Занимават ни с война между 2 мафиотски клана..този на Божков и този на Мутрата Тиква Премиер. В една нормална държава, Мутрата щеше да кара 20-та година в панделата още от времето си със сърбина Сретен, а Божков щеше да е в съседната килия.

Черепуха искаш да кажеш ритона който ти си откраднал се е появил...

Никой не е преборил закона на Виенското колело- днес си горе, утре- долу!

Василе Василе, така става когато човек се самозабрави заобиколен от постоянно сервилнечене, винаги отворени врати и журналистическо ласкателство още повече когато си помисли че всичко с пари става...Ако беше свел главица да си признаеш грешките платиш глобите..вероятно щеше да си с наполовина по-малко пари но чист и свободен...но явно ти се беше тотално самозабравил и си помисли че ще можеш и държавата да пребориш....е не можа и цял живот ще си изгнаник...това си избра...

Хахахаха! Объркан човек си ти.

Аха като гледам ти пък за сметка на това си много в час....подлога на бандитите и обирджиите на съвременна България....

Същият е гербав гейски трол на заплатка при евротиквата

От където дошло, там отишло. "Да си вземеш обратно от крадеца това което ти е откраднал не е престъпление" А. Хитлер :))))

Те, европаричките започнаха да намаляват и се преминава към национализация явно. Или одържавяване, или чисто крадене, да си го кажем направо. Скоро може и Народен съд да се организира. Е, тук е малко спорно кой кого първи ще съди, де.

Васко, пробутали са ти евтино копие - фалшификат в а Лондон, него сме иззели и всичко е документирано, а оргинала винаги си е бил при нас. Ако г-н Каскет нареди ще ти върнем ритона менте.

Васко, още ли не си убедил че бития си е бит, проддължението го знаеш

Не знам за насрания каскет, но следващият главен прокурор ще има работа до побъркване! Сегашните талибани са срам и позор пред целия свят! Каква ирония, да съм на страната на Божков, който иначе не понасях!

следващият ще е същият на втори мандат

Пази боже !!!

Нищо чудно! С такъв тъП народ, всичко е везможно! И какскета и ръбъла да са на власт изглеждаше невероятно, ама на!!!

Сега Божков да го купи пак и да прати и двете фактури на Гешев заедно с протокола за изземване и да го пита какво прави въпросният ритон в него.

Обир по пладне, вече нищо не е същото. Такива прояви е имало в Османската империя, така са ограбвани и евреите. А гледам сега рекламите на Ефбет вървят с пълна сила.Стани да седна и една кака каза.....

Отдавна доказаха,че еврокинтите са по-важни от българщината

И кой е "любезния продавач" на Божковия ритон?! Щото като ги експроприираха от Божков, ни приглушиха ушите, че това е "национално богатство" и ще го съхраняват "отговорно"за бъдещите поколения! Къде си бе, Каскет - че ти беше най-гръмогласния в налагането на тази справедливост?!