Бойко Борисов: Стоката от затворените тържища да отиде за бедните (видео)

Държавата ще изкупи зеленчуци от български производители, които не са успели да пласират продукцията си, и ще ги предостави на социални домове и патронажи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бат бойко в ролята на джисъс крайст

По-скоро при суджуците до магнолиите

Нещо много се "зажалихме" за продавачите на Женския пазар и на Цветна борса (Димитър Петков). Защо не им направите една проверка на тези псевдопроизводители какви данъци са платили и какви коли карат? И двата пазара са под една шапка "Пазари Възраждане". Питайте и директора Др. Димитров какво прави за да се спазват законите в България, вкл. и данъчните от наемателите му. А дали не се отклноява по някой лев за да си "затваряме очите"? Да вземе прокурорЪТ да се самосезира, че нещо напоследък е изпаднал в "изолация"!

Изненадам съм от неспособността на управляващите да измислят безопасен начин за продажба на плодове и зеленчуци в условията на карантина.

ЗА КОИ ОБЩО БЕ ТУЛУП? ТРЯБВА ДА РАЗДАДЕШ НА ВСИЧКИ, ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ 99% СМЕ В КАТЕГОРИЯТА -БЕДНИ! ЕДНИТЕ ИМАМЕ ПАРИ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА, А ДРУГИ НЯМАХА И ЗА 2 СЕДМИЦИ- ТОВА Е РАЗЛИКАТА. СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ СТИГА СЕ Е ГАВРИЛ С НАС ТОЗИ БОКЛУК! НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА?

България стана като "бригада нов дом"не че гледам тази глупост ,но съм добила представа,едни помияри мързеливи чакат някой да дойде и да им изчисти кочината ,което ще е "ден до пладне".Така ще е и с помощите,защото за да се направи това се иска задълбочен анализ,а не дайте да дадем.Този кредит ще се връща от работливите и честните ,а не от тези които са се облагодетелствали.

Дааа, ама ако отидеш на пазара ще видиш , че само пресния лук и чесън е български и те са на многоо добри цени - 3 връзки за 1 лев за нормалния и 1 лев за чеснов пресен лук. Има тук/таме и български краставици на 4 лева за кг, а македонските са 2-2,5 лева за килограм. Всичко останало е от - Македония, Гърция, Турция и т.н. За каква стока от български производител говори примиерът?

на това се казва популизъм ,като е толкова загрижен за бедните да даде на хората парите които ЕС отпусна като помощи полагащи се на всеки гражданин...........

А има ли топки да затвори веригите и да раздаде цялата им стока на бедните? Та да го погали зад темето танте...С здрав плесник..

Винаги за чужда сметка...

Не е лошо да се помогне на бедните, стига да има пълна прозрачност - какво ще се изкупи, на какви цени, къде ще отиде. И с какви пари - тези включени ли да във вече отпуснатите средства или ще теглим заеми за тях? Добър опит на Боцко да се изкара бял и добър, само че не става каквото ти роди главата, да го кажеш от джипката на поръчковите журналисти и дотам. Това са нашите пари, Боцко, нищо, че ти си мислиш, че са твои.

Поредният шедьовър на мисълта на тъпата и нагла Му.... от Б... !

Господине, Стига се развява из цяла България. Чий Го дириш в Твърдица? Спазвай заповедта на Ананиев. СТОЙ СИ ВКЪЩИ!!!!

За реда на пазарите е виновна полицията не народа и търговците. Каквато организация създава държавата, такава се и изпълнява. Не затваряйте пазарите, а създайте добра организация. Не ни манипулирайте !

С чужда пита, помен ли правиш бе? Плати стоката на хората и я раздай!

Парите ги дадох на една самотна майка в Барселона. Не останаха за бедните.

Спасяваш големите си приятели търгаши, да не им се развали стоката. Защо не я дарят, а ще я плаща народа. Я да се направи една експертиза и да се проследи колко от закупеното е годно, какво количество се закупува и с какви пари.

кумуняги, учете се от премиера - "Аз спасих България от миграцията, сега ще я спася от корона вируса"!

Toй ли дава парите или харчи моите и твоите данъци. Тоя боклук да напише че харчи свои пари не събраните от народа .

ще купи стоката с пари съдрани от гърба на народа и на тези бедни и ще се прави на голяма работа. Я да се плати от сметките на ГЕРБ с крадени от неговите снасящи процент бизнесмени.

Предлагам, по същия ултимативен начин, да включи и стоката от големите търговски вериги. А, защо не и приятелите си от бизнеса с горива

и гроб не от хазната. Да Краде от там всеки може.

Кому са нужни тези мерки против разпространение на заразата, които от ден на ден стават все по-строги и по-безсмислени! Особено странни са мерките свързани с посещение на паркове в т.ч. парк Витоша, ако се спазват правилата за дистанция и забраната да има групови събирания! Всичко това би имало смисъл, ако до два месеца се произведат ваксина и лекарство за КОВИД-19. Ако, това не стане, всичко ще се окаже напразно - оставаме с разбита икономика и хората в активна възраст без поминък. А, КОВИД-19 ще се шири още по-яко! Бойко Борисов има преди себе си два бушона - Министъра на Здравеопазването и "Генерал" Мутафчийски, а после ... Борисова зима и ... Олеле!

не вярвам да можем да дочакаме зимата....

Сега ще ти изброя няколко печеливши от кризата: 1. При създадената умишлено паника, хората масово спират да мислят. Обединяват се около Слънцето - Бащица и чакат той да ги поведе; 2. Всякакви въпроси около къщата в Барселона и как ще разпределим новия дълг от 10 милиарда лева са туширани; 3. Полицията може безпроблемно да следи, подслушва и да тормози хората; 4. Много, ама много фирми и бизнеси ще бъдат изкупени на безценица; 5. Лекарите, които отдавна са се превърнали в гадни търговци със здравето на хората, изведнъж получават опрощение, превръщат се в спасители и получават 15 мин. слава. 6. Хилядите нови безработни ще са готови да работят за паница леща и изобщо няма да имат претенции за правата си или размера на заплатата.

Това добре, само да не се изпокраде от "наши хора" приближени до властта първо.

Цял месец вече и още не могат му намерят на Бай Ганьо маска по размер. Още я носи като лигавник. И той щал да бъде за пример, за пример на още Бай Ганьовци като него.

Тия продукти, които ще купят с нашите пари ще отидат за мургавия им електорат, щото нали избори се задават.

""Търговските вериги са по-скоро партньори. Ние можем само да помагаме. 70% от рафтовете в големите търговски вериги са с български стоки." Абе, ако това беше истина, веригите вече щяха да са изпълнили условието за 50% български стоки. Отново ни лъжат като цигани!

"Време е за солидарност и подкрепа на българското производство" Много от "българското" е всъщност собственост на чужди фирми. Особено по големите вериги по-малки български производители почти няма. Да поговорим за цените. Защо българските стоки често са по-скъпи и некачествени от вносните? Някаква специална и много ценна съставка ли използват в България, високи заплати ли дават, на пълните заплати ли осигуряват, каква е причината? Най-вероятно ганьовщина и чиста алчност!

Начи, хем "собственост на чужди фирми", хем пък "ганьовщина и чиста алчност". Ма, накрая май излиза "чиста" глупост, твоя "коментар".

Купувай си "български" стоки от гръцките фирми и спи спокойно. В Гърция по магазините обаче 90% от стоките наистина са гръцки, произведени от гръцки фирми!

Ти можеш ли да четеш?

Мутрата се прави на Робин Худ. Крадливецът си е крадливец, нищо че вече не размахва бухалката (явно).

Наглец! За онбашията ви говоря! Обикаля, обвинява, поучава......предизборно сякаш! Заменим е, и без него ще се оправим! По-кадърни хора има от него, и от едните и от другите, просто не са по-амбициозни и по-безскрупулни. One man shou продължава за наша сметка.

Тикво, ти ли ще я платиш на производителите?

Този какво обикаля по цехове и фирми и се снима с хората. Ами физическата дистанция? Зер, ако не отиде на място, че да го покажат телевизиите, фирмите ще спрат работа.

Хаосът при управляващите винаги го е имало, но сега нещата станаха много лоши. Преди ден казали, че цветарниците могат да работят, днес ги затворили, ама можело утре да отворят. Пазарите пък щели да работят три дни. Е, тогава няма ли да има струпване на хора? Въобще..., лошо.

Новината има повече коментари за маската на лицето на Бойко, отколкото за тържищата. На хората им писнаха лъжите на този лицемерен бандит. Не знам, но имам усещане, че трябва хората най-сетне да направят нещо той да подаде оставка. И повече никога да не заема каквато и да било длъжност във вдастта, дори и като кмет на някое село!

Ти недей да говориш от името на хоарата. На хората им е писнало няколко червени тролове да манипулрат общественото мнение!

А ти недей да наричаш всекиго, чието мнение не ти харесва, червен трол, защото така се вижда, че си кафяв. Демек нацист

Мнението е лично, а не колективно. Или имаш раздвоение на личността?!

Мнението е обобщаващо, но не всекиму е съдено да разбере.

Правителството затваря пазарите, защото хора за Великден ще започнат да си купуват прилепи. Мисля, че идеята е да се направи услуга на големите търговски вериги, които ще продават "българско" производство. А държавата ще изкупи производството на куково лято.

Маската може да е от плат от ПВЦ, от кожа, от автомобилна гума, от ламарина и така нататъче.... Маската може да се носи като закрива устата и носа, като закрива очите, като закрива само изящните линий на брадата, може да се носи в ръка, може да се носи във вътршният джоб на сакото, може да се тегли по пода, може и да не се носи, а да се ползва тази на съседа както стана ясно може с нея да се чистят и очила.

На две снимки го гледам -Този ,маската му все на брадата. А спрял на полето да прави забележка на един циганин -тракторист ,че е без маска . Направиха ни луди : Днес затвориха цветарски сергии на открито -ама утре щели да ги отворят.Като ,че ли Цветница е цяла неделя Днес затвориха пазарите ,ама утре щели да ги отворят и то за три дни. Като ,че ли хората си носят стоката в джобовете .вади-тури,вади-тури.

Аз съм прост и вие сте прости ..всеки ден , по всяко време.

Аз съм прост, защото съм прост, а вие сте прости, защото не ви пука от това.

За циганите ли, Бочко?!

Не само, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО придружена с тениска с лика МУ дето си е признал, че е прост!!!!

Дайте на Кракчанов, че го глобиха, а е без заплата.

И Пеевски няма да откаже.

Не е за вярване как сипе обвинения тоя човек...търговците на пазарите били виновни за затварянето им.Търговецът е сам и е зад щанда си,а тълпите от безгрижно разхождащи се предизвика хаоса,беше видно с просто око.А по каква логика работи фризъорски салон ,а е затворен щанд за цветя на открито?Безумията край нямат.

Да му съберем пари за присаждане, а?

Суджук Паша защо не си е сложил маската плътно върху носа и устата? Такова е нареждането в заповедта на Ананиев. Хайде, 5 бона честитка, Гешев да се самосезира.

300 лева обаче...

нали у нас нямаше бедни!!!!!!

Затвор за предателя!!!

Chefo77

Затвор ли? На площада и с камъни, да разбете, че парите няма да му помогнат там, където отива ...

МОГА ДА КОПАМ .. МОГА И ДА НЕ КОПАМ

Борисов е един от онези майстори-илюзионисти, които се оставят да бъдат носени от течението, като обаче внушават на своята публика, че всъщност гребат срещу течението. Илюзионист ли ? - Аз бих казал - популист и лъжец !!!

Гарантирано работещо, като схемата 60/40!!!

Цветята за кого ще идат, за погребението на умрелите от коронавирус ли?

Конете може да ги ядат.

Само герберите и то ако няма набутан тел в стъблото.

Някой сутринта ме заплю а номера с компенсациите, ха, ха, ха. Този има един финт и винаги с него пробва.

Само че кои ще плати на производителите????.!!!

Аз и ти ще платим поредния масраф на циганите.

Искате, не искате от утре ще ядете само български банани, лимони, папая, портокали, мандарини, маслини и така нататък! А в Любимец да се мобилизират и да започнат да произвеждат дини целогодишно! Няма не може, вожда ще попремести малко Слънцето и готово!

Заради тия тупани български производители ще изхвърлято тонове продукция. А тоя що не си сложи пак маската на очите, така и така не му покрива носа.

Абе, банкякантропът така и не може да вдене как се носи маска, а?! Примерът за една огромна част от най-простотите единици на стадото! Егати!