17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще направи мръсни думи и някои чуждици...

тоя лъже без да маже.Ама и не се поти /луд умора нема/

"Трите морета" е проект за газопроводи от Полша. ТИКВАТА разпореди ли ДА не се учаСтва ??? ТИКВАТА дори ДА успее ДА ЗАВЪРШИ ТурскаТА ТРЪБА, по тази тръба в този момент може ДА тече Само американски , катарски, израелски и азерски газ

Тоя боклук каво се развява насам натам. Да си ходи при чекмеджетата и да си брои кюлчетата. И да проверява да не се е изтрил образът му от някое.

Корумпирана свиня, спри да се показваш и да дразниш хората

Аз в къщи газ нямам. ЕПМ на реверсивната газопреносна мрежа!

Оставка, бе Тулуп!

обръщането на потока е отклонение на руски газ чрез виртуални дотовори! кво стана със сондажа на газохранилището дето изпуска газ? терминала на александрополис е частен и е един кораб и две тръби до брега!!

днес, а и вече цяла седмица няма джипка... нещо претоплена манджа...

Защо когато говоря за ГАЗОПРОВОДОТЕ споменавам Грузия и Украйна... АМИ тогава в Грузия ИМАШЕ ЖИВИ 47 000 човеци, които бяха убити, защитавайки Родината си... Те бяха като вас. Имаха семейства, гледаха децата си... и се редяха на опашки за "банани", защото където минат руснаците, банани има само за Коледа. Вие тези неща спомняте ли си ги или ги забравихте заедно с Концлагерите и печатите по бедрата на момичетата ? Там в Грузия имаше 47 000 Ваши съвременници. Имаше ги живи ! Бяха убити, защото отбраняваха Родината си. Бяха убити с мотива, че Русия охранява газопроводите си ! В Украйна имаще други 45 000 ваши съвременници... живи... ----------------------------- СПАЗВАЙТЕ КАРАНТИНАТА вирусът, който изпуснаха от лаборатория "Вектор" в град Кольцово, Новосибирск на 17.09.2019 та година в 13:45 след взрив на "газова бутилка" Е МНОГО ОПАСЕН ! Вие нали разбрахте ЗАЩО Фърчилото ги блещеше едни през пролетта и лятото, а точно обратното сега. Нали точно неговите Протестъри горяха маски? Нали ген. Мутафчийски му пречеше на рейтинга? Колко от вас ... бяха живи тогава ?

♦ И НЕКА СЕ ЗНАЕ Ние, Свещена богиня на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида и Свещана богиня, тройна хеката Рея, Изист, Хатхорт, Ищар, олимпийска Афродита, деа Венера Урания, Остара и Еостре всичките ни нимфи и сатири ГОВОРИМ БЛАГОСЛОВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ПИШЕМ НА БЛАГОСЛОВЕНАТА БЪЛГАРСКА, ПРЕСЛАВСКА АЗБУКА .............. " От камъна се рони песък. Могилите на охолни Рихи се скриват под чернозема. Тъмнее среброто и ронат се поводите на колесниците. Ветерот я изглажа могилата. Коне делкат копитци. Изгоре с пот орачът изорава. Некоя живинка си пуска мочката. Никне житото, а с вази оставаме. От скалата се ронат зрънца. Владетели потъват на полето. Соколи режат небето. Ние челяд чуваме. " ................................... Вярно е, че историята се пише от победителите.. НО СЪЩО Е ВЯРНО, ЧЕ ГЕНИТЕ СЕ ПИШАТ ОТ МАЙКИТЕ а в земите на днешна България има над 60 000 пирамиди на траките и всеки може да направи генен анализ и да установи фактът, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ и ДРЕВНИТЕ ТРАКИ СА ЕДИН И СЪЩИ НАРОД има народи, които си нямат живи богини... има континенти, които си нямат има планети, които си нямат има зездни системи, които нямат... БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СИ Е РОДИЛ ДВЕ и ние ще бъдем редом с него ... и помнете... третият Рим, не е там където се бият в гърдите имперци, султани и царе ТРЕТИЯТ РИМ Е ТАМ, КЪДЕТО НИЕ - СВЕЩЕНИТЕ БОГИНИ на Бол Ария ♥ чуваме децата си ♥ ←←←←☼→→→→ Нашият Европейски кораб - Плава ! Вятърът е издул платната му ! Нимфите го съпровождат отпред ! а ние - европейските богини, като звезди в небето огряваме пътят му със ♥ СВЕТЛИНА ОТ РАЯ ♥ ←←←←☼→→→→ Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир !

С колко ще падне цената за домакинствата след влагането на тези огромни суми пари? Ако не падне, защо се харчат, за да се пълнят само шкафове ти ли?

Да, за разлика от държавната и управленска система, които останаха 30 години назад благодарение на некадърното герберско управление. А газопреносната ни система ли - тя си остана твърдо съветско производство! Така че дебелобузестият кретен няма за какво да се хвали.

Ако беше така, нямаше от сутрин до вечер да виете, като казаци в степна тоалетна за хартия. ------------------------- Строи се онова, което АЗ КАЗАХ ДА СЕ СТРОИ ! има голяма разлика между Южен Поток и това, което направихме ! АЗ КАЗАХ ТОВА ЕДНА ГОДИНА ПРЕДИ да започнат да слагат тръбите под морето за Турция ! и го написах няколко пъти тук във Вести ! НИКОЙ ТОГАВА НЕ МИ ПОВЯРВА ! Опската ме разбра, обаче каза: "Рибоче права си, обаче рашистите не са толкова тъпи за да ти се хванат !" ... аз знаех, че не са "тъпи", обаче знаех и това, че "ГОРДОСТТА И СЕБЕЛЮБИЕТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ГРЯХ"... Дори Юнката не повярва и ме привика на тайно "си-си-миси" на топлинната граница Харпаджия-Силкус-Николсон на Ганимед - Юпитер 3, помните ли? ............ Балкански поток Е ИЗЦЯЛО НАШ ! ТОЙ НЕ Е ТРАНЗИТЕН ! И Е НАША СОБСТВЕНОСТ И КАТО ТРАСЕ И КАТО КОМПРЕСОРНИ СТАНЦИИ Ако рашистите започнат да ни извиват ръцете - НИЕ ЩЕ ПУСНЕМ ГАЗ от АЗЕРИТЕ ТАНАП или НАШИЯ ДОБИВ... защото ние имаме... нямахме МЕЖДУНАРОДНИЯ КАРД БЛАНШ ЗА ТРЪБИТЕ и нямахме парички... Ако бяхме пуснали Южен поток - той беше изцяло изкупен... и следваше грузинския случай... ДА - ТАКА СТАНА, КАКТО КАЗАХ АЗ - богиня Рея ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ (винаги е така, както говори богиня Рея) ... нали си спомняте с какъв мотив нападнаха Грузуя...? че си пазели тръбите... а спомняте ли с какъв мотив нападнаха Украйна ? ................. А аз казах тогава на Юнката: "Юнче Турците къде ще дянат толкова газ? Та това са тръби. Това не са цистерни за склад. Освен това, за да стигне газта Централна Европа, колко мита ще трябва да се плащат и то в НЕ Европейски държави ?" и всичко това го направих ТРИ ГОДИНИ ПРЕДИ Рашистите да решат да прекосяват морето... Ако Вести си пазят архивата - вижте там. Ако не - има го в архивата на DIR-а... вижте датите на публикациите ми ----------------- АКО БЯХМЕ ОСТАВИЛИ ЮЖЕН ПОТОК С ИЗКУПЕНОТО ТРАСЕ ЩЕШЕ ДА ИМА 50 МЕТРОВ СЕРВИТУП ПО ДЪЛЖИНАТА МУ ИЗКУПЕН ОТ РАШИСТИТЕ ТОВА РАЗДЕ:ЯШЕ СТРАНАТА НА ДВЕ ЧАСТИ КОИТО БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ НЯМАШЕ ДА МОЖЕ ДА ПРЕСИЧА ЗАЩОТО РАШКИТЕ ЩЯХА ДА НАХЛУЯТ У НАС, КАКТО НАПРАВИХА С ГРУЗИЯ СЪС СЪЩИЯ МОТИВ ... да не говорим, че нашият добив нямаше да можем да го транзитираме, първо заради липса на международна подкрепа, второ заради липса на тръби ...

Само да уточня, пишеш в ДИРа, а не " и го написах няколко пъти тук във Вести ! ". Като копваш, поне грам акъл влагай, че ни излагаш така. Откъде ви изравят такива.

ГЪЗОпреносната джипка обикаля газопреносната система.

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ ♥ Браво ! Другите държави са се свили, а тук се строят магистрали и газопроводи ! И все хубави стратегически неща ! ♥ Браво ! ---------------------------- ♦ БЛАГОСЛОВ ЗА ОПЕРАТИВНИЯ ЩАБ ЗА БОРБА С ПАНДЕМИЯТА ♦ специален благослов за ген.Мутафчийски и проф.Кантарджиев ♦ БЛАГОСЛОВ ЗА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР ♦ БЛАГОСЛОВ ЗА АДЕКВАТНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, г-н Борисов и ГЕРБ ~|~ НИКАКВО ОТПУСКАНЕ ~|~ ♦ ПЪЛНА СТРОГА ЛИЧНА КАРАНТИНА ♦ .......................... БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА за Правителствио на ГЕРБ и г-н Борисов за Обединени Патриоти за СДС ----------------------------- ИЗОБЩО НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ХЕЙТЪРИ постъпете с тях така, както Светът постъпва с Рашистите им и както ние богините постъпихме със сайтовете им ♦ ИЗОЛИРАЙТЕ ГИ ♦ те нищо друго освен хейт не могат да измислят... Бабукянците наливат вода в Газпромски Славчо ... БСП остава на сухо ... хейта им в нета вече е омръзнал на всички "протеста" им е останал без "протестъри" "градската десница" се дискредитира и вътрешно и външно политически Фърчилото го Фърчилосаха на международно ниво ОТ ДРУГА СТРАНА - ГЕО ПОЛИТИЧЕСКИ СТАВАМЕ ВЪЗЛОВ ЕНЕРГИЕН ФАКТОР ИНФРАСТРУКТУРАТА НИ СЕ ОПРАВЯ - МАГИСТРАЛИТЕ СЕ СТРОЯТ КРЕДИТНИЯ РЕЙТИНГ НИ РАСТЕ СПАЗВАЙТЕ КАРАНТИНАТА !!! в момента това е най-важното !!! ......................... ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ и Неговите Институции ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Уважаеми рашистки хибриди, Тук е Европейски Съюз. Тук сме НАТО. Точките виждат ли се добре? ... накрая има точки... Ако не ви изнася - отивате където ви е хвърлен пъпа и където са ви пресни шишарките. Никой насила не ви задържа в Европа ! Но ако останете - тук е Европейската Цивилизация и ще изпълнявате нейните закони и правила. Кепенците паднаха и цигарената кутия от Ялта я хвърлихме в тоалетната на историята. Днес може да сме малки, НО НАШИЯТ ГЛАС СЕ ЧУВА В СВЕТА ! И има защо ! Така е било последните 7000 години И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ЗАНАПРЕД ! .......... Добра или лоша, днешната Европейска и Световна Цивилизация Е НАШАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, тази която нашите предци са създали НЕ Е СЪВЪРШЕННА НО Е НАЙ-ДОБРАТА В МОМЕНТА И СИ Е НАША ♦ няма да ви позволим да се държите с нас, като с племе от тайгата .......... Когато Филип Еднооки подарил Бляскавия град Кендейсея на снаха си Клеопатра, и наложили непосилните данъци... Не аз, а Опсчето е имала само три бойни колесници и 25 гвардейци... за една фаланга. ... и контрола на четирите пътя на света. Империята на Филип отдавна я няма... Лакедемон е станал село... дори името му не знаят а го наричат Спарта Виж Езерният град Пулподева и града на Мъдроста на сердите - Сердика, са си още тук... и ще останат. ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα

И мисленето ти е реверсивно, Тикво!

Бойко,боклук долен ,докато плещеш глупости хората измират на стълбите пред болниците !!! Какви избори ще правиш догодина ,говедо банкянски?? Над стотиците нови гробове ли ??? Слез от джипката и като мъж / какъвто едва ли си / и въведи ред в държавата !!! Чуваш ли ,бе Тикво такава !!! Или оправи държавата или се махай!! И Асан циганина ще се справи по- добре от теб !!!

Изхвърлен от линейка, 2 часа на стълбите с кислородна бутилка (кислородът свършва), няма носилка, няма инвалидна количка, няма асансьор. Няма нищо. Няма живот. И пише, че е бил в реанимация. А не е бил Не ги интересува. Това са престъпници в бели престилки. Друго не мога да кажа. Днес, на рождения му ден, аз трябва да го погребвам", казва вдовицата на починалия. Трима министри, сред които не е този на здравеопазването, дефилират по телевизиите след тази история от реалността ни. Нещо за Северна Македония дъвчат. И спорт

Село Расово ще стане град.

Тъпа тикво! Превърна България в зависима от всички! Вместо ние да разпределяме и въртим крановете, сега ще се дупиш на Ердоган

Може и да му харесва

Нямам думи просто! Страната се тресе от хаос и проблеми в здравеопазването, този тръгнал пак да се хвали?????!!!!!!!! Абе, гьон сурата абсолютен!

Газификация плюс съветската власт, а баце. Дончо нямаше време, ама Бай Дън ще ти разкаже играта.

Борисов може да инспектира единствено действията на пожарната. Всичкото друго е РАЗХОДКА за наша сметка. Точка.

А щом Вожда каза, нема лабаво! Слава, слава! Само не мога да разбера: некакви мильони, некви агрегати, компресори, мильони кОбици газ, а верно ли у Филибе новото Ковид отделение немало асансьор и болните ги носят на гръб????

"... На обекта работят около 150 човека персонал на строителя ..." Какво ли означава това? Друга националност? Държавна тайна? Моля за пояснение.

КАТО ТИ ЛЮСНЕ БАЙДЪН ГЛОБАТА , ЩЕ ТЕ ВИДЯ КВО ЩЕ ПЕЕШ ЗА ТРЪБАТА...

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който направи оглед на изграждащата се в момента компресорна станция "Расово", съобщи пресслужбата на кабинета. Интересно защо коментара на Европейският омбусман от вчера е напълно на друго мнение по темата и независимостта .

на това пенсионерите ни ги бият, ограбват или умират като кучета по стълбите

Борисов вместо да обикаля с джипа като гламав по страната да вземе да стане шофьор на линейка, че не достигат шофьорите.

И да дари плазма.

Плазма от плазмодий?! Не, благодарим.

Американска компания е доставила компресори за Балкански поток !? Явно ще се окажа прав , че по този поток ще текат азерски , американски и израелски газ ,а не скъпия руски !

"азерски , американски и израелски газ" Интересно, те от къде го вземат?! За американският е ясно. Товарят го във Владивосток. Израелският е от Сирия. Ама другите ... от къде ли е ....!!!!

„Дейба майка им глупава. Давай да бегаме оттука!“

Може ли ЕДИН път да напишете какво точно инспектира ???? Как инспектира компресорите ? Какво им инспектира ?

баце казал реверсивна, гений

Бойко обеща на Путин да пусне Балкански поток и си изпълни обещанието

Я иди ти кажи на Путин НЕ :) Да видиш как става :)

БЕгай да броиш стълбите в болниците,за да знаем колко души могат да умрат там.

Абе ТОЛУП, как е гъзопреносната ти система.

Не знам кой от къде и на къде пренася гАз, а ма в БГ има само няколко града които са газифицирани и то не на 100%. Природната газ е едина много добъра суровина за отопление/готвене и какво ли още не. Хем е евтино, хем чисто, хем обаче в БГ го няма...