Борисов за приемането в ERM II: Не се радвам, с президента трябваше да сме заедно

Истински щях да бъда щастлив, ако и Румен Радев беше тук, защото това е български успех, заяви премиерът на брифинг в Министерски съвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що не вземеш и да се гръмнеш с твоята идиотска чакалня, кога стана калайджия, кога ти почерня гъза....кога беше комунист , кога стана "демократ"!

Пешо,Пешо Боката отдавна беше в чакалнята, той си е напълнил вече всичките чекмеджета дори и гардеробите с евра и все от тия дето по 500, да не заемат мноиго място. сега е ред и на останалите мутри и чак тогава дързавата. такива като теб много ще има да чакат в чакалнята

Кажете ни в медиите ясно, какви са условията за престоя ни в чакалнята и тези, за да излезем от нея и да влезем в Еврозоната! Промъкват се в медиите условията, под сурдинка, но, никой не смее да ги коментира, защото са такива, че с ръст на БВП, относителна тежест на данъците, инфлация и доходи на населението у нас, които имаме последните години при управлението на ГЕРБ и 50 години да стом в чакалнята не можем да ги изпълним! Освен, ако ни разрешат да представим документи с подправени данни, както някой страни близо до Руската федерация, май направиха! Как в България ще постигнем минимум 70% от средният доход на хората в Еврозоната, което е едно от условията - Никога в обозримо бъдеще! Но, Бойко Борисов му се появиха хематоми по гърдите от биене по тях, за това влизане в чакалнята! Пореден случай, когато нещо, което практически носи само нови задължения за страната се представя за огромен успех!

prost narod,slaba darjava!ia ne sakam da sam dobre,sakam komchiata da e zle!tova sme bulgarite!chetete istoriata i chte razberete,kakbo sa kazvali chujdencite prez vekovete!kakvo vi e vinoven Boiko?!Marzeliv narod!PFU!

И аз не се радвам. Ама въобще не се радвам. Значи ти досега си живял в черна Държава? Какво значи бели Държави? Вместо да си имаме наша ние се хвалим с чуждите. Стига вече! Народа е този, който ще каже какво да става а не ти. Народа е този, който може да оправи България, а не ти. Ходи си в чакалнята и си чакай схемите. Нали искаш само пари. Вземи ги и се махай. Пак ще се оправим и пак ще сме добре. Яд ли те е?

stanka.j@

Заягливо и дребнаво! Тук става въпрос за България! И Борисов трябва да се отегли!Но той си е виновен! НЕГОВОТО ,,АЗ...аз...аз" и глаголите в 1л ед.ч. ,, дадох ви, построих ви, направх това и това" дразнят всеки българин!

той сам си каза, че е прост и му е лесно, но също каза, че на простия трябва кур да му се набие и сега чакаме да видим как ще го поеме!

..... евро , долари, донги ако щете да въведем, докато Боко е на власт няма оправия! От Брюксел му бутат едно рамо сега с ЕРМ2, защото след Брекзит ги тресе яко да не последва и някой друг екзит, пък те май не са много на ясно със ситуацията у нас , изглежда. Но само на малоумните у нас май не е ясно, че с евро без евро , БОКо ТРЯбва ДА СЕ МАХА .. от властта!

Влизането в евро зоната ще бъде положително за всички който имат много пари. За тези който имат малко или николко всичко ще поскъпне най - малко два пъти. Другото страшно нещо което ще се случи е, че дребният бизнес и част от средният ще изчезнат завинаги. Защо няма да могат да се конкурират с едрият такъв.

Да, такъв герой е Горанов, че нямам думи. Обирджия, който обра народда с подкрепата на Бойко. И стига с тези глушпости за ртазрастващата пандемия. Няма да можете да се приклриете с нея и да не затворите устата с китайските маски.

Тоя мушмурок се сеща за единение само като му припари на тъпата кратуна.Той дал това ,той дал онова.Интересното е ,че има още тъпанари които вярват на един завършен простак.

яко се е паникьосал. И гледа да замаже положението по инструкциите отвъд океана.

Ми той и Радев не се радва, нали точно тази му беше мисята, за която МАскава го назначи за президент да саботира с всички прийоми приемането на еврото. Е, пореден провал и скоро мАсква ще го уволни :-)

Освен на около 5000 души олигархия, на никой не му пука за Еврозоната. Но за повече от 1 млн. им пука за Шенген защото висят с часове по границите с Гърция и Румъния.

и още по криво ще ти стане като те изгонят а тогава що ще чиниш бе тикво изкуфяла да те еба в пожарникаро

Доста държави са по-напред от нас. Чехия, Полша, Унгария, Румъния. Те въведоха ли вече еврото, в чакалнята ли са и какви намерения имат? Ние изпреварихме ли ги, или продължаваме затъването?

Посочените държави имат силни ИКОНОМИКИ и най-вече ПРОИЗВОДСТВО. От него идва приндената стойност. Ние нямаме почти нищо -малко производство и много ТЪРГОВИЯ - НАТИ ЕЙ ТИ. Нищо нямаме и затова се продаваме .

Кухият Тулуп никога, ама никога не е искал да бъде заедно с Този - (Радев), който направи за смях Ц.Цачева на Президентските избори. Както винаги Тулупа днес говори едно - утре друго !! България се оказа болният човек на Европа. Начело на правителството - един дебелогъз и нагъл селски бандит. Отговорът на въпросите "Кой е виновен?" и "Какво да се прави?" е прост и страшен. Отговорът е, че държавата на мафията трябва да бъде убита, колкото се може по-бързо, за да не убие нас !! От 30 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години...ОСТАВЯМ ВИ ДА ПРЕЦЕНИТЕ САМИ ЧИЯ СТРАНА ЩЕ ПОДКРЕПИТЕ НА ТЕЗИ СТАЧКИ ?!

я още по тъжничка Физиомутра, а-а-ха да ти се вържем...

ЕЦБ много лесно може да смаже мераците за крадене на мафиотите от снимката, като въведе електронно евро и извади от обращение хартиеното такова! Тогава евраците на тиквата от чекмеджето ще може да си ги ползва само като тоалетна хартия. Крайно време е да бъдат премахнати и търговските банки, защото са излишни. Всеки европейски гражданин да има само една електронна сметка в ЕСБ и така ще бъде сложен край на корупцията, сивата икономика и кражбите на обществени средства!!!

Президента няма чекмеджета пълни с евраци и затова няма как да стой на една маса с МАФИОТИ!!!

Браво

Не всяко нещо с големи бузи е лице /китайска поговорка/

С това губим и последнана си малка независимост. Горанов не казва, че Бг ще е задължена да помага на закъсали като Гърция, която обаче има няколко пъти по-висок жизнен стандарт. Така се обричаме вечно да сме най-бедните, евтина работна ръка и погранично население.ОСТАВКА!

Ще станеме клошари като при мангала Костов през 97 - деноминацията на лева - махането на трите нули, но тук ще се дели на 2 - клошарска пенсия от 136-150лв ше стане 75 евро , тавана на пенсията 1200лв - ще стане 600 евро, минималната заплата 600 лв - 300евро = цените 1лв хляб -1евро хляб

нещо избягвате темата с пакета 'Мобилност" който проспахте и който ще навреди на хиляди български семейства ! А и тази "чакалня" не е все още нищо, не го сравнявайте с влизането в ЕС и НАТО, а между другото и европейските лидери не обичат някой да ги ебе с 200, това го обичат сами циганките по магистралните отбивки, европейските лидери със сигурност като добрата жена-обичат продължително, с усещане кога трябва тврдо, кога нежно, с изненади........, а ти баце изстрелваш "гумените патрони" с "двеста" и после меката кожа виси и се клати безпомощно. За добрия секс е нужно чувство и усещане, както и твърд инструментариум, високите скорости баце ги остави за момемнтите когато самодоволно кръжиш с джипката из строителните обекти, а тези с теб изчисляват с калкулаторите, какви ще са постъпленията в чекмеджето! Подцени народа, самозабрави се, сега трудно ще извадиш нещо от ръкава, той ще се окаже като по-горе споменатата кожа-празен и виси безпомощно! Айде със здраве поне.

"Аршинът за всички е еднакъв". - смях в залата! А недосегаемите Пеевски, Доган и тути кванти? На Борисов не му пожелавам да го сполети съдбата на Стамболийски и оранжевата му гвардия, но да не пропусне момента, в който може да се оттегли, защото се чува зловещо клокочене...

прислужниците на властта!

прислужниците на властта на мафията!

подкрепи българската мафия!

Да е питал народа дали иска в еврозоната. Ни иска никой, всичко ще се увеличи двойно, доходите ще намалеят още, но за тулупите в парламента ще има повече за ' усвояване

Лицемер!

По думите на Борисов, когато си член на банковия съюз, където са всички "бели държави".......... Сега ще го обвинят в расизъм.

Не се радвам и аз. Така най-после ще успеете да прилапате и блокираните в БНБ суми, които са гаранция за стабилността на борда. А толупите на снимката ще обяснят ли на Брюксел пенсиите от 150 евро?

Този е Пътник ,моли за милост ! Кой ти разреши да вкарваш България в Еврозоната точно сега ? Кой ? Оставка и в СЦЗ !

Пита ли Българския Народ дали иска да е в Еврозоната ??? Личи си , че си Назначен Борисов да Унищожиш България и Вчера Българския Народ те УВОЛНИ ! Никакъв Мир , шкафчетата с евра не могат да умилостивят Българския Народ омърсен от един противен Премиер ! Оставка , за да не се пролее кръв на ПРОТЕСТИРАЩИ !

Страха от Служебен кабинет , плаши Тулупа и иска мир ! Няма Мир ! Оставка Боклуци ! Президента е Народен Герой , а ти си Миризлив герой , изцапа ли памперсите Борисов ?

Айде сега Народен герой поспри се малко. Пак спасител!!`(поробител)

Г.за си с рози накичи, че е посран да не личи....

Какво значение има ЕРМ ,когато си yнищожил цяла нация?

Никога няма да бъдете заедно ! Защо няма да бъдете заедно , защото той не колекционира шкафчета с евро и кюлчета злато и не е Доганова Подлога !

Да не идализираме президента предварително...!

А премиера що го идеализирате? В ГЕРБ е по-зле от Сталинска Русия с тоя култ към личността.

Президента обслужва чужди интереси и тези на Божков и няма принос за приемането ни в чакалнята на еврозоната.

Българите не искат на този етап Евро , Тиквите искат да откраднат сума от 6 милиарда евро ! Много си тъп Боклук че да ти обяснявам , гледай Албанката !

това ли ви е на вас светлото бъдеще, а.......крадци долни!

на мене ERM 2, то за вас ще е добре, защото много крадете!

Приятелю имаш ли основно образование?

Мутрата протрива ръце, охааа резерва ми падна в крадливите ръчички. Става дума за 56 мил. лева гарантиращи Борда при сегашният курс. Ще има период от време в който Комсомолеца на ДПС Владито Горанов и ББ , ще могат да разполагат с него, разбирайте да потопят лапи в меда. Колко, ще откраднат , ще се разбере, когато се види колко пари са стигнали във Франкфурт. Ако сумата е по малка съответно и курса ще е завишен. Горанов не спомена при какъв курс, ще влезем. Което също е притеснително, защото ако не е 2 лв за Евро, ще е с 15 % по голям съответно, ще обеднеем с 15%, за един ден. С други думи връщат ни години назад.

Защо след като не разбирате от финанси - валутен борд, валутен курс, Евро зона, Европейска централна банка, се чувствате длъжен да пишете глупости ? Приемането в еврозоната означава допълнителен контрол , инвестиции и увеличаване на доходите. Години назад, за сега са ни връщали само управления на БСП.

Защото чета специалисти по въпроса и се смея на глупостите на ББ. Ти не си стършел а търтей на Боковата маса.

" сладурчета", и вашия ред идва вече, бедния народ няма да ви търпи повече да лапате, а те да гладуват!

е за богатите като вас, но станали богати за сметка на избирателите си.....но нали знаете че на всеки му идва Коледата!

До вчера бяхме тулупи, днес искаш да сме единни, да сме заедно? No sir, ще бъдете заедно с Доган, Пеевски, Гешев и Горанов, ако искате може и в една килия да цакате карти, ти и Каскета срещу Сопола и Прасчо, а Горанчо ще е писар.

Аз искам и казвам благодаря на Бойко Борисов че сме на прага на еврозоната !

Двама малоумници и крадци! Оставка и съд!!!

А аз ви казвам, че вече сме приети в еврозоната! Защо имам усещането, че не сме в чакалнята, че даже и пред вратата на чакалнята не сме! Прилича ми на пореден трик, целящ заблуда на обществото и измъкване от положение. Нека ЕС да изпрати официален документ, който да го докаже, Освен това, не е ли редно да не се прескача за пореден път мнението на българските граждани - както винаги, продължават да ни броят за овце,

Европа е с таз, която е на власт! С приемането на България в ерм2 тя каза на хората тук нещо много важно. Вместо да доубие добре организираната му престъпна група на място и с тайминг тя кязя: Това е нашия човек. с него си делиме еврофондовете, печалбите, сладкия живот. А ви връщаме сладки приказки за светлото бъдеще и нагло ви се подиграваме чрез ежедневните му прости приказки. ОК. Айде да не ни приказват повече. Делата са ного по-силни от думите. А те ме убедиха, че ако Боеко е мутролигарх и техното момче за всичко на територията, те са направо Борджиите. И треперат от страх да подкрепът некой достоен В НАШТЕ ОЧИ, да не земе да им огласи заповедите, кражбите и далаверите. ОТВРАТЕН СЪМ БЕ. А, ДА, ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА ГРЕШНАТА ПРОГНОЗА.... ама това обяснява защо съм фалирал 3 пъти на фондовата борса и не станах милионер от финансови опарации.

умираш от кеф, европа ти осигури чатал и памук за мадурките.....

Какво го грее обикновеният човек , след като една стотинка не достига до него ,във най-добрия случай 70% процента е открадено !

Тиквата иска примирие. Този тулуп действително е много страхлив и подъл тип. Този път - никакъв компромис.

аз виждам как носа на премиера се удължава, ама много се удължава, докъде ще стигне не се знае, знае се само ,че това е резултат от опашатите неистини, които произнася, като настоящата например, би бил щастлив вероятно ако можеше да сипе за Президент Радев още дълго време простотии, да дава указания как да бъде дискриминиран, комичен и т.д., ама вола рий единстено на гърба си, сам се докара до оставка и да я подава, щото тогава ще има ръченици, хора и веселие, българскят му успех се състои в "Аз казах, разпоредил съм се,наредих или колко пари ви трябват....за всеки мандат има край,оставка и само оставка

Сикаджията го боляло, че някой го нарича мутра? Е това ако не е нахалство, тури му блажен вестник!

Приемат ни в чакалнятя, а знаят ли какво има в спалнята ?

В спалнята има нощно шкафче, в чекмеджето пачки, отгоре лубриканти, пистолета го няма