17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука е само трол на комундетата, на баце тролта не е видела статията. Иначе по темата. Проекта е страхотен, да засилят транспорта на исток по оста севр-юг, много куца. Само не мога да разбера, как държавите ще инвестират 130млд Евро в дигитална инфрастуктура, като държавни субекти? Сигурно ще турат няколко PVC тръби до газовите такива, та телекомите да си мушкат оптиките в тях, ама чак пък 130млд малко е доста пресилено.

След вчерашния погром организиран по твоя заповед от герберските ти биячи, освен незабавна оставка те чака и съд за нарушаване правата на гражданите, побой и насилие върху беззащитни, малолетни, деца и жени. Оставка мутро!

трите морета отдавна ни ги орязаха заради такива като теб некадърни продажни боклуци

Нека тиквата да постои още 2 месеца поне премиер. Да видят тези дето го избираха няколко пъти за какво недоразумение са си дали гласа. И когато вече цялата държава се срине и я затворим да видим кой ще им е виновен.

Ще си виновен ти и малоумниците, като теб.

В какво участваш бе тиквеник? Ти вече си история, но и от историята трябва да те заличат, че да не учат след години децата за геноцида на борисов

Съвсем е изключил! Не знае къде се намира и какво се случва край него!

Боклук долен- подавай остава. Трябва да бъдеш съден!

Тоя беше много загрижен за Беларус и щеше да иска санкции за Лукашенко. Кьорав ли е да види какво има под прозореца му? Оставка, бе!

Този екземпляр явно иска да вдигне народът на революция.

Държавата гори, тоя се разхожда да харчи пари. За 20 милиона е хукнал, нищо, че са им джобни на тия мафиоти, само и само да не е тук и да избягва проблема, който сам създаде.

Пълен крах на мутрокомунистическия режим на Борисов. Незабавна оставка психопат.

върви с двеста, а дебилите си правят Велико болшевишко посрание.

Браво на интелигентните млади хора! И Борисов и Гешев ще си тръгнат, точно заради борбеността на младите българи. Гербавата простотия е обречена.

Малоумнико, изобщо не ни занимавай, a хвърляй оставка! Що за наглост!

къде се криеме, в чужбина ли избягахме? подайте му оставката, той е ненормален

Защо не слезе долу да обясни на хората какво мисли

А инициатива " България на три морета " кога?

Всички тирани си приличат. И си отиват по един и същ начин. Господ може да ви позабави, но няма как да ви забрави.

В новата ви конституция , да не напишете България на три морета ?

ББ душа ти падна по-долу и от оня мушмул Орешарски.

СМЪРТ ЗА СИКАДЖИЙСКАТА МУТРА БОРИСОВ!

е опасен за държавата и основен подстрекател, скрит в бункера. Оставка.

На следващите избори - САМО ГЕРБ !

Вече останахте само познати и роднини.

САмо ти ли не разбра, бе?! Вече сте седемосми. :)))))))))

По-ясно ли става сега чии са презрението и високомерието към народа? Ето това е демонстрацията им. Сега, този индивид, който си позволява да неглижира десетки хиляди протестиращи сънародници и милиони подкрепящи ги от домовете си, е някакъв г-н Никой, разбира се. Човечец, култивиран от Пеевските медии и ПИК, момче за черни интернет поръчки. Но тонът на казаното от него е такъв, защото самото партийно ръководство на ГЕРБ ненавижда хората и това се предава надолу към редовите им фронтоваци. Нали сте виждали парвенюта? Те няма да оценят, че са се обогатили благодарение на измами или слугинаж. Те единствено ще се тупат в гърдите, че имат пари и имоти, сякаш притежанието на пари и имоти само по себе си е някаква добродетел, независимо как са придобити. Е, това е ГЕРБ.

бащицата пак развързал кесията пълна с НАШИТЕ пари

Боко Тиквата освен прост се оказа и кръвожаден, окървави протеста! ОСТАВКА, СЪД и ЗАТВОР за престъпниците от ГЕРБ!

Вече низостта му е изписана на лицето... вгледайте се и вижте най-отвратителния крадец и предател български, който изобщо някога е съществувал...

Ще кажа нещо очевидно. Нищо ново под слънцето, нищо, което вече не знаем. Универсална истина, която няма нужда да се казва. Или поне не би трябвало, ама ето ни днес тук. Момчето си отива, кабинетът на Борисов ще си подаде оставката – това е напълно неизбежно. Ще се случи до края на деня или в следващите няколко дни. Ако не се случи, можем спокойно да приемем, че управляващите казват пред обществото, че ние вече не живеем в демократична република. Не искам да казвам това обаче. Искам да кажа, че това, което се случва в „Триъгълника на властта” днес го усещам като сън. Толкова е абсурдно и скандално, че част от моя мозък отказва да го повярва. Не говоря за хората, които протестират, разбира се, говоря за това, че властта си позволява крайната наглост да заседава в подобни условия. Да се провежда парламентарно заседание под звуците на улицата, която иска оставка вече не така спокойно няма нищо общо с демокрация. А да го правиш, докато съгражданите ти са пръскани със сълзотворен газ или натъпквани в полицейски микробуси, а полицаите на държавата ти са замеряни с бали сено, бутилки и павета е срамно. Срамно е също да ги задължиш да те пазят, за да можеш да вършиш неща, които всички хора отвън ясно ти казват, че не искат да вършиш. Срамно е и да оставиш гражданите да се спречкват едни с други вече максимално изнервени от отказа ти да ги чуеш. Това, което казвам е толкова универсално, че за мен дори няма значение дали подкрепяме исканията на протеста или не - щом толкова очевидно тотално и с лека ръка се отхвърлят основни принципи на достойнството и демокрацията, е крайно наложително правителството да прекрати работата си. Толкова е универсално, че няма значение дали съм журналист или не съм, защото съм първо гражданин и на мен също страшно много ми писна. Днес нещата няма да се разминат. Гражданите просто няма да се приберат вкъщи без нещо да се случи. Хората не са излезли да си правят пого с полицията, те чакат да се приключва с цинизма към тях. И така, казах очевидното, чак клиширано, сега е време да подадете оставки.

бойко излез от землянката и се покажи пред хората !!!

каквото и да правиш, ТИ НЯМА ПОВЕЧЕ да управляваш. СЕГА ТРЯБВА ДА СИ ТУК и СМИРЕНО ДА ПОДАДЕШ оставка! Такова 160-килограмово туловище, а страхлив като мишка! БЪРЗО ТУК И ОСТАВКА заедно с каскетлията невнятен.

Странно е защо не се коментира същността на инициативата Три морета .Както в сайта на МВнР ,така и от г-н Борисов в типичния стил се приказват фантасмагории,като се слага ударение на перспективата,че в небето на Бългия вече ще има само розови облаци -и то само срещу 20 млевро!А тази инициатива е за това ,да бъде създаден санитарен кордон спрямо Русия от Балтийско до Адриатическо море .и инициатор на това са прибалтийските държави+Полша.А защо и кой стои зад това -риторичен въпрос!А икономическото и политическо съдържание на тази инициатива е близко до нулата - хайде погледнете списъка на участниците и ми кажете в какво са общите им интереси и какво биха могли да правят заедно даже под калпака на ЕС!?Единственото нещо ,което може да ни се случи е влошаване отношенията с Русия,всички въпроси да се решават от Германия и Франция,те ще гребат с големия черпак каймака от икономическите връзки ,а на тия от Трите морета може велиокдушно и по усмотрение от време на време да се дава да облизват лъжицата!

Морето можеш ли да вкараш в чекмеджето?

все евра и кюлчета са му простата глава. не се наядоха с шопара бе...

Искам и поне на един океан.

Борисов, глух ли си, сляп ли си или ментално увреден, че не разбираш какво туи се казва?

Борисов e пред края на шоуто си! Оставка, мутро!

Всъщност той с неявяването си в Парламента/на който е подотчетен/ днес на практика подаде фактическа ОСТАВКА ! МЕДИИТЕ ДОРИ МОГАТ ДА ГО ОТРАЗЯТ като новина.

Борисов, не разбира ли, че е време да си ходи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За какви проекти бълнува! стига ти вече, човече!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Смърт на фашизма ! Свобода на народа ! Сега и завинаги !

Само какви мискинлъци вършат социалфашистките мутри на властта в провинцията безнакаано.

Лудия Борисов да бъде отстранен.

А защо милиони българи смятат,че участваш с нашите пари в инициативата"Три нощни шкафчета"!?

Демек къщи на три морета? Барселона, Гърция и Бг вероятно?

БОКО ВЪН БОКО ВЪН.......СТИГА КЛАТИ НАРОДАААААААА

Тоя неграмотен тапир пак се е скрил в някое мазе.

Къде си бе, ТУЛУП? Късе де скри от хората МИШОК с мишоците? ШУБЕ ТЕ ГОНИ. НИКЪДЕ НЕ МОЖЕШ да избягаш. С тази корпулентна фигура като цацата, ПееФЭски, ГешеФт и др. си ОТНСЯКЪДЕ виден. Идва ти времето. С шубето да не се покажеш само си натрупваш още повече омраза. АРЕ, идвай, ще те ебаваме по дупарата с 200, както ти обещаваш на други. Тук е и вторята проста къдржалийска пУтка. АЙДЕ "Юнако", ела тук. Ще изпратим снимки на внуците ти да те видят що за мъж, щоза култура, що зза държавност показваш. За мис кюлоти в Барселона този път няма да те питаме. Там имат думата испанците.

..май в инициативата ТРИ ТОРБЕТА. Простак

Абе аз пак да попитам... Белким някой знае... Къде е Бойко? Техните го търсят да го бият...

В някоя миша дупка,естествено.

Тоя не може да намери на картата тези три морета, тръгнал да договаря. Пак някаква глупост ще сътвори. Както всичко досега.

Какво е това "карта"?

Гласувайте за ДОСТ!

10,9,8,7,6,5...........