Борисов: София вече е с най-висок кредитен рейтинг на Балканите

"Ще слушам критиците ни, чак когато докарат такъв рейтинг на държавата и столицата", заяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Два броя и.....ти!

"такъв рейтинг" ? то по надолу само с яко копане може да стигнем!

Ти кажи кога ще има вода в Перник мани тези класации.

Абе тоя е луд бе!

Тикво вдигат ни рейтигът въпроки вас.

Догодина ще видиш рейтинга къде ще е тикво. Фалитите не почнаха още тази година, щото бързате да преперете и последните пари. Със СТОИТЕЛСТВО!!!

Нещастник, имаш късмет, че народа ти страхлив и беден, иначе ще ви обесят в София ако бяхме нормална нация! Деба и боклуците нагли.

Гърция с нейния дълг от 180% от БВП има същия кредитен рейтинг, за информация на Боку. Иначе нашето място е ясно: все по-последни в ЕС, като единствената ни надежда това да се промени - приемането на Македония - се изпари, заедно с фанфарите покрай прочутото ни европредседателство, което се оказа едно голямо харчене на народна пара за НИЩО!

Тия рейтинги си ги заврете някъде, а кажете защо България е най-бедната, най-корумпираната, най-мръсната и най-тоталитарната държава в Европа?! До тук я докарахте през 10 годишното си управление!

А инвеститори, Йок!

Къв толкова ни е рейтинга.. Независимо от плюсове, минуси, или квито щете разширения, приложения слид ВВВ.. Превода си е БОКЛУК, БОКЛУК, БОКЛУК.. И в последната си "класация" взели, че ни обявили от боклук дето не може да си плаща, вече в - боклук, който може да си плаща.. За кандидатите да ни дават тоз новио заем от 2 милиарда, дет си си заплюл в бюджет 2020..

Паталогичен ЛЪЖЕЦ имай малко срам от ХОРАТА Те те са балами мисли за БЪЛГАРИЯ стига с тия рейтинги

Бат Боеко, а кво стана с еврото бе? Нали юли месец влизахме в чакалнята?

Н А Р Ц И С !

Банкянският Самохвалко, Идолът на простите, пак се появи и започна да плещи малоумните си глупости на килограм.

що за София пропускате - да поддържа високото ниво на собствени приходи С НОВИ ПО-ВИСОКИ данъци..

Нагло копеуе. Какъв рейтинг бре, тиквоч. Тоя платен рейтинг не важи..

КАТО ЧЕТА... МНОГО ТЕ ОБИЧАТ ХОРАТА ,БЕ БОЙКО...

Добро утро, Енвер Ходжа!

Така е, София централизирано прибира всички пари и се развива за сметка на периферията. Я да видим какви са пътищата към съседните населени места на 15км от центъра. Какъв е транспорта до тях. Имат ли канализация или само 30 годишни брадясали обещания за такава. Това също е Столична община.

И какъв точно рейтинг ? България - най-бедната държава, с най-висока смъртност и с най-крадливи политици, а София - най-грозният и мръсен град, с кметица Безлична женица, която не знае за какво е там

„Като се говори бавно, разбирам какво се казва, но на тези, които искат да ме чуят, ще кажа: „Чуя ли „ Congratulations, Borisov”, не слушам нататък”.

Май ни изгониха и от чакалнята и сега сме на улицата!

Браво баце, браво СИК и ВИС! Повишавай рейтингите и продължавай да освинваш и бетонираш града. Нека едно дръвче да не остане!

Да го слушаш си е направо здравословно, не мога да спра да се смея от 10 минути!!!

S&P - същите тези, дето даваха високи кредитни рейтинги през 2007-2008, а пък то се сринаха всички, на които тия даваха високи рейтинги. Само се чудя защо никой не им потърси отговорност?!? И сега на тия, оцапаните отзад, трябва да им се вярва?

Не слушай критиците. А освен това тук е рай, извън границите на България живеят само канибали, които гладуват и изяждат всеки, който е напуснал България. Разбира се няма нито една друга държава, която да има някакъв икономически ръст навякъде е мизерия, криза и престъпност. Някой може ли да ми каже една основателна причина детето ми да остане в България?

250 милиона за 5-6 километра от кръговото на Южната дъга до Младост!

Добре действа и на перисталтиката

"Узмите си БОКо... Ебем ти фордо, Лордо"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Няма такъв боклук

То си личи, че не ги слушате... ако за момент си изкарате главата от задника ще видите, че съветниците ви лъжат и че са тежко корумпирани

1,2 млн българи под границата на бедността. Мизерен достъп до здравеопазване и непосилно заплащане от всеки който се нуждае от материали като стави,импланти и други материали.Са сърдечните операции даже не се отваря дума. Висок рейтинг на база на мизерстващаогромна част от населението. Ако това се неглижира от световните рейтингови агенции.....Господ да ни пази!

Къв рейтинг, кви 5 лева ? 70% от работещите Българи се чудят как да вържат двата, края, здравеопазването е трагедия, образованието-провал, корупция -дал Господ, алчни паразити в Парламента и по етажите на властта, строителство-едноднека......и т.н.

Наистина щеше да е много смешно, ако не беше толкова тъжно!

Какъв рейтинг бе??? Я се разходи по някоя от уличките само на метри от Министерски Съвет и президентството и пробвай да прескачаш локвите и дупките в разбития тротоар. Подобни улици могат да се видят само в държави от 3-тия свят, не в “европейска столица”!!!

Е щом е вдигнат рейтинга Винету може да тегли кредити.

Тоя що се радва толкова на рейтинга? Да не е намислил да тегли още заеми? Нали се снима вече с Тръмп? И друго: рейтингите отдавна нямат особено значение - откак централните банки решиха да практикуват количествени облекчения и печатане на пари, лихвите се определят по други механизми.

разликата между Бойко и Плевналиев е само в килограмите

Боцее,стига я тика таз Фандъкова,да я гледаме на картинка.Рейтингът й няма да се вдигне от това.По-добре да отива да върши нещо полезно,че хич я няма."Най -умното",което е измислила е вдигане на данъците.Това й сваля подкрепата.

Като чуя Хърсев да коментира нещо, както и Хампарцумян, Михаил Константинов или Владо Каролев и си формирам мнение коренно противоположно на чутото.

рейтингът е нещо, което се докарва в кабинети....... може още утре да го ДОКАРАТ и критиците. Виж, усещането за живот и приатност - това го вижда секи. или го има или го нема. В момента е разруха.

така си е

Кво приказва , не се разбира, а кво правят с милиардите в общината още по- малко се разбира

На хартия България не е толкова зле, но защо ли няма българин, който поне веднъж на ден да не псува някоя институция, система или държавата като цяло. Всеки досег с нещо държавно или общинско е готово да накара човек да емигрира. Явно "успехите" на Борисов хората нещо не ги усещат и не ги харесват. Този не разбра ли, че успеха му е 3 на релси с тенденция надолу и единствената причина все още да е на власт е, че останалите са двойкаджии, а не защото той е добър.

Видя се колко е рейтинга на ГЕРБ и на Фандъкова - за нея гласуваха 8%. Добре че беше ниската избирателна активност и Десните роми за да топли още един мандат Кметския стол в нищонеправене и крадене.

Рейтингът ти, смешко, се измерва в Емиграция и Изборна активност. Първото огромно второто нищожно... Точно както съответно корупцията и потенциала на управлението ви...

Най-обича да го хвалят чуждите, да го галят по главата, да го прегръщат. Тоз рейтинг ми се струва лекинко поукрасен и изкуствено натъкмен, ама да се радва момчето и да се самоизтъква. В кой свят живее, не знам. И пак се отнася към критиците с пренебрежение, такъв му е стилът, вожда е божествен, другите не стават.

Azzzzzzz

абе пенсията е 200 лв.. минимлната заплата под 500... какви рейтинги и какво тая тиква обяснва, че живеем добре, избрани живеят и имат частни асаньории, а другите да си гледат работа...ама пак го изберете

Хората са недоволни и го псуват, а той за рейтинги говори. Трябва да си пълен идиот за да не го разбираш.