Борисов се срещна с лидерите на "пестеливата четворка": какво им каза

Премиерът на България подкрепи обвързването на еврофондовете за подкрепа със спазването на върховенството на закона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв срам и позор е тоя боздуган! Нищо чудно, че в ЕС гледат на нас, като на тъмни диви балкански субекти!

Тулупът е пестелив и как няма да е - нали е за сметка на народа му! Нещастник!... На чужд гръб и сто тояги са малко... Изобщо, защо е там? Вместо да се бори за всеки цент, който България може да получи безвъзмездно, тоя шлангаджия подвива опашка точно пред тези, които се опитват да орежат помощите и да ни прецакат, колкото може повече...

и му наредиха да спазва Върховенството на закона.Борисов козирува и по свой обичай обещал на всеки от "пестеливата четворка " пари и кюлчета злато от шкафчето в личните им сметки,само да го оставят да прави каквото си иска в държавата си.Защото тя е негова,нали така.

ти си едно голямо фалшименто

Тук ядАхме ..ъъ.. тортаа.. САхер!

Съмнявам се, че е разговарял с тях! :) Въбще не знае, защо е там

Ходи за да се снима и да показва снимките в БГ, дано се върже някой.

Какво им каза - е че как какво , че ще яде торта САХАР. И те го разбраха. Срам няма. Палячо

Гледа в нищото и не знае какво се случва около него! А може би през прозореца се чува " ОСТАВКА" ?!?

само в празната ти кратуна

Пак ли е евал с 200?

lu4ka

На какъв език е разговарял?

На Караянчева гениталиите ли са обсъждали?

Това са едни от най-тъжните снимки за българската демокрация.

теа смешници от четворката, тръгнали пред Чекмеджебабаит на спестовници да се правят......

Ама кто не му напълнят там чекмеджето, тук ще се пънем да не е празно.

На какъв език си говори тулупа с четворката? Тиквата да говори за върховенство на закона е пълна шизофрения! Срам ме като българи от този тъпанар! ОСТАВКА!

Обичам те - такъв Бойко, - мълчалив, мрачен и загадъчен!

Загрижен за бъдещето на народа си и Европа. А и неизвестното в разговорите на неразбираем език сигурно го плаши повече.

Какво ли е да стоиш на маса с още 5 човека, които разговарят помежду си и ти да не разбираш какво си говорят?

на първо четене да му дадат некоя пачка джобни да се успокои човека ...

Този подлец и подмазвач е готов на всичко само да му пуснат кинти да лапа.

Браво, на фотографа, снимката кърти мифки!! ;) Бойко гледа като Лошо като Mутра!!!;))

А сигурно ли е, че той е разбрал за какво става въпрос? Питали ли са го, дали пак не се готви да ги . . . с двеста? Питали ли са го с какъв мандат е тръгнал от България? Нещо за простотията му, обсъдили ли са?

питали са го, но той не е разбрал какво му говорят и е казал булгар, подарил им е мускалчета с розово масло и като се прибере ще каже че ги е . . . с 200, ще каже че каквито пари ни определят е понеже са го галили папи по главата и е само негова заслуга, че трябва да си траем и да не искаме промяна, че само той може да ни "спаси и оправи в такава криза", че държавата се крепи на него, после ще си легне напреко на леглото, а патлака ще е до главата му, това ако не е мутра не знам кое е, ако сте забелязали в последните години се загубиха мутрите, няма войни за разпрделяне на територия, няма проблеми, питали ли сте се защо, не е заради върховенството на закона, а защото едните мутри завладяха държавата и я използват за да се разправят с другите, и го правят много добре, вземат им бизнеса, тотално ги разнищиха, прав е Божков като казва че сега мутрите не идват с бухалки, а с прокуратура, данъчни и полиция, не ми е мъчно за него, проблемът е в начина по който се прави и че не е върховен закона, от друга страна закона се пише от хора, а тези в парламента са същите и няма да напишат закон за благото на хората, а за тяхното благо, винаги съм си мислил че хората са били луди след освобождението да ходят да си търсят цар по Европа, сега ги разбрах защо са го правили

"Какво им е казал ...." - Казл им е че го виждат за последно , какво друго ?!

Бойко , направете си снимки , че това май ще ти е за последно - Да си ги имаш за спомен !!!

Срам ме от този австралопитек

И как точно обосноваваш пред другите Европейци в Брюксел " Върховенството на закона " в България , след като ТИ ЛИЧНО назначи за посланник във Валенсия , ВИСШ ЧИНОВНИК УЛИЧЕН в ЯВНА КОРУПЦИЯ , на който ОТГОВОРНОСТТА беше именно БОРБАТА с КОРУПЦИЯТА , за да го СПАСИШ от " ВЪРХОВЕНСТВОТО на ЗАКОНА " - А Борисов , обясни ни на нас нещо за "ЗАКОНИТЕ В БГ " ??!! Как им обясняваш за закони , когато в България РЕЦИДИВИСТИТЕ се подпомагат от служители на реда и политите ?!

Върховенство на закона е много относително и разтегливо понятие. Народният съд навремето не е бил оспорван от никой. А в днешно време западните демокрации също вървят по допирателната на идеологическото противопоставяне с традиционните схващания отричащи гей бракове, сексуално обучение на деца, истанбулска конвенция, осиновяване на деца от ЛГБТ, приемане, изхранване и протекция на бежанци, черен и бежански расизъм към коренното население и т.н. Ако се съгласим на подобно върховенство значи си вкарваме таралеж в гащите.

Нека погледнем Орбан - добре направи, че не се съгласи. Той с пълни силни защитава териториалния и национален суверенитет на Унгария. Водят се дела и май бяха осъдени унгарците по някакви точки именно от комисията за неспазване на някакви права, но човекът си гледа интереса. Така, че това изискване, особено погледнато от кой е предложено, е голям капан!

Капан е АКО държавата ти е в ред - Ти Унгарците не можеш да ги стигнеш с РАКЕТА ако ще да летиш срещу тях !!!

А не попитаха ли Бойко с какви заплати и пенсии живее неговия народ, как го обра през тези години. Не се ли учудиха, как оцеляваме в тази малка, но горда страна, най-пестеливата.

Аааааа това с обраните пенсии и заплати, трябва да го отнесеш към Столетницата, те са специалити по тази част.

Нищо не може да им каже на тези хора , това не са МИСИРКИТЕ ОТ ГЕРБ на които им говори несвързани неща. Само снимки И СТОЙКИ да има какво да показва ШЕХЕРЕЗАДА в БГ , там е като ГЛУХОНЯМ ТУЛУП.

знаят ли с какъв човек са седнали да говорят?

Пестелива, пестелива, колко да е пестелива тая четворка?По едно чекмедже евраци дали имат спестени?

е самотен в ЕП, никой не ще да се занимава с него, а тия срещи са по 5 минути за фотографите без никакво фактическо занчение. Приказките които му тикат в устата са пълна ПР фикция, защото Борисов няма какво и на кой да го каже.

След като чух какво казва боко, че дядото на това момче, което го пребиха полицаите, не са му давали да учи в чужбина, а когато гръмнал Чернобил, го карали да марширува с червената връзка - по нагли лъжи не съм чувал. Когато гръмна Чернобил, той е на 26 години - каква червена връзка, какви глупости ? А дядото на момчето се оказа , че е неврохирург и не е участвал в политиката. Само глупостта и тъпотата могат да попречат на човек да учи.

А какво друго можеш да очакваш от съдебно доказан лъжец? На всички е ясно, че този индивид има психически проблеми и е крайно време да се прибере в зайчарника си в Банкя, щото всеки ден продължаващ престой начело на властта му се отразява все по-лошо, че и на нас...

Сигурно им е казал ,че дядото на един пребит студент не го е пуснал на времето да учи и за това е останал прост.

Мутри вън! Оставка и съд!

Имаше 10г. за "върховенство на закона " , но ти ги ПРОСПА , а сега СЪЩОТО това ВЪРХОВЕНСТВО ВИСЕШЕ НА УЛИЧНАТА ЛАМПА ако си забелязал - И мен ако питаш СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО !!!!!

Нали искате да догоним Румъния, че и да я зядминем?!! Ето, вече ще се случи, Борисов е заявил, че България подкрепя изискването европейските средства да се обвържат със спазването на върховенството на закона! Пратестиращите да се прибират по къщята ....

Бил той казал, на Пестеливата четворка ! Абе,тулупе,абе овча главо, слънчасала ! Ти може да казваш само на калинките , и на мисирките ! Другите въобще не ти обръщат внимание !

Браво на Орбан!Слезе от мерцедеса и всички с него без маски и ги подмина като пътни знаци!Наш боко се опита да го поздрави ,а Орбан не му обърна никакво внимание на тая кърпа за бърсане на мръсотии!

Казал им е: “Чшшш, оууу, тулупи, гулю-гулю, гулю-гулю, аз, аз, аз, аз, аз, ше ви е... с 200 км, мисирки и прости европейски п...и”. Сцената: той с захлупена на ушите и под носа маска, хили се малоумно, с превит гръбнак е и козирува чинопреклонно на началниците, а зад гърба им си мисли как да прилапа милиарди евро и се поти от мерак.

Точно.

Комунистите начело с Радев искат оставка на Гешев защото им пречи да крадат на воля заедно с доказани престъпници като Череп и Цветан Василев, всъщност от 1944г комунистите са на власт дори и подмолно и досега безпрепятствено крадяха.Затова са надали дружен вой срещу прокурора и много хитро използват наивността на гражданите в тези протести за да се бетонират във власта,а протестиращите пак ще останат излъгани както винаги.

Не подценявай младите хора, тези от 13 града в Германия - и те ли са заблудени, това момиче от Брюксел, което е на протеста пред ЕС - каза, че се срамува от премиер бай Ганьо, тези от Лондон, които искат електронно гласуване, защото не упражняват гражданските си права ..... всички са заблудени ли ?

Президентът и опозицията по конституция нямат достатъчно власт така, че няма как да са отговорни за корупцията у нас.

Като гледам репортажите по телевизията само на остров Тамбукту още не са почнали да ти искат оставката.

ЧЕРЕПА НЕ СЕ Е СЕТИЛ ДА ГИ ПРАТИ ТАМ, ЗА ТОВА.

Той също е мутра, а се оказа и не много умен, съдейки от дрънкането. На площада всички са по-умни и интелигентни от него. Не го ли надценявате, или този, който ви спуска опорните точки, е слаб пиар.

...ТЕ ПОЗДРАВЯВА!

Говорили сте с Черепа? Ще се прехвърляте ли? Чекмеджето празно ли е?

Не знам какво им е "казал", ама вижте как умно гледа, аха ще проговори :))))))))))))))))))

С алтън бея се срещат проформа! Аут си нещастнико! Качвай се на фалкона и идвай да хвърляш кърпата! Комунистите не го пускали да учи в Брюкел! По-жалък нещастник от тоя нама! Вземи пистолета от нощното шкафче и се гръмни, боклук!

ПОЗДРАВИ НА ЧЕРЕПА

Този тулуп не говори правилно български език. Нищо не може да им каже освен : " Дет се вика, сиреч, кът съм къзал , че нема а ви барам , начи нема а ви барам" , или " Ай да одиме да вечераме".

Пак си пуснала троловете. Абе не стой тук през лятото МА . Оня в Дубай си чака свирките.

изкарваме.....а те не го ли питаха за съдължанието на чекмеджето, от къде е изкарал толкова евраци?

Много хора си мислят, че са антоним и не открива Еми :-))))

Оставка на топ-комуниста и наследник на дядо ку.вар и крадец - бойко методие борисов: Poдeн е в с. Xepaково, oбщ. Бoжypищe. Tpeто кoляно кoмyниcт преди него са двамата му дядoвци и бaщa мy. Действителeн члeн на БKП/БCП до м. юни 2001 г. Единият мy дядo е yбит на мeгдaнa в с. Xepaкoво от фpoнтoвaк, който е узнал, че е зaдявал съпpyгатa мy. Същият този дядo е откраднал кoн. Но внyкът твърди, че дядo му е yбит от кoмyниститe и за това е служил в HШЗO, това му е помогнало да стане члeн на БKП още на 18 години, да бъде приет в милиционерската шкoлa, да стане кандидат на науките свързани с мapкyчитe и кoфпoмпитe. Убитият от комyниститe е помогнал на внyкa си да стане и дoцент в същото училище. Но преди това дядoтo е помогнал първо на синa си ( бaщaтa на внyкa), който от обикновен милиционep в с. Xepaково става oфицер в с. Бaнкя, члeн на БKП и ceкретap на ППO в същото управление на MBP. През 1990 г. внyкът напуска пoжapнaтa за да остане члeн на БKП и т.н и т.н….

Ли някой се е интересувал от мнението на мутрата...и как да им го кажи,на завален просташки шопски може би?! Да го духа шибанякът мръсен!

Каэал им че е прост и му е лесно, и че ги е бал с 200.

Тъпата маймуна няма работа при нормалните, образовани хора. Няма с какво да допринесе на тази среща, само ще им губи времето. Нито има пари, нито има акъл. Единственото, което тъпакът може да прави, е да влачи кофпомпа. Не знае чужд език, не може да говори свързано, ръмжи като булдог и фамилиарничи като селски кръчмар. Няма полза от такива срещи, защото резултатът е единствено потрес и изумление от нечовешката му простотия. Представям си какво си мислят за нас, след като тоя е премиер..... Ужас!!!

Срам ни е от теб ТОЛУПЕ.

Лелеее, този лъжец и крадец да изказва мнение! Без думи съм, там е място за интелигентни хора, не селяни природно прости!