Борисов: Отпускането на пари от Европа да се обвърже със спазване на върховенството на закона (видео)

"Няма да има нито една доволна държава, тъй като парите, които се отпускат, са по-малко", каза премиерът от Брюксел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен крадец и подъл наглец Ела господи прибери си вересиите или го прати при побратимият му в Турция

Тоя па, ... А, бе, какво разбираш ти от темата, бе??? Пожарникарино. Марш при бай Ставри!!

А СЕГА СЕ СЕТИ МАРА ДА СЕ ПОБАРА.... АМИ ТЕ И ДО СЕГА ВАЖАТ ТЕЗИ ПРИНЦИПИ...ТИ СЕФТЕ ЛИ ЧУ ЗА ТЯХ СЛЕД КАТО НАТЪПКА ШКАФОВЕТЕ И НАПРАВИ ПАЛАТИ В БАРСЕЛОНА....

А торта има ли, торта викам , ъъъъ, Сахер бе, Сахер, има ли? Ъъъъ

Буьо Вече нищо не остана за крадене тука ! Шайката е много гладна и озверяла . Ако не докараш евро помощи да има какво да плечкосват ,жив ще те одерат ...........

Доган е гладен и е инструктирал подчинените си да крадат

Закона на Омерата.

Дебил крадлив, всички ни е срам от тебе. Излагаш цялата нация със клоунското си поведение и огромната си глупост. Простак.

Боклука боко да говори за законност, е все едно проститутка да говори за любов.

Е Омертата. А него самия го мъчи логорея в напреднал стадий, комбинирана със самоуверена тъпота и наглост. Разултатът е политически труп за посмешище.

Предложението отпускането на европейски средства да се обвърже със спазването на върховенството на закона всъщност доста опасно, въпреки съвършено безобидния си вид. Въпросът е в това, че всички страни в ЕС имат в конституциите си клаузи за върховенството на закона. Тогава кому е нужно такова обвързване? Но работата е по-хитра. В нормална ситуация, дали законът е нарушен или не се определя от съответния национален конституционен съд. Ако се приеме предложението, ще трябва да има наднационална "проверка" дали се спазва върховенството на закона за да ти дадат или за да не ти дадат пари от фондовете. Такава проверка най-вероятно ще се делегира на някоя от комисиите на ЕС, тоест ще е в ръцете на бюрократичната машина на ЕС, контролирана главно от Германия и Франция. Това е скрито под уж нищо не значещата декларация. Не считам Б Борисов за толкова тъп, че не го разбира, просто подкрепя силните в ЕС, за да си осигури тяхната подкрепа, търгувайки част от нашия суверенитет. И няма кой да му го каже открито!

Той Началника гледа отгоре... Фарса е пълен...

Доста народ би увиснал на това въже...

Баце не говори така че и левче няма да видиш вече от Европата.....кого осъди за 10г на власт....само бай Киро дето открадна 1 кокошка на комшията Илия....и му лепна 5 г затвор.

Харалан Александров вече няколко пъти се пробва да пробутва почти незабелязано тезата, че тия момчета от площада, които учат в чужбина трябва да имат трибуна по телевизията да говорят те са подготвени ехо а тия, които учат в България и бащите им не са от ДСБ и БСП, те какво право имат от екрана трамплин в министерства и агенции за дежцата и внуците на БСП четвъртото котило комунисти е готово да седне в държавната администрация комунистическа аристокрация. тоя филм сме го гледали

не знам къде си учил, ама граматиката ти е твърде новаторска. Надявам се, скоро и дебел роман да напишеш. Ама в едно изречение....

Това се казва САМОИРОНИЯ по банкянски.

който реди "глупост след глупост" ама пак добре , че предварително си го признава !

ти щото си умник щом си умен що не си богат, а чукаш тука по клавишите пиша си за кеф като всички останали а самият факт, че си забелязал присъствието ми сред мнозината, пишещи тука е ласкателство а ти дори не си бил отразен, че си тук

Този вече тотално е изпаднал в агония, всички му се чудят на простотията, абе ахмак то и в Европа се краде и има корупция но със мярка и затова там хората просто си затварят очите, докато вие крадете като за последно пред очите на всички, толкова години на мониторинг че накрая Европата вече се отказа като видя че в БГ корупцията е законна заради Герб.

Гледах видеото, и Тулупа ме изкефи с Новата си изцепка: "Съжелявал", МНОГО за битото момче на протеста от полицаите,което е студент Право в ХАГА ...НО....изказа съмнение, че ВЕРОЯТНО дядото на момчето бил КОМУНИСТ и не са го пуснали(него,Бойко ВЕЛИКИ ) през 1986 год. да учи в чужбина, а са го карали да излиза на манефистациия с ПИОНЕРСКА ВРЪЗКА под дъждовете от Чернобил ????? Абе, Главанак ...през 1986 година ти си бил на 27 години , а пионерските връзки ги даваха в 5 клас ..тоест на около 11 годишни деца !!! Ти 16 години ли си Повтарял 5 клас за да станеш ПИОНЕРЧЕ???? или...като оная приказка: "3 годишно магаре,.....9 години ходело с овцете"!!??;)) ПРОСТ ГАЛОШ!!!;))

дещата на комунистите. които учат в Хага повече права ли имат от от човек в ромския квартал или кийти и да било друг български гражданин

Оти се косиш за простотията на един лъжец? Момчето просто не само не е чело книжки,но не е учило и аритметика.И кой от тъпаците край него да му каже,че това което разказва не отговаря на възрастта на която е бил! Но какво да очакваме от един бивш КОМУНИСТ и ученик на ТАТО ?

България и върховенство на закона? Това трябва да е шегата на годината! Според доклад на ЕС, България губи ежегодно около 11 милиарда (11 000 милиона) евро от корупция! Това е корупция, чиято основа са всички български институции, които се ръководят от изпълнителната власт! България е 14 година първа по смъртност, бедност и корупция в ЕС! Страната е и в челната тройка по смъртност в света, както и на 111-то място по свобода на словото! Данните са на Световната банка, ООН, Евростат, ЦРУ, Репортери без граници и други. https://data.worldbank.org/indicator/SP.DYN.CDRT.IN?mostrecentvalue_desc=true Много българи не виждат бъдеще в своята родина и затова всяка година страната се напуска от около 50 хиляди души, които отиват да живеят и работят в чужбина!

Хубаво,че държи на върховенството на закона, ама не е много добре за нас да козирува на сульо и пульо- нали всички са разни колеги.Одеве го показаха как прави боксьорски стойки пред колегите и ми стана терсене..... поне да беше отпрал десен прав....... кофтаж! Другия му кусур е,че много се кандилка, като ходи и някой ще го вземе за натаралянкал се, а той не пие. Шибани съветници!

към Тиквун Бански: “Шъ приемаш, какво ти наредим, че ако ти обърша един мутренски шамар, шъ те навра в шкафчето ти с крадените евра”.

айде пак на изборите за да изберете отново Борисофф, Радефф и компани! Вие ги заслужавате! Вие си ги заслужавате, защото докато "българия" е колония на европата все те и подОБните ще ви управляват и вие ще мрете не с по 300 на ден, а с по 3000 на ден! по заповед на европата! А вие не смеете да протестирате срещу европата и америките, нали! щото сте страхливи и кресливи и бъбриви тулупи! каквито и сте!

Като знам какво върховенство на закона имаме, Бойко все едно им каза "Не ни давайте пари, ние и без това не искаме."

друго си е парите да отидат при нинова, божков и шиши

България е една от най-спестовните държави. Спестяваме в Чекмедже Евро Влог....

Съмняваме в чекмедже "за олигарси".

ББ + закон = оксиморон

И бойко се загрижи за спазването на Закона.

Не бе, ние изобщо няма да се пробваме за Евросредствата. Бойко просто ни отписа с това "върховенсто на закона".

Ако слчуайно сте забравили, вече няколко месеца и поне още до изборите догодина, законът в България е един - думата на премиера. Правото му е любезно предоставено от парламента, където комунягите помогнаха за отхвърляне на ветото на президента. Така че под "върховенство на закона" бokoразбира собсвените си желания... и поне юридически, в момента е напълно прав.

Съгласен съм с всичко. Обаче за БСП няма да гласувам. Някой спомени не се забравят и някой неща не се прощават никога.

ако комунистите бяха управляващи сега щяха да са ни загробили с десетки милиарди

Братиньо лъжливия тулуп, кой ли ти вярва.

а теб кой ти вярва ти кой си да казваш тия неща можеш в дубай, можеш и в москва да идеш

Прост боклук. Какво ти разбира тиквата. Не те искаме. Оставка.

ние може да го харесваме ти нали гласува за някой на изборите той не е получил необходимото мнозинство да управлява кой си ти с крясъци да ни подменяш вота

Си директно в пандиза,мутро мръсна!

в пандиза се ходи след присъда не ги пращат там с магическа пръчка

лесно се става милиардер!

вярно е това я да видим кой е станал милиардер в България с руски пари е това ако стане, ще гласувам за бсп, но няма да е в тоя живот

Чукай лакти Боцани и козирувай на всичко живо от чистачка нагоре, но пари пак няма да видиш!

на мутрите е ГЕПИ !

пък ще ми видите после...върховенството на закона

като чух приказките на тоя от снимката, за бития студент Марчев, ми идваше да се гръмна, ама едни несвързани глупости говореше, все едно слушах скеча за треньора Пенев....несвързана реч, за вратарчето и падналия рибар в реката!

цирк и то от кой.....айде Пената е стар вече, ама тоя.......ужас!

му трябваше преводач за неговото изказване.....дядо му комунист, пък той марширувал по време на чернобилската авария....глупост до глупост на прост човек!

Щом гешев не ми е повдигнал обвинение, значи не съм извършил нищо незаконно. Той бори мафията, олигарсите, битовата престъпност, корупцията - Иванчева, а с мен не се бори. Следователно аз спазвам закона. И съм построил два пъти повече магистрали от бае ми тошката.

Парите за България трябва да се обвържат със смяна на правителството и като цяло политиката как се ползват средствата. Досега колкото и да дойдат парите се губеха и полза никаква това е политиката сега а бъдещото правителство трябва да измисли начин да не се губят. Един комисар от Бруксел за временно управляващ територията също е вариант.

ако не са стигнали до теб, не означава, че са се изгубили

Това ти ли го каза бе, тикво??? Ти, който крадеш и с газъ си!

Тихо, Копейкобжковистки мишок.

.

гъз е дума с три букви ти си факир да я изпишеш с две грешки ако човек е с минимално ниво на грамотност как дава акъли за политическото бъдеще на страната опазил ни Господ

Министерска гатанка тоз който вземе сега после да няма връща що е то ? отг. европари

щото божков ги дава само, когато биете тъпана на площада

внуците МУ трябва да бъдат бити на път и под път, тъй като не само дядо им , но и прадядо и прабаба им са били комунисти!

Борисов не ни предавай и не хвърляй държавата в хаос!Гешев да си довърши работата с президента предател и чучело! Импийчмънт и съд за Радев!

не се страхувайте, да се работи не е толкова страшно.

виждаш ли тикво нещастна, колко много те "обичат" българите в Белгия и в света...оставка и съд!

ме може да се краде до гроб, идва денят на страшния съд за вас!

само бсп може 70 години да краде

за ГЕРБ и неговия създател.....ОСТАВКА И СЪД и да повръщат това което са откраднали!!

така е гузна съвест върховенство на закон бълнува само още малко и ще го видиш тиква със тиква таква

така е гузна съвест върховенство на закон бълнува. само още малко и ще го видиш тиква със тиква таква

ОСТАВКА

Колкото е по корумпиран,толкова по изгоден за Запада,защото си правят чрез него каквото си поискат. Те знаят всичко,но се правят на ударени.Не гледат какво става в "Европейското семейство" ами Хонк Конг,Путин,Китай само не и корупцията в собственната си къща. С тея пари ако не се махне Мутрата,ще трябва да си копува четрикрилен гардероб,за да съхранява откраднатото!!

Ами и на Европа и писна да дава пари на мутренски правителства и парите да потъват в джобовете на същите тези правителства....ОСТАВКА и СЪД на мутрите ууправляващи в България !