17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Магистрали / с коловози/, несъществуващ завод за ваксини, съсипано монокултурно земеделие, първи по смъртност от ковид, водопад от тъпи лъжи...последни по ваксиниране, най бедни на Балканите и Европа...............

Така е. Кой каквото си направи, цяло село не може да му го направи...

Втечненият газ HE е по-скъп от тръбопреносния.

За Великден трябва да си в затвора да те чукат с яйца закуравелите.

Борисов инспектира интерконектора с Гърция, ще разширяваме хранилището в Чирен (видео) Тази година тръбопроводът трябва да стане, каза той 13:53 | 18 февруари 2021 още няколко пъти да го инспектира

Kenn1111

Политик отива на среща с избиратели в едно планинско село. Идват селяните и той ги пита: - Кажете сега. какви проблеми имате? - Ами, основно имаме два проблема. Първият е, че имаме болница, а нямаме доктор. - Момент! Политикът бърка в джоба, вади мобилният телефон, говори известно време и казва: - Този въпрос го реших! Доктора ще дойде седмицата след изборите! Какъв е вторият проблем? - Ами, в наше село няма никаква мобилна връзка! Та и при Борисов всичко е около изборите като почне да му пари под........Раздава обещава кълне си.......и после материала му виновен!

Да махнем противната Тиква от управлението...

Боко Тиквата и много от членовете на ГЕРБ,ще гледат откриването от затвора.

А в затвора ли са Костов, царя, Станишев? Не ставай смешен!

Идва момент, в който е необходимо всички стари структури да паднат. Важно е. Да се разруши всичко познато. Да престанем да бъдем онова, което твърдим, че сме и да се превърнем в онова, което наистина сме. Готови сме да получим всичко, за което копнеем. Време е. Платихме със себе си за това.

руския коги, бе умнико?! И по-кратък път, и повече пари носи...

Каква ще е полза за поданиците му и въобще за страната? За оправяне на имиджа на джипкаджияя разбрахме благодарение на медии-подлоги.

"Държавният департамент говори за безнаказано участие на длъжностни лица в корупционни практики, в това число подкупи, конфликт на интереси, присвояване и нарушения на правилата за обществени поръчки." "Безнаказаността в България е проблем." "Има сериозни проблеми със случаите на "полицейско насилие, произволни арести, сериозни проблеми с независимостта на съдебната система, сериозни ограничения върху свободното изразяване, в това число медийна цензура, насилие и заплахи с насилие срещу журналисти, корпоративен и политически натиск върху медии"" "Правителството на Джо Байдън ще се противопостави на "нарушенията на човешките права навсякъде, където това се случва, независимо дали отговорните за тях са противници или партньори"" Боцко, колкото и да си им полезен, те отлюспват, защото не могат повече да се правят на слепи. Ще повлечеш и тях към дъното, затова те изоставиха.

Те, американците, да си видят първо тях. Щото с тази джендърска политика до една-две години няма да има САЩ.

Тя тиквата нали го откри вече?

Лошооо Едва ли ще вземе допълнителното възнаграждение с което да запълни гардероба През това време ще бъде в затвора или в двореца на Ер Доган

Втечненият газ е неколкократно по-скъп от тръбопреносния. Абсурдно е да се залага на газ пренасян с танкери от хиляди километри през океана, а да се игнорира газта доставяна от почти съседна Русия по построените вече газопроводи !

Да, ама не. Ако нямаш втори източник, първия(руския) ще те цака на каквато си цена иска. Пробно внесохме втечнен от Щатите и рашките свалиха цените.

"Рашките", господине, са наши братя по произход, език и вероизповедание. Те винаги биха се отнасяли към нас преференциално, но, уви, ние вече загубихме чувството си за принадлежност и суверинитет.......

И от къде го прeкара втечнения газ до нас че да излезе по-евтино?! Ей, го баце се хвали че това дето го разправяш ще стане възможно най-рано през Декември-)

На кой 30 декември бе Буци? 2050 ? Помним как ГЕРБ откри газ в Черно море преди балотажа межу Цачева и Радев, видяхме и резулата! А дано да е хайрлия и този път! Явно много го е шубе Буци!

Истински Държавник !

Шехерезада е ракзавала приказките си 1001 нощ... През далечната 2009 година Евросъюзът реши "приоритетно" да финансира свързването на България с газопреносните мрежи на съседите заради газовата криза в началото на годината, когато страната се оказа без алтернативни източници на газ... Тамън бяхме подписали всички междудържавни договори, разрешения и уточнения и строежът беше започнат и не щеш ли, заедно с новото правителство, се появи Дянков който рекетира всички компании имали неблагоразумието да работят за държавата с 10% от сумата на сключените договори, платим директно на първото правителство на Борисов, фирмата която беше спечелила държавната поръчка за строеж на интерконектора отказа да плаща държавният рекет и току що избраният за министър-председател Борисов спря строежът с юридически обоснованата формулировка: " Ми не ги харесвам". А малко по-късно Румяна Желева обяви от Брюксел :"Има проблем с планираните "интерконекторни връзки" на България с газопреносните мрежи на Гърция и Румъния" защото Европейския план за икономическо възстановяване бил останал без пари... и ние благородно се отказахме от еврофинансирането.Та дето се вика не викай хоп преди да си се конектнал;)

Хората мрат като пилци защото криете Пфаизер и Модерна ваксините, а нашия си гони " интерконектора"..... И защо го правите ще ги изнасяте ли ... Ей ние сме най- бедната най- нещастна, най- продажна, най-корумпирана и с най-много смъртни случай и най- най всичко лошо нация .. Как се живее така това да не е някакъв експеримент върху нас .. Е ТОВА ПИТАМ не кога ще е готов интерконекторът ???

Борис Джонсън разнищен заради жена, а у нас мълчат за къщата в Барселона и Мата Хари.

НАПРАВЕТЕ ТАКА, МИЛИ БЪЛГАРИ, че Тиквата и Шайката му, и онази-Цвета Минета от Пекин с ПКП, да не определят съдбите ви-вашите и на децата ви ! Заради това на всяка цена на 4 април трябва да прекараме Лайняната Тиква Банкянския простак и Шайката му на 4 април, мамицата им долна ! Само като си представя, че онази с ПКП, която вика в залата хОди пеша, бе, че може да спечели изборите. ми настръхва кожата, ИЗРИНЕТЕ ПЛЕСЕНТА ГЕРБ от нашата мила и прекрасна Родина! ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО! Нека носим йоще срама по челото, синила от бича, следи от теглото; нека спомен люти от дни на позор да висне кат облак в наший кръгозор; нека ни отрича исторйята, века, нека е трагично името ни; нека Беласица стара и новий Батак в миналото наше фърлят своя мрак; нека да ни сочат с присмехи обидни счупенте окови и дирите стидни по врата ни още от хомота стар; нека таз свобода да ни бъде дар! Цитат -- НЕПУКИСТА от Афера

Искаме Корнелия да ни клати.

Ама къде отиде чак на 30 Декември, защо забравяш, че още на 6-ти Април ако изгубиш изборите слънцето няма да изгрее и всичко ще отиде по дяволите?

А вярно ли е, че проекта е преработен и има по-малко възможности за отклонение на газ от този тръбопровод към българските градове?

Чудесно Мутро гнусно и крадлива, към 3- декември мутро банкенска вече ще си в затвора и чекмеджето ти пълно с евро и злато ще бъде изпразнено най-сетне! Мразя герберите! Всички гласувайте срещу герб на 4 април иначе край с България!