Борисов: Кохезионната политика е най-важна за ЕС

20 милиарда лева е усвоила България през последните години по тази линия, съобщи премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм, всъщност кохезионната политика в ЕС е важна за бедните страни и райони, но междувременно останалите (напр. Великобритания) се усетиха, че чрез тази политика прилагана в държави, които не са правови, а корумпирани, не постига нищо. Сега е интересно дали богатите европейци ще продължават да хвърлят пари или ще затегнат правилата за разполагане със средствата на кохезионните фондове. Аз се надявам час по-скоро да се спре пилеенето пари събирани от нас, европейските данъкоплатци.

Абе това кохезионна политика на мен ми понамирисва на куха политика. Поредният кьорфишек.

Кохезионната политика е изключително важна.Трябваше да каже,че "всичко добро,което сме направили,щеше да бъде точно 3 пъти по-добро,ако не бяхме крали толкова,колкото досега".

Във "ВИНЕТУ" наистина много често се говори за кохезионни политики.......

ДА УБЕДЕН СУМ ЧЕ БОРИСОФ И ПОМЕН СИ НЯМА ОТ ТАЗИ ДУМА КОХЕЗИОННА ПОЛИТИКА НО ЕТО ГО КАКТО ВИНАГИ ПАК СЕ ИСКАЗА НЕПОДГОТВЕН

ЕС е пирамида,която налива пари в едно малцинство,на което се опира,за да държи европеййските държави,а мнозинството обеднява. По- видимо на изток,но и на запад вече се набюдава.

неделя, 27 яну 2013 г. 19:08 ч. След като пусна бюлетината си в последния миг на допитването, премиерът Бойко Борисов изказа задоволство от вота на мнозинството българи, който според него е показал, че хората не искат да се строи втора атомна централа. Лидерът на ГЕРБ благодари на соцпредседателя Сергей Станишев за това, че е свикал референдума, защото резултатите изпращат АЕЦ"Белене" във фризера: "Още веднъж благодаря на Станишев, че завинаги зачеркна проекта "Белене", така че никой да не си помисли и да говори повече на тази тема. Иначе, много е хубаво, че имаше референдум - похарчихме много пари, знайки че избирателната активност ще е много ниска и той ще се провали.", коментира премиерът. "Над 14-15 милиона ни струваше това упражнение. Можеше да бъде за майките, за детските градини, така че заминаха...", отсече Борисов. Дянков, който дойде с него до урните в училището в Банкя, дори изчисли, че сумата е била поне 25 мл. лв. похарчени от данъкоплатеца. По тази причина вицепремиерът пак поиска оставката на Станишев. Той бе категоричен, че вотът в неделя по никакъв начин не е тест за парламентарните избори. "Той беше безсмислено упражнение. Единственият плюс е, че Станишев ни помогна да не се подпише повече за АЕЦ "Белене", допълни премиерът. Борисов предположи, че от ГЕРБ са гласували с "не". И сега под "не"-то на управляващите стоели резултатите от допитването. "На крива ракета Космосът й пречи" коментира премиерът обвиненията на БСП, че управляващите са съботирали референдума с непочистените пътища в Северна България. Борисов беше категоричен, че пътищата са идеално почистени. "На 27 януари се очаква да вали сняг, но денят беше слънчев", каза още премиерът.

Кохезионната политика в Европа му налива милионите от еврофондовете, а мафиотската политика в България ги насочва милионите към сметчиците, я партийните, я офшорните

Най-важна КУХазионната политика, защото си КУХ

Колкото свинята разбира от кладенчова вода, толкова и Бойко разбира от политика,че дори и кохезионна! Смяяяях!

Не сте прав(а). Я как добре ББ усвоява париците от въпросната кохезионна политика.

Най-обичам необразован каратист да обяснява ЕС...

Само дебилен Борисов ли не вдяна, че ЕС не съществува? Свързаността на мафиите вече не е приоритет. Приоритетите в континента Европа са други. Трябва спешно да се оправя катастрофалното наследство, оставено от дебилните комисари от Съвета.

Кохезионната политика е най-добра за боко и приближените му :):):)

Много време мина но не можах да свикна с факта че една тъпа, проста и необразована мутра и доказан мафиот се опитва да се занимава с политика!