БНБ удължи срока за отсрочване на кредити

Ще публикуват всеки месец информация за постъпилите и одобрени искания за отлагане на задълженията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com

Като гледам хората отлагат във времето кредитите си, но не си налягат парцалите, а си мислят, че всичко ще е както преди. Ами не е за огромно съжаление. Тези с кредити ще трябва да затегнат коланите освен, ако не искат да останат на улицата. Много хора стискат кеша и ще им изкупят домовете на половин цена...

Защо BNB paribas неразрешават на коректните си клиенти отсрочка за повече от три месеца?

защото това не е нормална банка... ако не сте разбрали вече...

Отсрочка на отсрочката

Тия пари на снимката да не са от новата комисиона в чекмеджето?

БНБ е като Борисов - така ще те омаят че накрая ще те омаат - Лихвите - за тях нищо не Пише - Сега ЧСИ се Точат за още по-големи Печалби - ще се Богати колкото е БВП - 120 милиарда Долара .

Аха, ЧСИ вече точат лиги. За някои кризата е бедствие а за бангстерите - прекрасна възможност.

Излиза, че ако теглиш кредит си на далавера. Ако бачкаш здраво и си правиш сметката си будала. Трябва да плащаш и за безотговорните кредитополучатели- тарикати и за кражбите на политиците и приближените им- още по- големи тарикати и престъпници.

Всичко приключи в тази държава. Догодина се очакват гладни бунтове и мародерски изстъпления. В момента напускаме със семейството ми. Който има грам мозък да последва съвета ми.

То на всякаде ще е така

Къде ще идеш?

И къде ще отидеш - в страната на неограничените възможности. Там вече има едно 20 милиона които живеят в палатки - включително хора с висше образование които са изхвърлени от жилищата си.

Безплатен обяд няма. Тези, които не могат да плащат, да им се отнемат жилищата и колите. Защо аз да плащам и тяхната сметка? Не стига, че доведоха пазара до имотен балон с това безумно теглене на кредити, а сега и ще им отсрочват. И аз искам пари без нищо, но никой не ми дава. Работя, плащам данъци и не мога да купя нищо със спестеното, защото цените са безумни.

За това пък има хора, които ако имотите са с ниски цени ще си накупят по няколко апартамента за 2-3 години. Цените на имотите се определят от търсенето освен ако няма картел, а при толкова строители това е трудно! Не пречупвайте всичко спрямо вашите знание, образование, квалификация и съответно доходи!

100% финансиране от банките за сульо и пульо - точно така се формира търсенето през последните години. Аз имам сериозна сума спестена, а конкуренти на пазара са ми хора с нула лева спестявания и доходи 3-4 пъти по-ниски от моите. На него цената не му прави впечатление, защото банката му пълни гушата. А аз моите пари съм ги изстрадал, докато ги спестя. Има огромна разлика. За един хубав и просторен тристаен с гараж и добра локация едни 300к Евро не ти мърдат. Това не са нормални цени за България.

Тези които могат да плащат вече 10 години са се занимавали с кражби и далавери. Това е причината поради която могат да плащат. За разлика от тези които не могат да плащат - лъгани че трудът им получава справедливо заплащане. Трудът им а не далаверите им . . . . заплащане.

Гледам сега, че от другия месец лихвата по кредита ми е намалена, ще връщам по-малко пари за инвестициите които правя с отзи кредит. Това за мен е важното. За това няма да оставя разни малоумници да дестабилизират държавата и то в разгара на пандемията. Защото в договорите на всеки е записано както лихвата е няколко процента утре може да стане 10-12%.

Понеже си проС, ша ти обясним. Лихвата може да се вдигне, но не и да падне. Подписва се на база фискирана надбавка + референтен процент, като е заложено, че ако референтният процент падне, лихвата НЕ пада ! :) Ай пак си погледни вноските и лихвата, тулуп.

" ще връщам по-малко пари за инвестициите които правя с отзи кредит" Ха-ха-ха ти май се опитваш да се надлъгваш с банката. Банката никога няма да ти определи лихва която ти да си на печалба а тя да е на загуба. Повтаряй си го на лягане и на ставане. Ако си мислиш че правиш някакви печеливши инвестиции то банката вече е там и е направила съответните инвестиции. Ако се огледаш и не виждаш кой е маймунката това значи че ти си маймунката. Играй повече покер, ще научиш много полезни неща.