17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво символизират носорогът и китът върху банкнотата

Я па тия ! За кога с тия 10-левки ? Уж трябваше вече Евро-то да е тук и вместо да печатат Евро...те нови 10-левки ми запечатали... Винаги ще сме последни в тоя Свят, винаги !

Измислете нови дизайни. Направете банкноти с природата на страната ни, със забележителностите, малко по-цветни и най-вече да не се късат. Румънските не се късат, например.

се чупят, щот са пластмасови...

Тази статия е за банките и по-точно ангажираните служители с настройките на банкоматите. Вземете мерки предварително! Не като се правят вноски с новата банкнота да ти блокира парите.

А еврото кога???

С куриер или фирма? Айде, чакаме ги!!!!Отдавна. Но защо пускат печатната машина, нали трябваше да се смени матрицата с калъп за евро? И Нео не може ни помогна, братче.

И след като прочетох тази новина трябва да се чувствам щастлив ли?

ОБЕЗЦЕНЯВА националната валута, независимо че икономиката ни е "цъвнала и вързала"! За нея ВАЛУТНИЯ БОРД ОТДАВНА Е "в историята" ! Както се казва "АПЕТИТА ИДВА С ЯДЕНЕТО" - започна се с МЕТАЛНОТО 1 ЛЕВЧЕ, ПОСЛЕ СЕ "УСЛАДИ" с ДВУЛЕВКАТА ( ПОНЕЖЕ нямат СЕРИЯ И НОМЕР, "ДАВАЙ СЕГА ДА ГИ "БЪЛВАМЕ" НЕОГРАНИЧЕНО) И ЗА "КАПАК" - нови столевки, петдесетолевки и т.н. и т.н. А ТО - милиарди за въоръжение , за магистрални ремонти, за бетон по морето и за по 10 лева на всеки пенсионер !!! БРАВО на великите финансово-икономически "ЕКСПЕРТИ" от българските банки ! Задава се чудото ЕРМ2-КОВИД 19 - БЛАЗЕ НИ !!!

И колко струва отпечатването на една такава банкнота? И колко обращения е живота и? 5 и 10 лв. Вече трябва да са монети...

ТЕЖАТ ЛИ?

След премахването на обезпечението със злато, банкнотите струват толкова, колкото е доверието в правителството.

Т.Н. ЗЛАТО Е НЯКАКВО "ОБЕЗПЕЧЕНИЕ" ?! ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ВИТАЕШ В НЯКАКВА РОТШИЛДОВА РЕАЛНОСТ, В КОЯТО ВЕЩТА ИМА НЯКАКВА "ЦЕННОСТ" САМА ПО СЕБЕ СИ, ОТКЪСНАТА ОТ ИНДИВИДА !