Коментари - БНБ продаде на аукцион съкровищни облигации за 500 млн. лева | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко ще продадете червени мекерета !!!! Всичко... Зърно, злато, облигации... и майките си дори... Къде са парите? В кой плик? скапана червена паплач

Управителят на БНБ, Димитър Радев, трудно може да бъде наречен червен. Моля троловете на Борисов да се ориентират към коментари на новините за стачки и ковид проблеми.

аха... той сам решил и ги продал... ок... ще му кажем.

БНБ се опитва да забави инфлацията. Изглежда навременна мярка, ако прогнозата е, че скоро ковид кризата ще започне да отшумява. Предплагам по-големите спекуланти на имотния или други пазари няма да са много доволни.

Как се намалява инфлация с емитиране на нов (безналичен) дълг? Това ако го постигне някой, направо ще му дадат Нобел за икономика!

Превеждам! Продължаваме да ви-ЗАГРОБВАМЕ С КРЕДИТИ,КУПУВАМЕ:КЛЕЧКИ,”ВАКСИНИ”,НАЙЛОНОВИ ГАЩЕРИЗОНИ...ВЗИМАМЕ ПРОЦЕНТ,ЧАКАЛЪК,РУШВЕТ...ПОСЛЕ ЩЕ ГИ ВРЪЩАТЕ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИЯ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

Простичко. БГ е бедна държава бе хора :Д Някои хора имат пари (софтуер, крадци на ЕС пари), останалите нямат какво да хапват. С 10% плосък данък последните 15 години, как да се платят сметките за здраве, образование и т.н.? Ще емитират дългове до дупка, защото с Ковид лъсна истината - огромна част от @икономиката@ в БГ е вътрешна - и ако затвориш заведенията/услугите (няма ДДС), то тогава как да запушиш дупките в бюджета?

При Бойко всичко си вървеше и магистрала Хемус щеше да е завършена в срок. Дойдоха крадците на власт и резултата се вижда. В момента даржавата се ръководи от бивши военни,само който не е ходил в казарма не знае за какво бедствие става на въпрос...

Щото ББ не открадна достатъчно. И все пак той бързо избяга, когато удари Ковид. Няма значение, кой е на власт. В БГ всички крадете - така че всичко ще е по старому.

Само кредити дърпат всяка седмица и пари няма. Айде асфалта не се ядял хубаво,ама нищото яде ли се?

Близо 1.5 милиарда за няколко седмици. За какво са ви тия пари, за какво? За локдаун ли?

Не, за изплащане борчовете на предишните са тия пари.

дали? Не мисля! Ще затоврят държавата хитлеристки зелени сертификати от зеления чорап! Ако толкова ги беше грижда, да бяха подготвили болничната система за 6 месеца!

Зелените Чорапи и Празноглавите кокорчовци увеличиха дълга с още половим милиард. И пари пак намя за нищо.