17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците откраднаха достатъчно пари от Русия за покриване на плащания за 50 години напред

Какъв вуншен дълг те им гепаха един трилион в (не в въшливи хартийки) в злато , сега проблем с дълга я да се факат целя хомофилик груп , тва да не е българия ве брате боли ги чепката.

Ако напишат, че сестра ти е к.рва, върви доказвай, че нямаш сестра ...

Това, че някакви тарикати блокират парите, които трябва да бъдат платени, създава проблем на този, който трябва да получи парите, а не на този, който трябва да плати парите. А този, който трябва да получи парите, АКО НАИСТИНА ИСКА ДА СИ ГИ ПОЛУЧИ, то ще намери начин да се свърже с длъжника БЕЗ ПОСРЕДНИЦИ, естественно, ако ли не се е ПОСРАЛ ОТ СТРАХ ЧЕ САЩ ЩЕ МУ НАБИЯТ КАНЧЕТО.

Запада пълни нещастници лъжат повече и от стари цигани. .Дефолт когато ги хванете за... шлифера.

Нагли руслямисти. С лайняните си рубли платили. Рублата е тоалетна хартия извън кочината им

_stankow

Аха, ама яко се търси. И идването на есента - все повече. Защото рублата - това е газ. А доларът - това са "банкови услуги". Които наистина вече никой не иска !

и квооо??? кредиторите, в случая западът, няма да си получи парите и ще бъде де факто ощетеният, а на русия й дреме на шмаизера от тая работа... ми няма да им плати и толкова и те нищо не могат да направят щото сами са си виновни за положението

Това е първият случай в историята, когато длъжникът вика - дайте да ви платя, а кредиторите - нямааа!!! Ти си под санкции и нямаш право да плащаш!

По-добре мълчи. Може да те помислят за умен.

Индия произвежда над два пъти повече от Русияи не е във война , санкции , блокада и запор на сметкитр , но никой там не му минава през ум малоумната идея да плаща дълговте в рупий, нито по-голямата от руската икономика на Бразилия се опитва да налага плащане в реали, нито сравнимите с руския бвп икономики на Иран и Индонезия опитват подобно безумство. Да почнеш да си предлагаш друга валута от дълга по кредити значи сам да обявиш.че си във фалит , никой не толкова тъп да го прави , обикновенно крият до края за да получат някакви пари, да ттрсят облекчения , подобни заявления имат само едно следствие, че , че от никкой пари няма да получиш и ще ти разпродават активите по цялата земя. Само човек , който върховно мрази страната и народа си , , т.е. московски сатрапки може да им причини такава гадост с да че да си крепи фалиралата политика със заблуди

_stankow

"но никой там не му минава през ум малоумната идея да плаща дълговте в рупий," Да, така е. Но с рубли плащат. Цяла Европа без България, Полша и Финландия плаща за газа в рубли. Едно така 70 милиарда рубли на ден, еквивалент на 1 милиард долара, на ден. Плащат като попове ! :) Щото Русия не е Индия, на нея не ѝ минават западняшки номера ! И това не са тениски и обувки, дето изнася Индия, а газ, уран, въглища, нефт, паладий, диаманти, платина, сапфири, дървесина. И най-важното - зърно. За това зърно точно Индия ще плаща с каквото ѝ кажат. Засега плаща с каквото има. Защото е "приятелска страна". А неприятелските, знаете го списъка, - плащат в рубли. Така каза Вл.Вл. Путин. И така се прави ! Както е казал. Независимо какво им минава на ум :) :)

Нямаш рубли, газ пикаеш :)

Тук троли един укропедераст, представящ се за Веско! Не му обръщакте внимания! Кадировците за му насилили зверски азовския любовник и е в стрес човека :)

Оркофашист нещастен.

Това все едно Бай Тошо , да беше обявил , че ще връща на западняците 8 те милиарда които им дъжешеше в лева. И той не беше толкова прост , че някои ще му се върже. Виж Путя няма такива скрупули да изглежда по-прост отколкото е , нали земните и физическите закони не важат за него , пък и мужикът е бавно развиващ и приема всякакви обяснения за катастрофата , в която е забъркан. Виж като вземе да усеща , че изпразнения джоб му е напълно прзен и почнат да му връщат децата инвалиди и в ковчези и водката вземе да става недостъпна , че да му е замъглен постоянно израстъка върху раменат, може да почне да загрява и да стане интересно.

А рублите вземи, или ще ходиш гледен ти :)

Пидалче, не риви! Рублите в г@за си ги заври и тичай при каПуткин да те утеши (анално)

Рассийката фалира, кеф!

Към този момент стойноста на една банкнота от 1 или 100$ е 3.5 цента или 6 стотинки. Долара с нищо не е гарантират а би трябвало 1 долар да е гарантиран с 1 унция злато. Единствената гаранция са 11 самолетоносачни групировки готови да демократизират всеки отказал да ползва обезценения долар.

И ти ли чакаш запада да фалира?

Зимата

На зима ще чакат на опашка еврогейтаците в Москва.

На зима Москва няма да има, нито каПуткин.

Не могат да ти откраднат активите и да ти казват че няма с кво да плсщаш :)

Това е все едно ти да дойдеш у нас и да кажеш, можеш ли да ми пазиш парите? Аз казвам, да и ти ми ги поверяваш. Обаче в един момент, влизаш в една от стаите на жилището ми и казваш, тази стая е вече моя, дай ми сега малко от парите ми. Аз ти казвам, не! Излез първо от стаята, която не е твоя и ще ти дам парите. А ти казваш, не, ти ме ограби.

Никой не им е виновен на руските педали, че започнаха войната!

.

Към пРосссия !

Къммпросия си ти манго джери

струва само толкова, колкото това дето може да се купи с нея. С рубли какво може да се купи дето да трябва на някой? Отделно е изкуствено надут курса в момента.

Газ, уран, жито, нефт.

и курс измъдрени от Кремъл. Ако много се помолят да плащат в суровини. Другото е мерак да плащат в мидени черупки или листенца, дето никъде другаде не минават за пари.

Не русите ще плащат! На тях ще им плащат :)

_stankow

Курсът на рублата се определя на борсата. А борсата не можеш да я излъжеш. И не можеш да ѝ диктуваш.

Посочи борсата, та и аз да си купя малко долари. Рубли имам. В излишък...

Нефт и газ например или си малко тъп

от Русия разбира се. И по цени и по

Какъв курс на рублата, бе хора? Тя е неконвертируема.

в рубли? С брезови листенца не може ли да искате да плащате?

Имаш газ.

Вън от Украйна!

Каква Украйна, това са руски територии. Американци, вън от Украйна

В къщи са си!

Рублата расте изкуствено. Поддържат я с високи лихви. Руската централна банка е забранила свободния обмен на валути. На черния валутен пазар ситуацията е малко по-различна. 1 долър се търгува на цена от 200 рубли 1 евро - 250 рубли И пак е почти невъзможно да се намерят.

Просто не знаят къде е копчето за изключване на печатарката....

Да му кажеш на Путя и на Мдуро да си напечатат и те :):):) и на Ким и на Кастро също голям кеф е

може да си купиш всичко навсякъде. С рубли какво? И от къде? Иначе страшна валута рублите. Гони мидените черупки като ценност направо.

Матушка Русия

Да и влезе надълбочко

Натакова англосаксонската сган ... Анално ...

Русия, Русия ама не карате Лади.

Ти, в България, имаш ли заводи на Рено, Тойота, Ауди и прочие марки? А те си имат и цените не са надути като в БГ.

Нищо нямат вече ХАХА и Лада няма вече дргите не изплащат заплати няма рубли много скъпи хахахахахаха откраднаха Рено и още някои не помня кои което значи че в бъдеще никои повече няма да смее да инвестира там ама никои не само бели хора не само жълти ами черни дори хахахаха

"Нищо нямат вече ХАХА "" - каза Ганьо, пр*цна и отиде да припали голф двойката че ще умре акумулатора, като не я кара заради цената на горивото. Действието се развиваше в единствената европейска държава без автомобилно производство ( без Албания)...

Вече всичко ще е в рубли!

Урсула обеща противоракетна защита на град Киев .

А противоснарядна?

Хуманно е

Ами няма как бяха там до киев ама "напреднаха"до Домбас скоро се очаква да напреднат и до Москва

А противоатомна за западния свят?

Другари Запада пак на нахуяри

Да унищожим Русия!

Абе,цървул ние къде сме?

.

Фалшиви изявления от фалшива агенция, която обаче е ключов играч в продънената западна финансова система. А кой реално е в дефолт, това ще броим наесен :).

Ти седи брои като си нямаш работа още по добре е иди там и чакаи западния свят да фалира ! Ама не стои в западния свят лицемоерно на европеиска заплата а иди в русия на руска заплата

Марш в Русия бе селтак!

Марш в Крематорск, педал :)

Като поредна стъпка към изостряне на отношенията. Никакви намерения нямат да спират войната. Конфронтация и войни - това явно им е от полза.

Слушайте какво Ви пее радиото. Купувайте рубли и злато, бъдете разумни и спечелете от глупостта на еврогейовете.

Все едно да си хвърляш парите от терасата.

Камбаната бие за раша,потъна като крайцера флагмана Москва

запада върна руското крепостничество, сега младите на запад с доларите и еврото, трябва да вземат 35 годишен заем когато са на 25 за д амогат на 60 да станат собственици на жилищита си..... къф кеф чакаш 35 години докато сстанеш собственик на жилището си, ако не си в някое отдалечено село, по врмето на соца се чкаше по малко време за Лада

Цените се определят от търсенето. Ако никой не искаше да живее на запад, цените на имотите щяха да са като в Русия. Обаче всички искат в западна Европа, никой не иска в Омск.

По времето на соца са национализирали имотите на баба ти откраднали са им земята и добитъка ако някои е имал бизнес и бизнеса му и са благоволили да му разрешът да си купи панелка но само една и то ако има защото и за панелки се чакаше не само за лади ! Моя баща лека му пръст му разрешиха да си купи панелката чак 96 преди това на наем ведомствен ! Иначе на дядо ми 200 декара земя 2 вола и всичката друга стока я вземат ей така !!!!! После цял живот в ТКЗС за 60 лв на месец заплата при курс на долара 10 долара на месец ! Видя морето за първи път в живота си 2000 година ако и да живее на 150км от него ! А да отиде да види как живее хората и в друга държава 2010 !

А не в Запад за колко години трябва да вьемез заем, за да си изплатиш жилището? На Запад почти всеки смърдльо може да си изплати нормално жилище с обикновена стедна заплата. Я ми кажи в България жилище за 200000€ как се изплаща с 1500 лева на месец заплата, а кола, а почивки и да не изброявам допълнително. Ти нещо си много заблуден относно това как хивеят хората на Запад. Я се замисли всъщност защо младите масово мигрират посока запад, а!

виж си кочината и тогава квичи посерко. бие манистр в празната ти чугуненакухинарка.. ббаахаха

Кочината, за разлика от Русия, има пине вътрешни тоалетни и течаща вода.

От определени коментари мирише на селска дивотия и простотия.

Мурзилки, сър!

Бг селтаци, факт.

в момента в Европа има огромен дефицит на рубли, Еврота и долари всеки има и то в такива количества, че се чуди къде да обърне шумата в нещо реалн. Реален параметър за истиснкия стойност на парите е факта че 50 годинишни панелки, старии не ремнотирани се продават за по 180 000 евро. Това е реален параметър на курса на Еврото....

Не тъпчо, това изразява качеството на живот - всички искат нс запад. Що никой не дава 180000 евро за хрушчовка в Омск, а?

преди време когато биткоинта струваше 300 се чудих дали да не взема 10, сега 10 струват 300 000 щото се срина, същата работа е с рублите сега е момента да с екупуват рубли . проблема е че са дефицит, вносителите на газ и нефт са изтърбушили всичко за да притежават рублата

рублите ти свършили

Истинския термин е изолация от западния свят. Ще видим какъв ще бъде ефекта за едните и за другите. Кой ще загуби повече? Кой ще издържи?

Започва постепенно разделяне на 2 свята. Проблема с Русия е само началото. Предполагам че и двете половини ще са окей. Западния свят ще има по-скъпа енергия, докато на Източния свят ще му липсват някой стоки. След години нещата ще се успокоят, дано да няма световна война. Няма връщане назад и всички го знаят и са ок с това

Защо му викате западния свят ? Те тия са изключени и от источния свят ! Да си руснак в момента е по презряно нещо и от канализационен плъх ! Предста ви си какво е да си ''български русофил''

Ало граматиката куца западен дебил

Като гледам и твоята не е цвете !

Тази агенция е компрометирана.Някога ни учеха да ги използваме за инфо ....каква глупост е била да следя кредитен рейтинг по частна фирма;)

Продължи ли притискането на руснаците третата световна война е неизбежна. Странното ще бъде, че след войната целият свят ще пазарува в рубли.

Къде, при свети Петър?

Те тия с ушанките още си мислят че са 16 република на СССР и там няма как да падне някоя бомба от нацията измислила атомната бомба :) тва за тях е много мислене ! Те за това са русофили защото камбанарията им е много ниска ! За това и идола им се ръководел от фразата има човек има проблем затова и там в северна Нигерия бягат като попарени в мига в които прочетът 1 книжка и осъзнаят къде живеят !

От 2014г. нсасам руския външен дълг е под санкции. Говори се, че след тази година основните външни инвеститори са САЩ. И сега какво? Кой няма да си получи дивидента?

С този фалщив дефолт САЩ вредят на себе си, на американските пенсионни фондове и инвеститоори, ще има фалити и съдебни дела за милиони. Луда работа както и енбаргото на златото. Рублата днес ще постави нов рекорд

Ало, експерта, покажи си дипломата (но не тая от руското посолство)

Имам едни рубли останали, искаш ли да ги купиш срещу евро? Под руския курс ще ри ги дам, само да се оттърва. А ти ще станеш милионер като скочи рублата.

Путлер капут!

lu4ka

Надай се…

бизнесът или политиката - това е въпрос с много добавена стойност. а какво казват кредиторите, които не могат да си приберат парите?

Между другото - Литва клекнаха. Къде отидоха "ценностите'? Литовското ръководство се договори с ЕК за основните принципи на транзита на Русия до Калининград Москва. 27 юни. INTERFAX.RU - В понеделник ръководството на Литва, след консултации с Европейската комисия (ЕК), договори основните принципи и основни насоки за транзита на руски товари до Калининград. пс. Имало е ултиматум - или Литва спазва международното право за транзит, или им се спира електроенергията. А това ще доведе до дисбаланс в Западния енергиен пръстен - BRELL. Излишъци на ток за компенсиране на недостига - НЕМА. Може да бъдете сигурни, че до края на деня ще се намери "компромис". Никакъв дефоулт няма да бъде обявен, защото по-долу писах - Русия има ресурсите, парите и желанието да плаща.

Ако не разбра, Литва си казаха, че нищо не са забранявали, освен определени стоки, ама Москва отново се изсра над ваичко

СЕ ПОДИГРАВА С ИНВЕСТИТОРИТЕ, ПЛАЩА ВМЕСТО С ПАРИ, С ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ. Е, ЩЕ СИ ПЛАТИ...

ОТ 200 Г НИКОЯ ДЪРЖАВА НЕ Е МИНАЛА БЕЗ ДЪРЖАВЕН ЗАЕМ. ИНТЕРСЕНОТО ЩЕ СТАНЕ КОГАТО ПУТЮ ИЗЛЕЗЕ ДДА ТЪРСИ ЗАЕМИ. ЗАПАДЪТ НЕ ДАВА, ОСТАВА ДА ГО ЧУКАТ ИЛИ КИТАЕЦА, ИЛИ ЧАЛМИТЕ ХАХААХ! СЕЩАТЕ ЛИ ПРИ КВИ УСЛОВИЯ ЩЕ ВИД АДАТ ЗАЕМ?

А Китай дава ли ? Особено от както е пълен с американски хартишки без покритие, докато в Русия има партньор със злато, нефт, газ, цялата менделеева таблица и това не е всичко !

Е с 200 пъти по голямо покритие от тоалетната хартия рубла.

Отиди, в която и да било държава и опитай са платиш с рубли, после с долари и виж разликата.

Русия е отменила Излизането на Латвия от СССР... Латвия е отменила Независимостта на Москва през 1430г. и си я иска Путин е събрал племето да мисли.

ТОЯ НАГЛЕЦ ИМАЛ ПАРИ - КВИ ПАРИ БЕ, ИСКАШ ДА ВРЪЩАШ ДЪЛГА В РУБЛИ! ТВА ПАРИ ЛИ СА? ИНВЕСТИТОРИТЕ ДА НЕ СА РУБЛАДЖИИ, ДА ИМ ПЛАЩАШ В РУБЛИ? НИКОЙ НЕ ЩЕ ТОАЛЕТНАТА ТИ ХАРТИЯ, В ДОГОВОРИТЕ ТИ ПИШЕ В КАКВО СЕ ПЛАЩА ДЪЛГА, НЕ С ЕПРАИ НА ОТВОРЕН, ЧЕ МУЖИЦИТЕ ЩЕ ПРОПАСАТ ТРЕВА КАТО КНДР! ЩОТО СТЕ И МНОГО -140 МЛН, НЕ СТЕ 30 МЛН КАТО КНДР.

Що пишеш за неща, от които грам не разбираш? Или- важно е да коментираме, че трябва да се храним

някой да обясни,защо Русия взима вражеска валута,като заеми?

Само пипнете натовска държава , руски мърши! Америка ще ви скапе за два дена! Пупу ще свърши като Саддам и Кадафи.

Не те ли надра с протезите докато духаше или май ти си лизнал налко урда.

република Украйна има пари , оръжия и уважение на свободния свят....ама Русия си има Путин и жрец Кирил

Западните изроди излизат от кожите си, за да вредят на Русия и да я смачкат, а тя расте, крепне и им се смее!