17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наш Кирчо ще става ХЪБ-аджия като Банкянския и България я няма в схемата...

Само нашия прост Киро се направи на по-католик от папата. Сега се сетете за стария виц с пърденето в Кремъл и насирането у нас. И го разкажете в днешно време

"Близък до "Газпром" източник заяви, че настоящите условия означават, че трансакцията фактически е приключена, след като купувачът плати в чуждестранна валута на "Газпромбанк", тъй като последващото конвертиране в рубли е автоматично и не включва Руската централна банка, която е обект на санкциите на ЕС." С една дума не се плаща в рубли, а долари и евро. Пък след това руснаците, ако искат да си свиват папируси с тия долари или да си ги закопават по градините, за да им пораснат още. :)))

Аз така, като оставам анонимем, колко манекенки съм изплющял. Няма да ви казвам кои точно 10, но още 14 проявяват интерес да ги плющя. :))))

България ще бъде жестоко наказана за това че подкрепя Русия. Всичко ще ни вземат, газа, бензина, хляба, абсолютно всичко ще скочи тройно и няма да може да си го купиш дори и да го има. Това е новия план и вече се изпълнява!

"Всичко ще ни вземат, газа, бензина, хляба, абсолютно всичко ще скочи тройно и няма да може да си го купиш дори и да го има. Това е новия план и вече се изпълнява!" Прав си, Иванушка! Планът на БАЙ ДЪН-а СРАБОТИ. Наш Кирчо е ИНСТРУКТИРАН.

На тези, които плащат в рубли просто не достига гениалността на Кирил Петков. Ние избрахме най-авангардното решение на въпроса.

получихме едно голямо потупване по гърба на киро - лъжльото, и ще чакаме...Гудо

Украйна решиха да започват да спират газта за Европа. Сега може би Европейците ще се замислят малко. Предполагам Зеленски не му трябват вече транзитни такси, нали Европа и САЩ ги заливат с пари, само и само да се продължават да се бият.

Ето това е за първа страница, а не да го скатавате директно в кучи ГЗ ... знам, че е с горчив привкус, но качествената журналистика винаги е била такава! ...

Ами, ние, къде сме, с пуешко надуване развяваме някакъв договор, е стига наистина, плащането му е цаката и стига важничене

Ей са вече станахме Швейцария на Балканите по цени. Но продължаваме да бъдем клоаката на ЕС във всичко останало.

Но ние сме с братята американци и няма да купуваме газ за рубли.

ние пък имаме повод да си правим екскурзийки да САЩ поне веднъж в месеца

Рублите си текат към Русия, та ще трябва Зеленски сам да им врътне кранчето чрез някоя случайно паднала ракета, руска естествено.

зеленски вече блокира газопровод за германия дори без руска ракета, а немците толкова много се старят да му се хареста - пращат му оръжие, готови са на лишения, предупредиха населението да се запаси с храна и лекарства поне за 10 дни

Когато станем по-независими от руските изкопаеми горива, тогава ще можем да имаме по-ясни и по-чисти отношения с Русия. България трябва да има по-независима външна политика, не само спрямо Русия. Когато сам се уважаваш и другите ще те уважават. Копейкаджийте никой не ги уважава...

Най-много ни уважават от САЩ и ЕК, дори благоволиха да говорят с Киро. Можеха просто да му пратят мейл.

Така ни уважават Западналит Гейци, че все с ожулен ГЗ си ходим от 30 години! ... Тогава ни уважаваха наистина, треперливо но наистина ... 27 място в света!

Киро, ти пак ли ще разправяш, че тва било "шантаж", шушумиго американска.. На САЩ не има мина номера да оставят ЕС без газ и да го фалират набързо.. засега.. но знаем,че америакнците са способни на всякакви долни интриги, войни, пландемии и прочие престъпления срещу човечеството, облечени в изпразнилата се от съдържание дума "демокрация".. Киро, отваряй сметка и плащай, че на народа му се изчерпа търпението ! Ако не бяха те прибрали вчера американските ти покровители, щеше и лично да видиш в каква народна любов се къпете с Асенчо.. Неадекватници такива!! РБ не ви е курс в Харвард!! ИДИОТИ продажни!! АМАН от такива плужеци..

Хилавата Европа "показва мускули" ..... докато се наведе и целуне ..... задниците на САЩ и Русия. Елементарно Уотсън, дойде време за плащане! А Украйна жалко за страдащите хора.... защото малкото зелено човече отдавна ги е харизало курбан за интересите на Англия и САЩ. За Путин те са просто "пречка" .... нищо повече. Казвам ви , че делението на фили и фоби е като делението на глупави и ... по-глупави. Няма значение кой с кой е фил или фоб. Гледайте гърците - те само гръкофили, а не са по-голяма държавица от нас !?!?!

Ние се уредихме с по-евтин газ от САЩ, пък балъците да си купуват за рубли. Отстъпници, показахме им как се прави ! Браво, Киро !

Е де, е де по-полека. Тя Глупостта е божи дар , но не трябва да злоупотребяваме с него (Бисмарк). България е страната на чудесата, от къде се пръкнаха толкова едноклетъчни мобифонни идиоти, които не могат да сметнат колко е 2 и 2 ????? Колкото и мъки да са преживели учителите ви сте останали тъп, по-тъп, най-тъп ... Едноклетъчен Мобифон.

Този форум е пълен с аутисти. Ирония, сатира ? Това учи ли се в часовете по литература ?

"като се позова на източник, близък до "Газпром", поискал да остане анонимен и който отказал да посочи имена на компаниите." - Т.е. някакъв никакъв руснак бил казал ... Това не е сериозна журналистика. Този сайт продължава с партенките и фалшивите новини в полза на Путин,

Компаниите ги е страх от преследване. Западните медии също казват за Австрия , Германия и Италия

Аман от платени "знаещи" тролейбуси от козяшкото депо. Виж какво казва Марио Драги. https://www.investor.bg/ad-hoc/564/a/zashto-dragi-kaza-che-za-gaza-moje-da-se-plashta-i-v-rubli-351985/

немци и австрийци са платили, нашите малоумници и американски подлоги да платят от техните джобове, а не да ни карат нас да плащаме в пъти повече, само защото тая свиня Мустафата така е казала

газ и бензин x2, останалото x3

Явно всички в Европа са балъци, само наш Кирчо тарикатчето ще купува от САЩ

Незанм дали след Украйна Путин ще нападне България, но с помощта на българския Зеленски и партията му като нищо ще се превърнем в следващата Украйна, която ще реши да рагромява Русия, с чужда военна помощ.

Отваряме сметка и се извиняваме, че е станала грешка

Да де ама в ембасата грешки на стават, а киро няма да се размине само с връщане на пари.

Луд, като Путин... За какво да се извиняваме ? Че имаме валиден договор ?

а не женски п. орган

Важното е да не забравяме да повтаряме, че сме суверенна държава. Като вица с халвата - колкото и да повтаряш халва, халва, халва - по сладко в устата няма да стане. Та така и с нашата суверенност....

Само ние сме корави! Ама като си богата държава като България можеш да си го позволиш! Германия ни иска пари назаем, те да му мислят

В Германия една продавачка в уидъуа получава по 12,50евро/час. В богата България една продавачка дори и след 3-тата безупречна година служба в същата фашистка компания ще получава точно 6Евро/час и то с бонусите! А сме в един и същ уж европейски уж съюз.

Това прави 2000 бруто или 1400 нето. Само половината ще и отидат за наем в някоя тясна дупка, остават и 700. От тях половината ще и отидат за храна, остават 350. От тях поне 100 ще идат за транспорт, остават 250. Като сложиш интернет, телефон, ток остават и 150 за всичко останало.