17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не демократичната ЕК да се разпуска

Хе-хе. Толкова по въпроса за европейската солидарност. Всички са за кръстоносен поход срещу Русия, но половината вече са готови предатели.

Кочината ЕС се разпада. Днес унгарците са в Москва за да преговарят за още газ

Стига политика, доминирана от САЩ. Преговори за мир и отпадане на санкциите, това е решението, полезно да Европа. САЩ да си гонят имперските цели сами. Европа без Русия не може и не трябва!

ЕССР е едно недоносче. Не може интересите на всички национални държави в Европа да съвпадат. Това никога няма да стане. Едни ще имат едни интереси, производство, търговия, сфери на влияние и т.н., а другите държави ще имат други и всеки с интереса си. Англичаните затова овреме се осъзнаха и напуснаха тази организация, за да са независими и сами да взимат решенията си. И между другото никога не изоставиха националната си валута, докато бяха в ЕС!

добро утро . Сигурно хората да не са мазохисти.

Държави с някаква независимост не искат да страдат заради американските интереси.

И как точно са предатели? Спрямо кого? Шепа охранени около Урсула и Мишел????

Срещу общата кауза, която са заявявали неведнъж.

Тия с по малка зависимост от Русия - западна Европа основно

Дошло е време разделно, сега е момента да се отървем от миризливите руски сопаги. Време е да се притиснат в ъгъла и да си влезнат в ролята на бензиноколонка.

Страните от Западна Европа купуват много повече руски газ отколкото страните от Източна Европа.

"Дания, Франция, Ирландия, Италия, Малта, Нидерландия, Полша и Португалия бяха сред държавите, според които Брюксел не би трябвало да може да предприеме подобен ход." Нас пак никви ни няма. Най-верните роби бяхме на СССР, а сега сме най-верните роби на СССР 2.

умник, руски учени са направили оргомна част съвременните световни научни открития и разработки

Пълна пародия….

С идиоти и соросоидни пачаври начело на държавите, цяла Европа ще страда!

Ебати простия цървул!

"промоцията" с лесното излизане от ЕС май свърши с излизането на англичаните.

Е нали това е целта, ние не сме хора, според нацистите ние сме НЕЧОВЕЦИ!

Когато солидарно налагаха санкции бяха велики, смели, надменни. Спряха им газа и вече я няма солидарност, няма европейски ценности и други блабла, има само ужас и паника. Едните искат да наложат каквото си наумиха, да пестят, да пестят до несвяст, а другите си гледат интереса и не щат да се подчинят. Смешна работа, ес-лидерите се оказаха страхливи мишки, наглеци, които вменяват вина за станалото на друг, вместо да признаят, че те са виновни.

Е пределно ясен - който не му изнася просто не прави нищо. Обаче България с тези платени проксита в парламента се надпреварва кой малоумен закон или идея да приложи. Една РСМ показва среден пръст, обаче ние сме първенци по следването на идиотизми

Е ние имаме договорени само около 30% от нуждите ни, така че може доброволно да намалим потреблението със 70%

Не е вярно, ЕК искаше да има правомощия да налага задължителни съкращения на потреблението на газ

Не е истина какви идиоти ни управляват. Как стигнахме дотук ?

Време да да се махаме , тези ни влачат към дъното

Ха, кой те пита.

Не ни влачат, направо ни копат...

Ще слушкат, като са се подписали. Сега единствения изход от това да ти диктуват какво да правиш е нещо си, завършващо с exit. Иначе роби на ес.

Комици ни Управляват ! Бедната Акушерка се опитва да наложи своето мнение на малоумна !

БЪЛГАРИ ... ... БЯГАЙТЕ ПРИ НАС В АМЕРИКА ... МНОГО ЗАВЕДЕНИЯ ТУКА РЕВАТ ( ДАЖЕ ПО ЕЗЕРОТО МИЧИГАН НЯКОИ ЗАТВОРИХА) ... ПОНЕЖЕ ИМА ГОЛЯМА ЛИПСА НА КУХНЕНСКИ РАБОТНИЦИ ... ( МИЯЧИ НА ЧИНИИ ПО БЪЛГАРСКИ:) ... НЕГРИТЕ ШЕФЧЕТА И НЕ ЩАТ ДА БАЧКАТ НА МИН.РАБОТНА ЗАПЛАТА :)))

Само да обясниш как точно ще стане... ЕС се управлява или от пълни кретени или продажници. Надявам се на французи, италианци, гърци и испанци да ги пометат, всичко останало на континента е леш.

_stankow

Че то не е нейно мнение !? От Държавния департамент ѝ го спускат !

Щото дедо Джо и Путя това са си го решили отдавна помежду си. Както виждате САЩ и Раша са си ок-ЕС гризе дебелия.

_stankow

Kak така какво, ами демокрацията ще налагат. Не знате ли какво е това демокрация. Ами това каквото каже Демократическата партия и всички по света трябва да изпълняват ! :D :D После идват републиканците и пак същото, защото демокрацията е основна ценност ! :D :D

_stankow

Това на запад ли ? Ами в България е още по-лошо ! :(

З А К Р И В А Й!

300 000 ДУШИ В ГОЛЯМ ДЕТЕОЙТ ... НЯМАТ ЛИЧЕН ЛЕКАР ... ПОНЕЖЕ НЯМА ЛЕКАРИ ... ОБАЧЕ ЗА ДА СТАНЕШ АМЕРИКАНСКИ ЛЕКАР С ЧУЖДА ДИПЛОМА ТРЯБВА ДА ПЛАТИШ КЕШ НА УНИВЕРСИТЕТА КЪМ 300 000 ДОЛАРА

_stankow

То това още нищо не е ... Източна Европа какъв премиеропад я чака ... Като си затръгват янките ...

Редовите тролове са тука

Време е за разпадане на еврогейския съюз и всяка държава сама да взима решения, а не под диктат от Брюксел.

Не, сам си

_stankow

"ЕССР е едно недоносче" Това ми хареса. Преди 35 г. Т. Живков каза - "социализмът е едно недоносче". И социализмът падна :) Честно казано, много неща сбъркахме. Сега ЕС не бива съвсем да го разрушаваме. Трявба основно да се реформира. Но да си остане това, което му е ценното - общо пространство за търговия и придвижване. Ама истински свободна търговия и истинско придвижване. Не само от Изток на Запад. И много повече суверенитет за държавите - членове ! И може би, някога, аз няма да го доживея, но да се върнем към идеята за Европа от Лисабон до Владивосток. Великобритания и щатите - прав им път !

Близо половината европейски държави са против Плана на ЕК за ограничаване на използването на газ - но нашите предатели са съгласни на всичка за да откраднат някой лев !!!

На бас, че ако щатите и ЕС издържат още два месеца, руският кен.еф ще се разпадне на съставните си части. В дир.ру пишат няколко трола, но са много активни. Не им се връзвайте!

ЕК се ръководи от американскаъа марионетка урсуса лайнен, така че е крайно време тя да бъде разкарана от този пост! Тази бабичка унищожава ес!!!

Много им е лесно на западните държави, които са далеч от Русия и не взимат газ от тях да искат намаляване на руски газ......

Убит англосакс спасен европеец

Трудни времена за Европа. Русия е агресивна, защото в момента е силна. Предстои зима и ше настане студена тишина. Кой печели? Путин си продава ресурсите с размах, газът му е с 300 % нагоре, въпреки санкциите, американския долар копае нагоре, американските държавни облигации са търсени като диаманти и заемите на САЩ са гарантирани. Икономиката на САЩ започва да диша с военни поръчки от Европа. Индия и Китай са пред икономически скок с евтините руски ресурси. Кой губи? Ами Европа - нито ресурси, нито икономически показатели нагоре, еврото пада, готвим се за студена зима. Ето така се играе голямата игра. Световната рецесия някой трябва да я плати. Европа ще я плати и ние барабар с нея, със съдраните си гащи. Умиращата икономика е евтина. След рецесията някой ше я изкупи евтино. Това е цената на мира - трябва да създадеш война и несигурност и после да донесеш изгоден за теб мир.

Да изгонят Урсулата, останалото ще се нареди!

На Путин му се получавааа. Много жалко! Европа никога няма да бъде единна, винаги ще бъде между чука и наковалнята (краварите и ватенките)