Коментари - Близо 40% поскъпване на природния газ през януари предлага "Булгаргаз" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юфууууу наркуманската ГЪЗ пришла. Тенкю ФАЩ, чи у вас цината 5 пъти по ниска, а на нас ни я прудаати 5 пъти по скъпа. Хвала на туркуробцити и тяйнити туркулизци.

Ще ни обясниш ли със к@хата си в@тнишка глава с како точно са ти виновни турците за несгодите и скъпотията,дори за миг м@л@умник като тебе допускал е някога,че не някой друг му е виновен затова,че е лузър

До кога бе хора ще се гледа само в едната посока. Намалите печалбите на дружеството. Намалите огромните заплати и премии. Не се ли виждат всички тези неща. Що за държава сме. Само некадърници,крадци и комисионни. До кога едно и също нагло поведение.

ЛЮБОПИТНО МИ Е,КАК-НАСЕЛЕНИЕТО СЕ ПРИМИРЯВА ,СЪС-ОЧЕВАДНИ:ИЗМАМИ,ГРАБЕЖИ??? ЗАБРАНЯВАТ НИ ДА КУПУВАМЕ ЕВТИНО…ПРОДАВАТ НИ3-10-ПЪТИ-ПО-СКЪПО!!! А ГАЗА СИ Е-СЪЩИЯТ! СЪЩОТО С-ТОКА! ПОДПИСВАТ ДОГОВОРИ ЗА-ГАРАНТИРАНО ИЗКУПУВАНЕ НА-ДЕСЕТОРНИ ЦЕНИ,ОПРЕДЕЛЯТ ЦЕНАТА-АДМИНИСТРАТИВНО,ПО-НАЙ-СКЪПОТО ПРОИЗВОДСТВО…ПОСЛЕ НИ КАЗВАТ,ЧЕ ТОВА БИЛО-“СВОБОДНА ПАЗАРНА ЦЕНА”,ОТ КОЯТО ИМАЛО-“СВРЪХ ПЕЧАЛБИ”(АДМИНИСТРАТИВНО ГАРАНТИРАНИ)!!! “ДОБРОТО ЧЕНГЕ”,ЩЯЛО ДА ОБЛОЖИ-“СВРЪХ ПЕЧАЛБИТЕ”,НА-“ЛОШОТО ЧЕНГЕ”!!! НА-ДЕБИЛИТЕ,ДАЖЕ ИМ СЕ СТРУВА-“СПРАВЕДЛИВО”…ЩОТО КАТО-ДЕБИЛИ,НЕ МОГАТ ДА СЕ СЕТЯТ,ЧЕ И: СВРЪХПЕЧАЛБИТЕ! ДАНЪК ВЪРХУ-“СВРЪХПЕЧАЛБИТЕ”,ЩЕ ГИ ПЛАТЯТ-ТЕ! ТОВА Е-ОРГАНИЗИРАН ГРАБЕЖ,В-СЪДРУЖИЕ(КОРПОРАЦИИТЕ,И НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ ТЯХ-ПОДЛОГИ)!!! ДАЖЕ,НЕ Е-СМЕШНО!

На ви Украйна , идиоти !

Странно. Нали от ГЕРБ надуваха тръбата, че цената на газа преди няколко месеца е висока заради ПП. Служебния кабинет също така. А сега какво стана? Хем ГЕРБ спечелиха изборите и управляват парламента, хем Служебния кабинет на Радев е на власт, хем газа за втори или трети месец скача с много. Що така? От толкова много приказки, останах с впечатлението, че ГЕРБ и служебния кабинет са най-добрите експерти, а пък той май се оказава, че са ла*номети.

Споко! Следващата стъпка е, че евроатлантиците ще докарат инвеститор, който тутакси ще оздрави топлофикация София и цените ще "паднат"!

Бг индивида като го питат тъп ли е трябва да отговаря Ама много:)

Без паника! КЕВР както винаги ще намали поисканата цена с 5 стотинки и ще ни защити

Всички нормални българи трябва да излезем и да линчуваме евроатлантическите предатели.

Какво ало към слугинажа на навеждащите се към САЩ и евр-гей съюза , докараха хипер яка инфлация. Никакво правителство , отиване към избори и ВЪНН. ЧЕСТИТА КОЛЕДНА ИНФЛАЦИЯ НА МАЛОДУШНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД . ВЪН АТЛАНТИЧЕСКТЕ МАЛОУМНИЦИ

ЕДНО ВРЕМЕ ЦИГАНЧЕТО РАДЖ КАПУР ПЕЕШЕ В "ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН " .... ПАНТАЛОНИТЕ СА МИ ПАКИСТАНСКИ, ГУМЕНКИТЕ МИ СА КИТАЙСКИ ТЕНИСКАТА МИ Е АМЕРИКАНСКА .... НО СЪРЦЕТО МИ Е ГОЛЯМО БЪЛГАРСКО:))

СЕГА ГЕРБ , СДС , ДБ И ПП ЩЕ ГЛАСУВАТ ЕДНА ДОТАЦИЯ ЗА СОФИЙСКОТО ПАРНО .... ЩОТО В СОФИЯ СА НАЙ-МНОГО СИНИ ЛГБТ ТЕМЕНУГИ :) ... А ПРОВАНСА ЩЕ ГО ДУХАТЕ

В провинцията цената на газта какво ги интересува? Те горят каквото влезе в печката и се запали..или поне да пуши там..

боклука, с минетчийската хлътнала навътре уста каза, че ще ни побърка от евтина газ през януари. Да го шибам в курвенските устенца.

Тази зима ще има счупени глави. Едни такива демократично-санкциониращи глави. Едни такива дето измислиха нова математика. Дето цена от 200 лева е по-гот от 38. Мама ми жълтопаветна .... И гербава

Еми с к19 ваксините мина фалшивата математика... после с гласуване по пощата... Вече е недемократично ако някой не е назначен директно или ако недай си боже има над 15% одобрение... Тогава е направо диктатор. А референдумите са признак на варварство и бедност+простотия, нали? Новото нормално

Ама, нали купиха газ 3 пъти по-евтино!? Какво стана?

Не беее, те ш го купът, ама ..... другия път.

Колко удобно щото от 01 януари да дигнат цената на парното както може по закон Пишете писмо до султана

Някой методично ни самоунищожава. Затворихме си АЕЦ реакторите, взеха ни златото, самоотрязахме си газта, сега е наред да си самозатворим Нефтохим, накрая ще ни вкарат и във война срещу Русия и след като всичко приключи празната територия България ще бъде разпокъсана на парчета и прилапана от хищни акули.

НАЙ - ГОЛЕМИЯ КОМБИНАТ В ЕВРОПА ЗА КАЛЦИНИРАНА СОДА , И НАЙ-ГОЛЕМИЯ РУДНИК ЗА МЕД В ЕС ... И ТЕ НЕ СА БЪЛГАРСКУ :))

Лошо, Седларов, лошо!

ДА НАПОМНЯ,ЧЕ СЕГАШНИТЕ-200-ЛВ,БЯХА-38-ЛВ.ПО-ДЪЛГОСРОЧНИЯ ДОГОВОР С-ГАЗПРОМ!!! ТУРЦИЯ,СЪРБИЯ,УНГАРИЯ-ПРЕПОДПИСАХА НА ЦЕНИ:35-50-ЕВРА!!! КИРЧО-КОКОРЧО,БОЛШЕВИКИТЕ-ДБ,ЧЕКМЕДЖЕТА…ТРЯБВА ДА БЪДАТ-СЪДЕНИ,И ВКАРАНИ В-ЗАТВОРА!!!

САМО ДА НАПОМНЯ,ЧЕ-ЦЕНАТА В:СЪРБИЯ,УНГАРИЯ,ПРЕПОДПИСАЛИ-ДЪЛГОСРОЧНИ ДОГОВОРИ С-ГАЗПРОМ,Е:2.5-3-ПЪТИ-ПО-НИСКА!!! ВЕЧЕ СМЕ-НАПЪЛНО “НЕЗАВИСИМИ”! ВЕЧЕ Е-НЕВЪЗМОЖНО ДА ПОДПИШЕМ С-ГАЗПРОМ,НА-ДОБРА ЦЕНА(ТУРЦИЯ,СЪРБИЯ,УНГАРИЯ),И СМЕ ИЗЦЯЛО ЗАВИСИМИ ОТ: КОМИСИОНЕРИ(КУПУВАТ ОТ-ГАЗПРОМ),И НОВИТЕ НИ-“БРАТЯ”-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ!!! И ТОВА Е-БАЧАЛОТО!!!

ДИВЕРСИФИКАЦИЯТА Е ПОСТИГНАТА!!! ВЕЧЕ-ПЛАЩАМЕ-ТРОЙНО НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ НИ-“ПАРТНЬОРИ”,ОТ ЦЕНАТА ПО ДОГОВОР С-“ЛОШИТЕ РУСНАЦИ”!!! ВЕЧНА ДРУЖБА С-“ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ”,ДА ЖИВЕЙ-“ЕВРОАТЛАНТИЗЪМА”””! ТРИ ПЪТИ УРА,ДРУГАРИ!!! И ТОВА Е САМО-НАЧАЛОТО!!!

имат от Булгаргаз. Мерси, ще помисля по въпроса :)

Нищо не можеш да-“измислиш”,за съжаление!!! Скоро-ЦЕНАТА НА ТОКА ЩЕ СТАНЕ-“СВОБОДНО ПАЗАРНА”(ОПРЕДЕЛЯНА АДМИНИСТРАТИВНО)…ДЕСЕТОРНА ЦЕНА,А-ИТОПЛЕНИЕТО С:ДЪРВА,ПЕЛЕТИ-ЗАБРАНЕНО!!!

Защо гледаме хъбовете? Нали имахме дългосрочни контракти обвързани с нефта... ама ги премахнахме заради ЕС

тази новина козяк се погрижиха да излезе късно, не по новините в 8, за да имате една нощ да свикнете с краварския геноцид и да ви мине хайдушкото настроение за бунт!

От първи октомври като останете без газ ще ви видя!!!

БРАВО Евро-Гейци! Честито!

Ти си кушаеш удобрение на корем в педеРассия и всичко ти е на шеС ?

Ако има политици с топки в тая евро-гей-змей чунга-не-чанга кочина, таван на цените за внос и на втечнен газ 100$ и нещата ще си дойдат на мястото.

През зимата природният газ поскъпва! Колко неочаквано :) Така е за тези, които нямат дългосрочни договори за доставка на приемливо ниски цени със сериозни доставчици. Като Германия например - сега има с Катар. Преди това - 50 години с Газпром и са ползвали в пъти по-евтин руски газ от нас. Еми няма как, ще са богати германците, ще имат икономика. А ние ще сме бедни. Продължавайте да пращате в парламента неудачници като кирчо канадски с неговите танкери.

Договора на Германия с Катар е за 3 милиарда кубика годишна с първа доставка през 2025... така че тоя договор в момента не им носи ползи.

Нали от Америка, Алжир и Катар щяхме да взимаме по-евтин газ? Февруари 2022 с 20% увеличение, юли 2022 с 40% увеличение и сега февруари 2023 с нйови 40% увеличение? Защо не се намалява цената?

Чакай малко бе! Лятото нали тия намалиха и есента? Когато не се ползваше? Ааа - ти искаш да ти я намалят зимата, когато всички ползват? Неее, това без дългосрочни договори със сериозни доставчици няма как да стане. Справка - кирчо канадски с неговите танкери иди-ми-дойди-ми.

Героям слама, Слава кокаина :)

ааа, свърши корабния и дойде тоя от търговете?

Или обратното бе, Лорерчо мамин :)

Долу ЕС!

Слава кокаина!

Е оти ги ручахме жабетата 89-та? За бананите ли беше?

Хората трябва да бъдат организирани, да се вдигнат на бунт и да избесим тези продажни политици.

Начело с аутиста, урвата, чифита и педераста!

Кирчо и кокорчо вдигали цената и инфлацията,а тикви прости. Изхарчихте евтиния газ от Кирчо и се облещихте.

Разбираме, че го обичаш, чевенце ти е все пак :) Но да ти дам един съвет, като баща на баща! Бързо бегай да го освидетелстваш, знаеш че е улав, че Гешев му е намислил едни неща ...

Като ви одере по три кожи тиквун,ще ревете за Кирчо и кокорчо.

Тиквун си го знаем, 12 години ни е забавлявал, предвидим е! А аутиста, урвата, чифута и педераста требе да се копат!

Този от на Кирчо евтиния втечнен УЙ от Кравария ли е ???Важното е да умрем от студ и мизерия , ама да сме независими от Русия ....Боже , Боже !

И слава кокаина!

Стига сте се оплаквали важното е да помагаме на Украйна, то и с друго не се е занимавала сбирщината пардон ,,депутатите,, от 48 събрание :)))

И слава кокаина :)

Дано ви стигне и вас мизерията, в която живее по-голямата част от народа. И дано ви стигнат клетвите му.

Да келнете не добре, защото вие първо ще го усетите.

Всички укросвине в екарисажа!

Е, "диверсифицирахме" се, де! Хай, да ни е честито!

Пращайте оръжие на шибаната Украйна. Ама скоро ще трябва да учите руски език тъпи гнусни гноясали шибани български политици. Скоро задника на Путин ще целувате... Ама това за вас не е нещо ново. То и сега само задници целувате само и само да сте си добре... Скоро народа като се надигане къде ще бягате бре идиоти смотан.... Трап 2 на 2 на 1.... Това за вас

Поредната куха лейка (разбирай глава) , нещастен инфантил забравил да си изпие хапчетата - аре у лево ембрион неоплоден!

Начукай го на майка си в путката

То да беше само газта, ми и тока пак удари големите цифри днес... Санкции а? А бумеранга? Сваляха цената на газта през топлото време, когато на никой не му трябваше чак толкова много, и сега, когато е много необходима - Нааааааааа, нааа вашта м...... да видите сега хубаво ли е. А онезо гробаджиите си прекараха и малоумното предложение да даваме и оръжия на хохлите. Направо не искам да вярвам, какво гадни, долни, подли и скапани лицемери ни управляват. Как ги избирате тези бе хора, произволно ли натискате копчетата на машината като гласувате?

не това е платен твърд електорат който отива и гласува за каквото са му казали а за турците специално ако не гласуват за ДПС майка им жална.

щяха да ги забранят, и това е всеизвестна сентенция добро начало е, че народът почна да се поразбужда, и да осмисля, че го играе статист в игра с белязани карти

И все пак герб е за предчочитане пред педалите на подмяната! Казвам го с отвращение!

Българинът е финансов абориген и е свикнал на байтошовата икономика, където цените се определят от държавата и само нарастват. Високите цени на газа са чудесна новина. Колкото по-скъп е газът сега, толкова по-евтин ще е след година-две. Северен поток е взривен. Европа диверсифицира доставчиците. Европа през този месец за първи път наложи реални санкции на Русия. До няколко месеца икономиката им ще пропърди и тогава ще се молят някой и от тях малко газ да купи, но ще има много, ще трябва да ни изкушават с примамливи оферти. Днес е времето домакинствата да се газифицират, но понеже хората са прости, купуват климатици. Стадо!

А Азия и останалия свят къде е в тези сметки? Света не е само запада и Австралия. Има още 180 държави...

Географски, да. Иначе, не!

В момента цената на газа е висока най-вече защото Русия не може да си го пласира всички количества. Проблемът с Азия е, че няма газопроводи. Има един, който е с нисък капацитет. Но дори за 3-4-5 години да изградят, Европа също ще изгражда. Накрая ще има същото количество газ, но при много по-висока конкуренция. В момента на пазарите цари лудост. Щом аз съм си спрял отоплението и го карам на климатици, сметай. Ако обаче нямах нито климатици, нито газ, щях да съм при фирмите за газ и да пазаря евтин котел, също както спазарих почти двойно по-ниски цени от сегашните за климатици, когато газът беше 25 лв. Винаги купувай евтиното и продавай скъпото, дори за дребните неща. Това е един от пътищата към богатството. Бедният купува скъпо и продава евтино. Бедни хора купуват имоти на двойни цени в момента. Те затова са бедни и ще бъдат бедни, аз купувах 2015-та.

че без газ и климатиците няма да работят... поне това се учи по стокознание-) Ма то за да ги знаеш тия работи трябва да си учил за икономист, и тогава сигурно щеше да знаеш и че Китай купува газ предимно от Австралия а с руския газ, който не идва само по един газопровод, китайците си регулират цените на които купуват от най-големият си доставчик. Всъщност и другите ти лафове са все едно Иван Костов чете поредният си доклад пред ЦК на БКП.

Значи приказките за евтиния азерски газ от газовата връзка с Гърция бяха само алабализми за наивници. Поредните лъжи на ППта, ДБта и всякаква друга паплач. Плащайте и им вярвайте.

Да повторя че от април 2021 Турция не транзитира азерски газ към Европа. Плюс находището ма азерите не покрива дори вътрешното им потребление. И все пак е по-голяма от това което петреко открадна от пред Варна

А КАК ЩЕ Е С ЦЕНАТА НА ПАРНОТО ЗА СИНИТЕ ТЕМЕНУЖКИ ОТ СДС И ДЕБИЛИ от БЪЛГАРИЯ В СОФИЯ ?

Ние ще се оправим, ти бягай за съчки, че истина стаята.

ПАРНО , ТОК , ВОДА ЗА КЪЩА 300 КВ.М ... 160 ДОЛАРА / МЕСЕЦ .... ПРИ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 10 ДОЛАРА НА ЧАС :))

Парното е на цена под себестойност. Слушах как преди 2 месеца разправяха, че ще фиксират цената за още 6 месеца, защото цената падала. Това, че цената пада 2 месеца, означава, че на третия ще падне още, ще остане същата или ще се повиши, накратко нищо не значи. Хората на парно са хранениците в България. Мълчете си, защото не плащате реалната, а много по-ниска цена. Отоплението ви се субсидира.

Този ще да е от по-евтиния втечнен газ, с който Кирливчо уреди електората.

Путин е виновен!

Хи хи е типично гейче, злобен неудачник. С ковид масчица и много игнориран от момичетата в училище.

Това ще е тая, меката зима с пълните хранилища , както ви беше обещано от Борел и Лайен...

Дева вашта макя пропаднала.