Близо 3000 процента инфлация във Венецуела за 2020-а

Страната е потънала в най-тежката криза в съвременната си история и в рецесия седма поредна година

Обратно в новината

Коментари - Близо 3000 процента инфлация във Венецуела за 2020-а | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ние,българите нямаме проблемът на ВЕНЕЦУЕЛА!Ние имаме мъдри политици,които бдят за благоденсвието на българското население!Нашата защита от хиперинфлацията е бате Бойко,който е ял филия със мас,охранявал е бай Тошо от село Правец,три пъти гален по главата от папи и мъдрият Ахмет Доган!

Добре,че нашият балкански лЪев е са го завързали към еврото на богатите и културни народи,иначе ако бяхме извън евросъюзът,нато и българският лъв да е независима валута ,щеше да е само кожа и кости и голяма хиперинфлация, дори от Венецуела!Но спасението е във бате Бойко,който се надява на братята германци еврото да измести и изгони българският лЪев,заради благоденствието на бабите и дядовците останали все още във България!

Малко като дежавю с България. Ще сменят властта, ще направят приватизация на нефтените находища и ще настъпи "мир и демокрация". Успех на Венецуела, дано се пребори с цялата помия която и изливат САЩ.

Е нали Путин им даде кредит със 7% лихва. Само където у нас, държава от "Еврогейия" съюз като частно лице взимаш на 3 пъти по-малка лихва потребителски кредит.

Венсеремос таварищи и товаришутки. Да ви изпратим и нашите русофили ама не искат седят в тъпия ЕС и се мъчат. Вечер на малки групички по сокаците на тих глас пеят руски пляски и мечтаят за краят на капитализЪмат и идването на социализъмЪт.

Там където стъпи ЧЕРВЕНАТА ПРОСТОТИЯ всичко рухва.

Да продължават да обичат русия като нашите местни русофили и някой ден може да дочакат светло бъдеще. Дано, ама на дали.

Всички комундета във Венецуела! Нали не ви харесва ЕС бе, говедда копейкаджийски!

Ако си мислите, че виновни са управляващите във Венецуела, се лъжете. Това само показва какво могат да направят САЩ и подчинените им световни финансови институции със сравнително малка, но непослушна страна. Те казват кои хартийки са пари, кои са весници и кои са много под цената на вестниците.

На комундетата все други са им виновни - сушата, кишата, международното положение...

Венецуела не е единствената малка държава с много петрол. Абу Даби, Дубай, Катар, Норвегия и др. също са такива, но нямат никакви проблеми със САЩ и там стандарта е много висок. Защо ли? Защото там не управляват червени бухали. Подкрепяни единствено от аверите им Русия и Китай.

Богата петролна държава ама като ватенките пазят власта там която краде народа (както и режима Путин)... така ще да е . Нашите червени васали на Москва като бяха на власт и при нас имаше такава инфлация.