17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българските бизнесмени така и не разбраха, че като дават добро заплащане на служителите - тези пари се завъртта в икономиката и рано или късно се връщат обратно към тях. Вместо това дават ниски заплати и реват, че нямало кадри, бизнесът не вървял...

Като новите работодатели са комунисти капиталисти.Те са свикнали само да вземат,ограбиха половин век труда на милиони.Те инвестират само в себе си и любовниците си.

goose

Ами стани работодател и дававай, какво те спира?

Нищо не ме спира и давам.

" По думите ѝ след няколко сезона една колекция е вече не само морално остаряла, но и физически остаряла, за да бъде продадена дори на безценица." Физически остаряла, като е стояла сгъната по рафтовете ? Не ми се ще да знам какво ще е, ако е носена от човек. Ами така е, като бизнесът се занимава с препродажба на парцали шити от мизерници в Бангладеш за 1 стотинка.

Българския работодадел се моли от години за криза. Тази му дойде по поръчка. Общо взето великия работодател от 2008 до 2016 г. беше в криза, караше 2-ма човека да вършат работа за 10-тима, а им плащаше като за половин човек. Последните години под натиск и с реване всеки ден по медиите леко по леко някъде, някой вдигнаха заплатите. То не реваха,че виждаш ли заплатите изпреварали производителността на ттуда, то не реваха че хората не искат да работят и ще си внасят работници, то какво ли не, само защото искаха кризарта да продължи вечено, да си карат мерцедесите, да висят целогодишно по екзотични почивки, а работниците да им изкарат парите, но да получават колкото за 'бог да прости'. И ето настоящата Ковид криза им дойде свише, молитвите им бяха чути. Сега се започва отново същото - съкращения, намаляване на заплатите, подценяване на труда, обяснение как щом не ти харесват условията 100 човека чакат твоето място и то за по-малко пари. Ето това е така наречения български работодател, а реално той е такър само по африканските стандарти.

Пандемията която е измислена с друга цел а именно да има фалити и липса на работа липса на изход.разбиване на семействата и др..починалите не са повече от миналите години.само че сега се приписват на коронавирусът