Бизнесът протестира срещу идеята за повече субсидии за евтино парно

Подобна практика ще задълбочи кръстосаното субсидиране на енергоносителите от индустрията към битовите потребители, което е абсолютно забранено от европейските директиви, заявяват от АОБР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

столична община си е за бой- тец люлин и тец земляне само топлят водата, един киловатчас електроенергия не са произвели. Никакво високоефективно комбинирано производство. Абсолютна неефективност, но докато има крепостни на които да продават насила, така ще е, нулев интерес да променят ефективността си.

Правителството се оплете като пате в кълчища. Във всички сектори. Във всички!

Да се закрият всички топлофикации. Какво парно в България бе, какви са тия глезотии ?

Живее на гърба на останалите, които са без парно. Не стига, че са облагодетелстване и не правят инсталации за газ и брикети и не купуват всяка година последните, ами им плащаме тази глезотийка.

Ххахах... гений си! 'Айде 'сички да си купват дърва и въглища за отопление. Или да се газифицират. Че виж колко е изгодно отоплението на газ! Вкарваш 5-6000 лв. за котле/инсталация и после - по 700 лв. за 100 м2, далавера!

Плаща за богоизбраните които са на парно. Включително хората по селата. Топлофикация е пред фалит заради не реалните сметки.

Имаме радостна новина: зелената сделка е толкова ЗЛЕ, че няма как да остане: цените на газ, ток, торове, храна - до небесата. Агропродукцията ще се свие с 50% - земеделците не купуват на такива цени! ИДВА недостиг на храни в световен мащаб. В Германия правят от природен газ електричество - безумно, затвориха си ядрените централи - същотото безумие, изкупиха нашият евтини ток и НИЕ плащаме скъпият! Заводи и бизнеси фалират и затварят - в момента...Изсякоха горите да се топлят - ЗЕЛЕНА СДЕЛКА... И като тръгнат гладните имигранти към Европа откъде ще минат... да благодариме на Меркел, след себе си остави блато...НО НЯКОИСТАНАХА МУЛТИМИЛИАРДЕРИ, но накрая ще стане като в Казахстан!

Май се е объркал “бизнесът’. Ако иска да задълбочава войната, която водят с народа, скоро ще ходят да пият вода…

Не бъркайте бизнеса с просяци....то па един бизнес .на фона на производство,заплащане на труда,износ,материални бази и т.н.

Но бизнесът е всичко. От къде идват парите за пенсии и социални, а и за евтино то парно.

Бате Бойко наричаше бизнес и икономика строежа на магистрали. ДИРА престанете да наричате БИЗНЕС посткомунистическите синове на изродите съсипали страната ни. Не повече от 10% бизнес са започнали хора от нищото. А ИКОНОМИКА няма... Икономика има Чехия например, защото произвежда и ИЗНАСЯ - коли, гуми, порцелан, кристал, обувки, бира, автобуси, електрооборудване и пр.

тъпите управляващи пак преливат от пусто в празно. Кой ще прави бизнес в България ако трябва да издържа хиляди които си клатят краката. Те за това Германия не прави заводи в България, а в Турция. Щото там държавата налива пари в заводите, за да печели после тя и работещите в тях и после да събира данъци, а нашите пишлегари гледат как да оглозгат до кокал хората движещи икономиката.

Нагли , ненаяли се , освинени отрепки наречени работодатели ... Минимална заплате да вдигнем - не ; осигуровки да плащат - не ; топло за хората - не ; помощи за бизнеса - ДАААААААААААА и си купуват 2-ри самолет. 100%-ови самозабравили се ОТРЕПКИ

Всичко за тях, а държавата, разбирай, народа да им плаща тока и газта. Пълни боклуци, начело с Васил Велев.