Бизнесът подкрепя рестарта на АЕЦ "Белене", но при пазарни условия

Работодателските организации напълно подкрепят позицията на правителството относно условията по рестарта на АЕЦ Белене

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няколко директни думи за свръхбогаташите. Драги олигарси, престанете с тези балове! Вашите балове са пир по време на чума. Повярвайте ми, отвращението към вас е толкова голямо, че скоро ще изтървете контрола в общуването помежду си. Установете друг режим на политика. Този е фалшив и негоден. Убеден съм, че ще жертвате министър-председателя Борисов по най-наглия начин.

Какви работодателски организации?? Това лешояди които си точат зъбите!! Такъв голям проект , че ще има за всички....за крадене!!

И да си мъкнат касетите с радиоактивни отпадъци до своите държави,обаче да плащат за тях,щото ное не сме толкова глупави ,че да подаряваме плутоний,за да си правят атомни бомби за без пари.

Желаещи за Радецки ? (било марш, било МаршНаСкок)

То ако акциите се пуснат на борсата няма да съберат дори и един лев.Преди няколко месеца една китайска компания гръмко огласи,че ще инвестира в България 16млрд.$ в строителство на луксозни курортни комплекси и пуснаха акции на борсата.Събраха има няма 4млн.лв. които вероятно те самите са си купили собствените акции.Та така би станало и с Белене,много напъни за нищо и половина.

Бизнесът е голям човек.

Да - Бизнесът Е СериозноГолямо Голямо Нещо, Колега ! ...ама то у Нас - хем Е "бизнес", хем ДъСъ'й шринкнал кат таковото на Късака при -40Целзий...

..,и ако Се обърнем Към Маркс (ил Мордехай ;-) - палажение на задунайкаю = Ревалуционная Ситуация, И ! - понеже Няма АбсолютноНищо ЗА Евалуация ---> Seek&Destroy !, и то Незабавно АбсолютноВсички Зарази .

99 % от т.н. "бизнес" са агенти на ДС/КГБ. Стягайте се за поредния обир. Ще ви махнат и валутния борд!

Гответе се за един лев на квч. Това ще е "ползата" за "матриала". Ще ви омайват със сладки приказки да не мърморите (щото вие няма да се вдигнете) и после: Въх що стана? Ама то международното положение, Западът, САЩ.......и т.н. Познато, нали?

Всичкото комунде юруш на маслините да купува акции в новото дружество Белене! Без държавни гаранции! ХХАХАХАХАХАХА! Май нито една акция нема да купат комундетата, на тех само далавера им дай на чужд гръб, ама вече немаааа! Отечееее!

Да питаш бизнеса за Аец Белене, е все едно да си изгубена овца която среща вълка и го пита накъде е стадото

Най-сетне нещо простичко и разумно по въпроса. Акциите на борсата и всички мераклии да си купят акции и да печелят - хем ще им бъде евтин тока, хем ще печелят от дивиденти. Докато не се събудят.

...и Коя борса Имате предвид, Колега ? - защото Ако Се отнася за "нашта" "борса" - Ай-Ой !

Най-сетне нещо простичко и разумно по въпроса. Акциите на борсата и всички мераклии да си купят акции и да печелят - хем ще им бъде евтин тока, хем ще печелят от дивиденти. Докато не се събудят.

Браво че някой подкрепя новата АЕЦ ! Народа на България също иска евтин ток , само шепа платени Соросоидни мошеници са против ! Днес излязоха един файтон да пият безплатно кафе ,медиите които не са Български скочиха и техните еничари , да покажат Клоуни и цирк ! Имена няма да споменавам ,те се знаят ,повечето стари кошници и гномове !

Някое Паве СЕРИОЗНО ТЕ Е УДАРИЛО ПО ГЛАВАТА.

Бизнеса в Белене. На лагер, без АЕЦ-а.

За нашенеца това е емоционален проект, не икономически. Да има втора АЕЦ - гордост си е, кво? Айфоня да тупнеш на масата в кръчмата, че да го заредиш от АЕЦ-а и да поюриш БВМ-то към сеседното градче на дискотека.

Партизаните преди - никой не ги гони, те се крият. Че и тези - никой не ги пита, те си мрънкат нещо.

Китайците поискаха държавна гаранция, щото видяха че пазар на тока няма и няма да има в близките 20-30 години, докато е наличен Козлодуй при това средно потребление около 3700 МВт. Единствените които могат да се навият без държавна гаранция са руснаците, ама те нямат икономически, а политически и териториални цели. Хареса им монопола на Нефтохим. Ако гепят и Енергетиката ще могат да си разиграват коня както искат срещу нас, ЕС и НАТО. А и имат още други лостове за да си избият парите и ни ограбят до шушка.

АЕЦ Белене е само една политическа дъвка. Никога няма да бъде построена без държавни гаранции. При 110 евро на мегават, някой трябва да дотира разликата до 50 евро на мегават,каквато е сега цената в Бъгария поне в близките 10-15 години,тъй като за хората тази цена ще бъде непосилна.

Бизнесът подкрепя рестарта на АЕЦ "Белене", но при пазарни условия Същото го каза и Путин на бат Бойко.

Кой бизнес бе? На онези предприемчивите, натрупали капитала с труд и инициатива?

"Бизнеса" какъв е идеен като надуши лесна плячка.....

Новината от днес е, че китайците не са навити на Белене без никакви гаранции (както предлагат герп). Така че или Слънцето ще гарантира нещо, или жълтите излизат от играта.

Не бойте се седесарчета , ГЕРБ няма да построи нищо !Те са лаладжии и далавераджии!Вижте им премиера и кажете след рекорда МУ по отрязани лентички , кое е тръгнало или не е грохнало за нула време!Гаврят се с НЕГО , а от там и с България и на Запад и на Изток!Накрая ще я докара до там , че да купува прескъпия американски газ с кораби , като тия нещастници поляците!Няма да строи НИЩО , ни АЕЦ , ни фабричка даже!

Абе съмнявам се, не се притеснявам, че ще построят, притеснявам се от нов дълг и от опасността от замърсяване. Нищо друго. Те ако можеха да го постоят и гарантираха сигурността и печалбата за народа си- повярвай ми, притеснения НИКАКВИ!

Напълно подкрепяйки Ви че Е възможно Нищо да НЕ се строи - нека Се обърнем към Умопомрачаващите Финансови Данни ! : - Белене се "строи" Йощ от 70те на Миналия Век ! ...като СамоПоследния гълток Наша Данъкоплатска пара е 1.3 милиАрда - БДЖ има Поне 103 ФалитоВзискващи насоки ! ...като Отново им Се отпуска 20М Наша Данъкоплатска пара - Лукойл - Продължава да Ни осигурява горива като АбсолютенМонопол на "изгодно конкурентни " цени ...и да НЕ Си плаща Данъците - Русгеоком - Продължава да шаралее из залежите-Ни ...и да Ни развърта тукаИма-тукаНема - КТБказусът - Продължава да е Нерешен, т.е. Поне 2 милиАрда Висят - аг.Иван - НЕ се е отказал от Продължаване на ТоталноНеотговаращото Руско снаряжение&техника ...т.е. И там Ще Ни Доят - ВесоКГБтрампата - Продължава да върти бензиджийници с Доказани "утечки" пари към Русия...както И да "изнася" лекарства Също с "утечки" пари към Русия ....та кат Тегли Човек Калема - то НЕ 16 реСпублика, ами Направо Болхарская Еканамическая зона Кремля ! ---> Мамицатаим задунайскогубернистическа !!!

Не. Преди Връщане на АбсолютноВсички Вересии от Кремъл ! + Изплащане на Лихви & Обезвъзмездявания за Целево-нанесените Ни Загуби, ПропускиПолзи ! ++ Официални Извинения за СистематичноЦелевите Хибридности, ТроянскоКоние и Очернянето-Ни ! ----> Никакво Дори-гък за Всякакви Енергийни проекти !, хеле пък Доказани"проекти" !!! ...и както Всички знаем - това Няма да стане ако Вси"наште" продължават да Ни "управляват" .

какви пазарни условия бе, межу руснаци и българи))): Путин да срои при пазарни условия))): Може, но в пазара на 3 свят...

гладно е стадото сороско

"бизнес" що не даде рецепта как се печелят пазари и се разраства бизнес. Всеки се занимава тук с това, дето не му е работа, казваше Тошо Тиквата. След 30 г - пак Белене и... Боко тиквата...

Нали беше гьол от нашия джоб.

всеки път ви напомям да слагате "бизнесът" - в кавички... то трябва и "България"...

КЪДЕ СТЕ , ЮРУУУШ! КАКТО КАЗВАТ ПРИЯТЕЛИТЕ ВИ ОТ ЮГ.... КАЖЕТЕ СЕГА КОЛКО МИ Е НА СМЕТКА ДА ВИ ГУША С 20 МЛДР БАДЕВА....

Тези от КРИБ да кажат какво им обещал премиер като ОП и да не се правят на улави , че разбираш ли подкрепяли някаквъ модел !

1 korab с БЯЛО от Брасилия ето ти 1реактор 2кораб с БЯЛО 2реактор

Това лио е бизнеса? На снимката? По техните стандарти става така: ДЪРЖАВАТА ГО ПОСТРОЯВА И ПОСЛЕ НА ПАЗАРЕН ПРИНЦИП Го ВЗИМАТ ГИНКА ИЛИ КИРО ГЕЛА , за собствено ползуване. Естествено, ако дели плячката с Управляващите. Иначе не

Глупак

Умник. Гинке ти ли си ма?

не ми е жал за комунистите,явно са изтикани далече от цицането на пари от проекта белене,но и бая изцицаха за тия години застой на белене,ако може и да се изчистим от тях заедно със прилежащия им бизнес може и а се оправим някога,но за тая цел така наречения бизнес трябва да си върне парите на държавата която в лицето на смрадовете червени им раздаде в куфарчета.явно на сегашната власт не и стиска да им направи ревизия на разсипията на която подложиха икономиката ни,явно всичко в тая държава е купено от най горе до най доле и си трябва народа да се вдигне и да испозастреля и власт и бизнес,белким тогава се яви някой който да се опита по малко да краде

ГЕРБ са внесли в Белене окло 2 милиарда лева до от 2009 до 2012 г.

а от 1981 до 2009 колко пари е глътнал гьола по думите на идиотите,за това дава ли сметка някой или ей така герб са лакоми,преди тях имаше едни по лакоми които измислиха схемите на лакомията и герб са ползватели на тая схема,знаеш кои са нали Мите,макар че си им защитник

Пак толкова около 2 милиарда. Не се ядосвай, те Герберундиите са по-крадливи