Коментари - Бизнесът пита премиера ще има ли газ през юли и по-нататък | Бизнес.dir.bg
назад

Бизнесът пита премиера ще има ли газ през юли и по-нататък

Четири работодателски организации поискаха да разберат "на какъв етап са евентуални преговори за доставка на природен газ"

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Бизнесът пита премиера ще има ли газ през юли и по-нататък | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г- н Василев, хубаво че докадвахте на британците за 0 % руски газ но сега със същата увереност докладвайте и на българите откъде и на каква цена и с каква устойчивост ще доставяте газ отдругаде. Както се разбра докато вие се правехте на отличници нашите приятели от ес са се запасявали с евтина газ

С това правителство ни е спукана работата .Зимата не я виждам.Тока скъп,Европа не дава дърва и въглища,газ и петрол няма или е безбожно скъп.Какво ни остава бе министър председателю?Какво си ни приготвил за след няколко месеца.Или до тогава да ни няма вече.

скъп, скъп...колко да е скъп. важното е че САЩ потупаха Кирчо по врата и му казаха "конграчюлейшън" на чист мекедонски. браво Кирчо, браво. сега Лена ще ти направи свирка за да си доволен и да продължаваш да защитаваш интересите на САЩ в Европа. другите продължиха да плащат в руска банка, само ние сме най глупави и смели и казахме НЕ. видя се че няма промени в цента. единствено има гаранция че Русия си получава парите, а не като преди САЩ да ги блокира и реално Русия да не получава пари за газта си. това че някой е платил, не означава че продавача си е получил парите защото САЩ са по средата и "блокират" парите.

Киро пращай Корнелия и Костадинов да възстановят доставките от Газпром.Инъче доста ще те споменават.Запомни едно.Ти няма да оправиш света,нито корупцията по света.

В момента Кире преговаря с Мъск за доставки на газ от Марс. Мъск е поел задължението да я доставя втечнен в двулитрови бутилки на Кока Кола.

Кога ще спре подкрепата за бизнеса? Малко стават нагли вече

Ще дойде време,когато Асен Василев ще духа на Путин за газ.

Ти пък сега - куче (Кокорчо) 2със салам ли ще плашиш?

За пореден път се лансира че Газпром ни спряха газта при положение че Кирил Петков еднолично отказа газ от Газпром. По същия начин аз мога да обвиня "Етергото" че са ми спряли тока защото не искам да им го плащам.

Това не е вярно и е откровенна лъжа. Русия промени еднолично условията за плащане и отказа валутата по договор.

Е,и - който дава стоката, той определя начина на плащане. Щом не искаме стоката, ще трябва да си намерим заместител. Ако не успеем, ще е проблем.

Stanimir Jekov

Русия промени условията по договор защото след санкциите долара и еврото за Русия са обезценени нищо не могат да си купят с тях. Не искат да си дават стоката за без пари.

А ти, малоумнико, би ли си "продал" стоката, ако парите от продажбата постъпват в чужда валута по твоя сметка, но в банка, която ти е блокирала сметката и не можеш да си ползваш парите? На практика точно това поиска запада от Русия.

Значи всички договори може да се нарушават и променят в движение? Е не е такъв проблем, че малко ще ни закъснеят самолетите от САЩ в такъв случей.

че и в договорите между банките няма клауза за замразяване на сметки на база политическо решение,а не съдебно;)Което не им попречи да го направят,нали;)При това от страни,твърдо отстояващи "върховенството на закона":)))))Сега очаквам поне един да ми посочи юридически,а не политически основания за блокиране на руски сметки в чужди банки.Защото липсата на такива означава само едно-политически произвол,нямащ нищо общо със закона...

Ееее газ ще има ама по скъпо! Жан Виденов го съборихте, сега Киро ще ви клеца.

Нека "бизнеса" да кротува!!! Газ ИМА и ще ИМА!!!!! И пак ще е РУСКИ!!!!! Само правителството в България ще е ДРУГО!!!!

Не баш, ама поне си забавен.

Резонен въпрос на бизнеса. Логично е да искат да знаят дали ще има достатъчно газ и на каква цена. Всеки занимаващ се с бизнес знае че такива неща трябва да се знаят че да може да се планира. Възможно е правителството да не знае отговора. Ако е така, това е опасно за страната и за правителството.

Защо не се интересуваха за АЗЕРСКИЯ ГАЗ който беше 3 ПЪТ по евтин?

Искаме си руски ГXZ, той мирише най хубавооооооо!

до там ли я докарахме??? ще се питаме, има ли газ и докога ще стигне!!! Ама първо като спираме газта, тия работи не са ли уточнени, а?!! Германия, франция и сие, първо плащат и не спират и си търсят алтернативи за газ. Като намерят ще си спрат газта. Ние първо спряхме газта и сега започваме да се питаме, ще имаме ли газ и докога!!! и аз питам, има ли някой мислещ за тая държава, за хората в нея, а не само за под полата на Ленчето.

Защо не вдигаха врява когато внасяхме 3 ПЪТИ ПО-СКЪП РУСКИ ГАЗ , А ОТКАЗВАХМЕ АЗЕРСКИЯ?

Ръсиш глупости на квадрати!

Петков: Довечера в квартирата ще питам Ленчето, когато и е свободна устата... тя ще каже... И.. Да, всичко за нас е е обсъдено в семействата ни, няма никакъв проблем, ние сме широко скроени...

В ПИК излязоха снимки от апартамента на AirBnB в който Кирчо е ебал Лена...

Той отговора е в израженията на тези зад този натопорчения на катедрата! Едни гледат в краката си от срам! Друг гледа някъде в далечината поради същата причина! Трети си мисли – Този на катедрата сам не си вярва на приказките! Един друг, всеки момент, се кани да му извърти шамар! А всички вкупом, като задължени/наказани стоят отзад за фон! Кокорчо ВасАлев след поредната си изцепка („България вече никога няма да преговаря с "Газпром"“) продължава в същия стил (явно така му е заповядано): "Надявахме се Русия да спази договора, но това не се случи." Абе, Аланколу, защо си мислиш, че и останалите хора са недоправени като теб? Пиеш, но не искаш да плащаш, т.е. „кръчмаря“ (Русия) да ти плаща сметката! (това може и да го има, обаче само в гей клуба) „Кръчмарят“ ясно и точно каза: Като сте тарикати, скачате срещу мен и ме плюете, в моята кръчма ще се плаща в рубли, за да не ми блокирате парите! Най големите „клиенти“ на кръчмата бързо разбраха истината и продължават да си пият, колкото им душа сака! Само няколко квартални идиоти подскачат и се пенят, но и това ще е до време – докато изтрезнеят!

"ГЕРБ-ерските олигарски питат" е правилното заглавие. Няма да има газ. Без Газрпом, газ няма да има, вие нали все това си говорите? Значи си знаете, защо питате тогава?

Удроу Уилсън - президента който спаси България. Американците винаги са ни били истинските приятели. Руснаците винаги са гледали да ни ощетяват.

Газ има навсякъде и достатъчно за малката консумация на България. Газпром ще си остане на сухо, няма да спонсорираме войната на Русия в Украйна.

Много ясно.

До чия дупка, до п.у.т.к.о.в?

Всяка консерва боб - бомба срещу Путин!

Като се вземаха решения, къде бяхте! Фалирайте сега. Оставихте работата на Кирчо и Кокорчо а сега врякате. Бизнеса да не пита премиера, а Енергийния министър, Булгаргаз и Булгартрансгаз. Също може да питат Овергаз и другите подобни. Оставихте политиката да взема икономически решения и сгафихте. Време е да си носите последтвията. Газ от Чирен вече не-може да се изпомпва защото зимата наближава, Азерската газ не е в обръщение все още, а танкерите са заседнали край Гибралтар. Кокорчо каза че няма да се подписват нови договори с Газпром. До сега удобно си затваряхте устата, време е да затворите и бизнесите.

И какво искаш да кажеш, за 15-на минути вот, четири години да си правят каквото искат?! Айде по-полека, като не стават, стават и напускат, за да не ги напуснат, и пътьом към следствието, ако има за какво или към кой от където е изпълзял с голЕмата идея че е велик.

ще има газ лена ще го даде, но само срещу 14 хил. заплата

ще има guz но само за киро за вас урр

не било 2 танкера ми 20% от всеки танкер, не били компютри ми компоти!

Тези искат газ на ниски цени,като в ЕС,а ние искаме заплати,като в ЕС!

Бачкай като в ЕС и ще имаш.

И как един шофьор в градския транспорт на София работи три пъти по-малко от същия в Германия?

Заплатата на шофьора се определя от платежобсността на гражданите. В Германия 12 спирки са ти 18 евро в S-ban. Представи си ги тези цени тук.

Цените за градски транспорт в Берлин: https://sbahn.berlin/en/tickets/all-tickets/ Сега ми кажи колко трябва да печели градския транспорт, за да са еднакви заплатите на шофьорите в двете държави?

с тая стара дъвка! Германец с една лопата копае повече от Българин с лопата или Български олигарх прибира разликата от десет пъти в заплащането?

И защо го търсите, вече трябва да си дава оставката при тази издънка. Ще си вее атрибутите, ползвайки правителствения самолет. ББ за превоза на разни тигри луд го направиха, а сътвореното е върхът на безочието, какво ли са го учили в Хървард?

Лена е девица !

Знаех си.

Абе Радев, от къде ги изрови тези извратеняци, Киро и Асен ... И Ицо Хазарта хе хе

Слави чалгаря,кога ще праща македонец в космоса?!Това е важният въпрос!не ни занимавайте с тези крадливи "бизнесмени" от обръчите на мафията ГЕРБ и ДПС!

Ти като поумнееш, тогава.

С априлския отказ от руския газ режимът на Кирливчо си направи харакири и в момента правителството си е пътник без никакви шансове за спасение. Дали ще умре окончателно сега или наесен е без значение.

Как да е без значение, колкото по-дълго изкара толкова по-зле за народа.

искам да иба Спиро !

И аз !

Добре, че бат Бойко не пусна Южен поток преди години. Само с това си е заслужил плеймейтките.

Аз да питам тези пишман работодатели,кога ща почнат да дават европейски заплати?!?

Когато ти станеш качествен и производителен работник като западно-европейските.

А защо си мислиш,че не съм?!?

Ами ако си, то следва да получаваш въпросната виока заплата а не да мрънкаш за нея. Освен ако не си качествен и производителен работник в Чистота.

ами на пишман работници като тебе,които вместо да работят дращят простотии по форумите,какви заплати искаш да дават,а?

Харвардските шмекери се оплетоха в лъжите си и затъват бавно, но сигурно и неспасяемо.

Лена е невинна

Плащали ли са нашите по запорирана сметка? Защо тогава обвиняват Газпром, след като реално не са стигали пари до тях? Как западняците си купуват газ от тях?

Еле пък тия ако са наляли пари в запорирана сметка, това прокуратурата трябва да се задейства директно.

наляли са, но руснаците са ги върнали на следващият ден - някъде по нашите медии го пишеше, май даже тук в дир.

Да не стане така да опрем до руснаците зимата и да клекнем за схемата на плащане обаче да ни отсвирят заради Кики и Асен големите усти.

Аз съм Спиро педераса вечният ерген на Балкански полуостров и в ЕС няма друг кат мен.....

от Искаро по-длибока нема

Спиро не си е пил хапчетата пак

Кое не е ясно тук?!

виж кой за какво е гласувал първо, преди да ползваш определения, които очевидно не разбираш: https://mronline.org/2021/12/04/white-supremacy-nazism-and-fascism-r-u-s/

който про100 не знае даже английски въпреки дипломата от Харвард - кога ще си иде безочният американски лъжеЦ?

Ресурсите на Сибир ще бъдат поделени между победителите

Това са мокрите сънища на запада от 100 години насам ама Русия не им е по силите

Мечтите са безплатни. Реалностите други. Ако дори на теория почне да губи Русия, защо да не излетят ядрените ракети и живота малко да приключи? Както каза Путин, за какво ни е свят без Русия.

Да питат руския премиер - нали той е баш боса на нашия бизнес.

А га управлява Буци, що не го питахте така настойчиво?

Щото имаше газ, например? При това евтин.

Руски МОЛ: първиви етаж: Газови запалки втори етаж: Туби за бензин и чак на третия етж: справа - калашники, слева пули за калашники, а среди них китайски телевизор - Путин ловит рибу на Байкал https://www.youtube.com/watch?v=Ly3ESTm_aBA Нещастни пияни варвари

Пиян е бил баща ти кат те е правил. Ерго - ти не си виновен, че си такъв. Не бой се, до живот нема да се оправиш.

Проумейте го, русогъзолизци

сега е на мода гъзАм - ако даде дедо байдрън

Искам да ме плющят яко мургави мъже ! Слава Украйна !

Еби си майката руски нещастник.

Искам да ме плющят яко мургави мъже ! Слава Украйна !

По-добре да го питат добре ли се мандръса Ленчето! Със сигурност знае отговора на този въпрос.

Тебе ко те бърка?

Нали той и не само им плаща екскурзиите, хотела и т.н.

Фашистка роССия произвежда само 20% от газта в света

Дреме ми за бизнеса, важното е да плющя Лена без да се разбира, че канадкатс много взе да дудне

Семен Слепаков - Купи говно https://www.youtube.com/watch?v=oq-4PMVctks Припев: Купи говно и поддержи Россию Кури говно и езди на говне Носи говно, плевать, что некрасиво Дари говно детишкам и жене Купи говно - пойди на этот подвиг! Оно - говно, зато своё оно Купи говно, страна тебя запомнит, Не будь говном, скорей купи говно! Купи говно!

ти си правен в неумит гъз

Намериха кой да пита. Само да кажат от къде искат да е газа и ще им го достави, няма проблеми и ще бъде на по ниска цена от този на Газпром.

как ще го крепи Мустафа?

Мустафата го/я нема веке. Друг ни е началникот веке.